Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 700
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Съгласна съм ще се разберем да се видим Simple Smile

# 406
Как сте за редене на 3000ка тази събота?

# 407
  • София
Аз ще пропусна защото си имам Иван.

# 408
И ние сме с именичка.

# 409
  • София
Давам ти трите, а ти редиш каквото ти се реди и после мяташ към Бухтичка? Тя ще ми ги плати като стигнат при нея, ще се разберем как Wink
Това измислих аз, ако се разберете друго, само кажете Simple Smile 
Сложи и подправките за мен Simple Smile

# 410
  • гр. София
Разделен на две части пъзелът за сега върви много добре Simple Smile

Интересно е за вип чата в Озон. Аз нямам, възможно е да е само за тези, които са ранг Платина?!

# 411
Аз все забравям да пиша-успокоявате ме, казвайки че пъзелът е труден 😄
Този ни беше първи след огромна пауза и ни беше узорил зверски.
Olia, ти си наредила най-приятната част 😀

# 412
Подарих си го за РД, който беше на 01.01. Simple Smile

# 413
Добро утро Hug
Аз имам нов линк за пъзелите, отворих нова база и беше страшно наложително вече. Ако не забравя ще го дам на Тони като наближи новата тема Grinning

Вече малко не помня какво показах и какво не, защото бях малко по-продуктивна по празниците, наредих си дървения пъзел, който ми беше подарък

Water Drop
287 части
Wentworth

Предполагам досещате се, избрах го защото е шарен Nature Rainbow
Всички части са с една и съща форма и на кутията пише Extra difficult. Е, не беше чак толкова труден, все пак са си няма и 300 части, но не беше и съвсем елементарен. Всъщност и като го наредих не бях сигурна, че е нареден вярно...и вчера като си разглеждах снимката започнах да си виждам някои грешки Joy Ще трябва да го наредя пак и да се опитам да е правилно втория път може би Smile

Eleyn, нещо ми се губиш напоследък май или съм те пропуснала. Та така и не ти писах, за дизайнът на тениските ставаше въпрос наистина. Но може би ще можеш да помогнеш и с това? Просто някой, който може да борави с програма за рисуване.
Четох в правилата, че не е задължително, но е хубаво отборът да е с еднакви тениски, на които да пише имената и държавата.

The Organization recommends the use of the same shirt design for all team members, with the names and the country of origin.

Но освен това смятам можем да вмъкнем и нещо друго. На мен даже ми дойде една идея и я вкарвам като първо (или не се сещам дали имаше друго) предложение за дизайна:
Начертани контури на цял завършен пъзел и във всяко парче да турим по един ник от темата Hug Хрумна ми, защото исках някак да включа и останалите, а и смятам, че всички сме частички от едно цяло Hug
Разбира се ще се радвам и на други идеи или да доразвием тази, има време, просто сега ми хрумна Blush

# 414
  • София
Разделен на две части пъзелът за сега върви много добре Simple Smile

Здравейте, откъде е пъзелът? Дали имате линк за него? Много ми харесва.

# 415
  • Русе
Здравейте, откъде е пъзелът? Дали имате линк за него? Много ми харесва.
[/quote]
Elita
Заповядай Simple Smilehttps://www.ozone.bg/product/pazel-galison-michael-storrings-bet … da-fountain-1000/

# 416
  • София
Бодливо трънче, честит рожден ден на патерица, жива и здрава да си! Много симпатично жабче, и аз го заглеждах преди време.
Бухтичка, къде видя грешки, на мен си ми е перфектен.
И един фермерски пазар, Мастер 750.

# 417
Сали, в червените части са, за другите съм почти сигурна, че са верни, но за да ги видиш е хубаво да се зуумне, иначе е трудно. Има грешки със сигурност. Даже сега като го знам много ми се набиват в очите, нищо, другия път повече Joy

Тони, от 5 дни се каня да ти пиша, но много е готино видеото Grinning Жалко, че аз нямам нерви да се занимавам с такива неща Satisfied

# 418
  • София
Готова съм с Мистериозната кутия. В списъка остават г-жа Шантал и FloridaM. Дами, моля пишете коя има готовност да реди за да изпратя.

# 419
Привет, и аз не мога тази събота за редене. На рожден ден сме, освен това съм именичка. Вчера получих един позакъснял подарък от дядо Коледа

Също така получих и подарък пъзел по моя снимка с децата от 1500 части

Та вместо да намалявам бройката, те се увеличават

Общи условия

Активация на акаунт