Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 366
  • 984
  •   1
Отговори
# 285
Точно така, аз никога не бих стояла при такова отношение. Зависимоста е много гадно нещо. Цял живот съм бягала от нея.

# 286
Мдам, парите не били най-важното нещо в живота, ама парите значат свобода и независимост. И който е повярвал в тази приказка, че не са важни, после си тегли последствията.

# 287
Моля??? Свобода и независимост? Бившия ми е червив от пари. Това да не би да ме е спряло? Отношението печели и отношението губи.

# 288
Неее. Ти да имаш собствени пари, за да го напуснеш. Такава свобода.

# 289
Мдам, парите не били най-важното нещо в живота, ама парите значат свобода и независимост. И който е повярвал в тази приказка, че не са важни, после си тегли последствията.

Важни са. Хората се различават и по отношението си към парите. За един - инструмент, за друг - основна цел. Да се чудиш кой е богатият Wink

# 290
Моля??? Свобода и независимост? Бившия ми е червив от пари. Това да не би да ме е спряло? Отношението печели и отношението губи.

Защо пък теб? Той е свободен и независим. Ти си си за себе си.

# 291
Неее. Ти да имаш собствени пари, за да го напуснеш. Такава свобода.
Ти знаеш, че нямах пари. Прибрах се вкъщи и спах с бебе на фотьоил. Не позволих лошо отношение. Независимостта идва от вътре.

# 292
Да, имам предвид тази жена, която търпи изневери, защото няма къде да отиде.
Не теб. Hug

# 293
Анонимната с колегата любовник съм. Какво да направя, че да ме остави на мира? Коледа е. Пише ми. Ще се побъркам.

# 294
  • Great Britain
Анонимната с колегата любовник съм. Какво да направя, че да ме остави на мира? Коледа е. Пише ми. Ще се побъркам.
Ще си сърбаш попарката,  която сама си си надробила. П.п . На Коледа не ти ли се прави любов.Любовника ти е на линия.Що ще се побъркваш?

# 295
  • София
Мют. Блок.

# 296

Ми съберете се, бе. Защо се побъркваш? Хем любовник, хем се побъркваш.

# 297
Защо ще се побъркаш? Можеш само да се радваш, че си желана.

# 298
Разведох се през 2018 година. Причината беше алкохолът и агресията след употребата му. Търпях 12 години. Борих се много.
Още ми е жалко, че така се случи, че не съм си отваряла очите.
Като всяка жена имам нужда от мъж до себе си, но все още не съм срещнала подходящия. Опитах веднъж, но не се получи. Не съм живяла с въпросния човек, не съм го обявявала на никого.
По празниците ми е много тежко. Чувствам се самотна. 😰 Но повярвайте, много по-лошо е в лоша компания. Изпитвах страх всеки ден. Мразех празниците, защото те бяха свързани с много алкохол, скандали и проблеми. Още не мога да се отърся от това.
За съжаление този човек още е в живота ми, защото е баща на децата ми. Има друга жена, с която се държи по същия начин, но тя търпи. На другия ден е абсолютен манипулатор. Затова го търпи.
Почти не се интересува от децата. Плаща издръжка, когато реши и почти не плаща. И майка, и баща съм... Трудно ми е, но съм силна. Нямам друг избор.
Слава Богу имам добре платена работа и се справям.
Днес съм самотна често, но спокойна. Децата ми са обичани, обгрижвани и живеят без скандали.

# 299
  Ана, пожелавам ти да срещнеш някого с когото всеки ден да е празник.

Общи условия

Активация на акаунт