Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 361
  • 984
  •   1
Отговори
# 300
  Ана, пожелавам ти да срещнеш някого с когото всеки ден да е празник.

Благодаря! Чул те Господ!

# 301
За съжаление няма такова нещо като "всеки ден празник".
Просто търсете нормален човек, към който да се отнасяте нормално. Помислете колко свестни хора са минали покрай вас през живота ви, но вие сте избрали ония "уаууу" мъж, който ви е направил живота ад.
За темата - "Какво би ви накарало да се разведете?". Факта, че се задава подобен въпрос ме кара да си мисля, че авторката е поставила доста неща на везните, без нито едната страна да се е наклонила. И се чуди какво още може да се сложи, и от коя страна.
За мен по-важното в случая е дали сами си задаваме тоя въпрос или просто отговаряме на него. Кофти е, ако сами си го задаваме.

# 302
Защо ще се побъркаш? Можеш само да се радваш, че си желана.
В темата за изневярата си разказах случея, ти ме подкрепи. Побърквам се защото и двамата сме семейни.  Той много рискува с тези съобщения и подарък получих дори. Желана съм, но не от който трябва.

# 303
Няма пълно щастие. Много жени на празника са сами. При теб от съчетанието на мъж и любовник може да се подредят някак нещата. Simple Smile

# 304
  • Столичанин ама не в повече :D
Да бре едната се оплаква, че е сама, другата се оплаква, че има прекалено много желаещи ех живота е несправедлив. Thinking
Но всъщност такива истории може да са интересни за четене отстрани, ама когато човек се окаже участник в тях изобщо не са толкова забавни. Sweat Smile

# 305
Дали са двама?

# 306
Добър въпрос.
Доколкото следя не са двама. Мъжът не ще, любовникът е просто резултат от нежеланието на мъжа. Гали егото на авторката, запълва разни липси, ама не е като да те иска този, който и ти искаш.

# 307
Да пием по едно за всички жени, които по празниците няма да могат да са с любимите си, а ще им се наложи да търпят съпрузите/ мъжете си

# 308
  • волно калдъръмче
Да пием по едно за всички жени, които по празниците няма да могат да са с любимите си, а ще им се наложи да търпят съпрузите/ мъжете си
Да, кофти е да гледаш как жена ти цъфти, а причината за това не си ти. Но всеки с проблемите си.

# 309
  • Далечният изток
То по-тъпото е жена ти да цъфти, а ти да се заблуждаваш, че си причината...

# 310
Тъй като стане и двамата са цъфнали.

# 311
Добър въпрос.
Доколкото следя не са двама. Мъжът не ще, любовникът е просто резултат от нежеланието на мъжа. Гали егото на авторката, запълва разни липси, ама не е като да те иска този, който и ти искаш.

Ами значи и той се прехласва по друга, щом не се интересува от жена си.
Не е интересен любовникът тогава.

# 312
Рокстар, с мъжа си ли изкара Бъдни вечер?

# 313
Анонимната с колегата любовник съм. Какво да направя, че да ме остави на мира? Коледа е. Пише ми. Ще се побъркам.
Кажи му, че имаш втора опция любовник, и той те задоволява по-добре. Мислиш да продължиш с другия.

# 314
В темата за изневярата си разказах случея, ти ме подкрепи. Побърквам се защото и двамата сме семейни.  Той много рискува с тези съобщения и подарък получих дори. Желана съм, но не от който трябва.

Не бъди егоист. Пусни мъжа си да отиде да се види с неговата любовница и да ѝ даде подаръка. Simple Smile
И изобщо, един отворен брак ви решава проблема.

Общи условия

Активация на акаунт