Ако и ми го разделиш на две, съвсем лесен ще е. Благодаря ти, Весе.
Ама Бухтичка какво направи, аз не бях разбрала, че тези 10 процента се слагат над вече намалени стоки, ей сега ще поръчам.

И азмного искам,но все не се престрашавам да си направя.
за релакс след големия,който редиш. Ако после ще продаваш този на Кобъл Хил,запиши ме
Понеже всичко стана много набързо, този ми беше нареден в него момент и ми беше по-лесно да го разгледам и да си избера парче, което ми харесва. Върнах го вътре обаче, не се сетих да го снимам 
Сега трябва да ровя как да се абонирам за мейли от Озон, ама и да реша искам ли ги на служебния адрес, че друг май няма как да добавя в профила си. Отделно от това, и бъдещата ми съседка (строят зад нас) пратила по мъжа си (дойде до строежа човека) още 5, които се мъчили да редят. Ама не успели и къде, къде - при Тони
Сега има да се чудя къде ще държа всички, защото си имам и един рафт ненаредени вкъщи
Само за тигрите сме предупредени, че може да има липсващо парченце (но ще кажа като ги наредя, де).

Само за тигрите сме предупредени, че може да има липсващо парченце (но ще кажа като ги наредя, де).
Значи засега са заети той, корабите и замъка
Препоръчани теми