Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 689
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аууу, значи скоро ще мога да си постна снимките от занимавката с кутията Grinning Я си признайте, вие пазите ли снимки за показване от нея?

Бухтич, клипчето е единствено самото разглобяване на пъзела и нищо повече. Супер лесно се оказа, даже смятам след малко да навия ММ за втори опит с подправките (че е на неговия телефон апликейшъна).
Йоански, този вторият е направо за пускане в масова продажба, като от списание сте, пу-пу! Много як пъзел!

# 421
Йоана, разкошни са Heart Eyes А този с 1500 къде е правен?

# 422
  • София
Йоана втория пъзел е разкошен! Това от фотосесията между реденето ли е?

Аз да не се мина поръчвах от озон книги и един пъзел, който се оказа последна бройка.

# 423
Готова съм с Мистериозната кутия. В списъка остават г-жа Шантал и FloridaM. Дами, моля пишете коя има готовност да реди за да изпратя.

Аз вече й се порадвах, вероятно съм пропуснала да отбележа.

# 424
Пъзела е правен от братовчедка ми. Тя живее в Цюрих, та го е правила там някъде. Кутията е много сладка, ще ви я снимам довечера да я видите. От фотосесията миналата зима е снимката ни

# 425
Честита нова година на всички и от мен!
Не съм писала отдавна, но ви следя и се радвам на пъзелите ви.

Ето и малко отчет от мен за последните няколко седмици:

Много готин пъзел, приятно се реди. Благодаря на Мона Лиза!

Не съм редила марката до сега. Интересно ми беше. За моя вкус, парчетата бяха твърде лъскави, но пък ми хареса колко бяха твърди. Картинката беше също много приятна за редене. Благодаря на Бухтичка!

Този го наредих по между другото набързо. Качеството беше много лошо, но от Арт си го очаквах. Иначе картинката ми беше много празнична.

Този се оказа по-голям, отколкото очаквах. Интересно ми беше да пробвам пъзел от корк. Нестандартните части винаги са ми харесвали много. Беше доста поизстрадал този пъзел. Подлепих малко 2 парченца. Благодаря на Весе Весе!

# 426
Тони, аз имам няколко снимки от кутията. Тъй като беше огромно преживяване за мен имам и бележка, която да ми напомни кои са най-важните неща, които искам да споделя с вас Simple Smile

# 427
Wild spirits 500 Galison

56мин. Hug ех, колко се зарадвах да падна под час. Много готин пъзел, пълно удоволствие. Happy , благодаря.
За реденето заедно другата събота 14ти? Как сте?

# 428
  • София, България
Ние с Джо можем да дойдем.
Аз днес наредих купичките, снимка след малко. Беше доста по-труден, отколкото изглежда.
Започвам американския с голямо нетърпение, благодаря, Весе!
Emjay, я какъв страхотен отчет!
Йоанка, уникално готина изненада си получила.

# 429
  • София
На 14-ти мисля че мога засега.

# 430
  • София, България
Ето ги купичките или там каквито паници са точно. Пъзелът е чудесен, благодаря на Neita за възможността да го наредя. Не знам за колко време го наредих, но беше много, може и към 3 часа да е отишло.

Днес ще довърша Американския и започвам или Кокичетата или пъзела - изненада от Весето.
Весе, как да го запишем този пъзел?

# 431
  • София
Аз напредвам бавно и славно. Ето напредък за 4 дни

# 432
  • Русе
Еве,машина си ти Yellow Heart
Аз след почивните дни саъм затрупана на работа и нямам никакво време за редене,но ще се радвам на вашите наредени пъзели.
Прегледах си и поръчките от Озон миналата година Януари.Със сигурност е имало намаление,но като гледам цените,на които съм купила някои неща,май не е било много изгодно.

# 433
Аз напредвам бавно и славно. Ето напредък за 4 дни
Славно е със сигурност, бавно в никакъв случай Grinning

Днес ще довърша Американския и започвам или Кокичетата или пъзела - изненада от Весето.
Весе, как да го запишем този пъзел?
А какъв е този пъзел изненада, нещо съм изпуснала Grinning

Metamorphosis
500 части
Master Pieces

Страхотния подарък от vox Heart Шаренко, шаренко, точно като за мен Satisfied
И на пръв поглед ми изглеждаше, че няма да е много лесен, но реших все пак да си засека времето една сутрин почивните дни, всъщност на 31-ви сутринта беше Grinning
Победих го за час и 35 минути.
А вие редили ли сте пъзел на пода в банята? Ето как се случи всичко.
Интересното на този пъзел, е че има скрити пеперуди, той свети на тъмно и някои се виждат само на тъмно. Та занесох го в банята, видяхме го как свети, всичко 6, много е готин. Обаче после се прибира мъжа ми и детето вика да му го покажем и на него. Добре, хайде, пак взимам пъзела, отиваме в банята, но на земята съзирам няколко капки вода и сега как да го сложа отгоре пъзела, не можах и викам на детето да ги забърше, за да мога да го сложа. Но докато чакам да го направи пъзелът прас...падна от ръцете ми Hushed Бая си се надроби, имаше някои по-големи парчета, но и много единични. И какво да го правим, не ми се искаше да го прибирам понеже може да е хвръкнало някое парче някъде и да остане с липса. Викам ще редим. На пода в банята. Е наредихме го Smile

# 434
  • София, България
Бухти, прекрасни пеперуди, точно по моя вкус!
Весето е пъхнала в пъзела с кокичетата още един от 500 части, който е изненада. Ще се хареса на всички, има и картинка.

Общи условия

Активация на акаунт