Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 691
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • София, България
Мона Лиза , от 1500 е Едука, но е лесен, тъкмо твой стил.

Ако и ми го разделиш на две, съвсем лесен ще е. Благодаря ти, Весе.

Ама Бухтичка какво направи, аз не бях разбрала, че тези 10 процента се слагат над вече намалени стоки, ей сега ще поръчам.

# 526
Да почвам да показвам пъзелите, че изоставам
Inspiring Unicorn
103 части
Unidragon

За детето го взех, помагах малко. Папагалчетата вкъщи са много вървежни. Тях съм й ги разделила в 5 пликчета, всяко папагалче в отделно и често си ги вади. Този малко по-труден й дойде.

# 527
Момичета, още никой не ми е писал да вземе плажът. Какво да го правя в такъв случай - да го връщам ли на собственичката?

# 528
  • Русе
Бухтичка,супер татуирофка си имаш.Green Heart И азмного искам,но все не се престрашавам да си направя.
Оффф,с тези допълнителни 10% май и аз ще се изкуша да поръчам.
Някой редил ли е този пъзел? https://www.ozone.bg/product/pazel-ravensburger-ot-1500-chasti-s … onite-v-nyu-york/
Еве,много пъзелчета по 500ч.си поръчала Simple Smile за релакс след големия,който редиш. Ако после ще продаваш този на Кобъл Хил,запиши ме
Аз отворих днес държения пъзел на Трефл,но май няма да ми остане време днес даже да си подредя частите.Изглежда супер забавен и шантав

# 529
Аз го бях взела от ибей, оказа се с липса. Но тази цена от озон е супер.

Какво те притеснява за татуировката?

# 530
  • Варна
Весе, панорамния Шмид ме интересува, моля те, запиши ме за него Simple Smile

Еееее, браво бе, аз вчера засилих поръчка за стотина лева, ако знаех, че тоя код важи и за намалени... Нищо. Това е повод за още една поръчка 😋

# 531
Хайде и от Heye един каталог 2023
https://heye-puzzle.de/wp-content/uploads/80313_23_001_Puzzle-Katalog_online.pdf
Не видях нещо кой знае какво де, но е готино, че някои от новите вече ги има тук.
Мисля да прегледам какво има налично в триъгълните кутии и да се придържам повече към тях. Само един съм редила, но повече ми беше харесало качеството от правоъгълната.

The Christmas Cupboard / No.4 Curious Cupboards
1000 части
Ravensburger

Аз си харесвам Колин Томпсън, но този ми беше сякаш една идея по-труден.
Свободен е.
От този пъзел беше и частта, която си татуирах Smiley Понеже всичко стана много набързо, този ми беше нареден в него момент и ми беше по-лесно да го разгледам и да си избера парче, което ми харесва. Върнах го вътре обаче, не се сетих да го снимам Joy
И нещо любопитно, намерих кутия от пъзел в картината, съвсем случайно я видях на една частичка, а после се оказа, че на моята снимка не си личи добре и затова я снимах на кутията.

# 532
  • София
Зори аз ти пазя един ще ти запиша и този като дойде. Равенса май го имам или ми е в любими. А малките ги взех да тренирам да не излагам отбора.

# 533
  • София
Спокойно, момичета, от всички най-зле съм аз Grinning Grinning Grinning
Тъкмо поръчах, писах на sali и влизам да чета в темата... да бях видяла кода по-рано, да бях го ползвала Simple Smile Сега трябва да ровя как да се абонирам за мейли от Озон, ама и да реша искам ли ги на служебния адрес, че друг май няма как да добавя в профила си. Отделно от това, и бъдещата ми съседка (строят зад нас) пратила по мъжа си (дойде до строежа човека) още 5, които се мъчили да редят. Ама не успели и къде, къде - при Тони Grinning Сега има да се чудя къде ще държа всички, защото си имам и един рафт ненаредени вкъщи Grinning

Ще се подаряват, така че кой каквото си хареса, да каже Simple Smile Само за тигрите сме предупредени, че може да има липсващо парченце (но ще кажа като ги наредя, де).

# 534
Здравейте, от скоро ме е обзела пъзел манията. С моят съпруг скочихме в дълбокото и на връх Нова година редихме този пъзел:
2000 части на Black Sea. Сега редя Мома с ябълки на Владимир Димитров Майстора на Black Sea. Мога ли да помоля за мнение за папкте за пъзели и по точно за тази на Jumbo за 1000 части? Благодаря Ви предварително за отговорите!

# 535
  • София
Ехаааа! Браво! Красив е, но все бягам от него, заради многото рамки из колажа Simple Smile

# 536
  • Русе
Тони,аз се записвам за корабите на Кастор

# 537
  • София

Ще се подаряват, така че кой каквото си хареса, да каже Simple Smile Само за тигрите сме предупредени, че може да има липсващо парченце (но ще кажа като ги наредя, де).

Нека първия на Ravensburger да мине през отбора. Поне аз бих го наредила за тренировка

# 538
  • София
За отбора каквото трябва, се запазва Simple Smile Значи засега са заети той, корабите и замъка Simple Smile
Тъкмо говорих със съседката, много беше доволна, че после още хора ще ги редят. Каза, че само този с тигрите май са почвали някога и затова допуска, че може да са погубили някоя част;  другите не ги били редили (ММ нещо грешно ми е предал, утре ще си потвърдя, като имам време да проверя кои пликове са отворени и кои не). Анатолианът е с целофана.

# 539
  • Русе
Щом е за отбора, изобщо не се сетих 🙄Тони,давай и корабите

Общи условия

Активация на акаунт