Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 347
  • 984
  •   1
Отговори
# 330
Какви са тези служебни партита, на които си каниш външни кавалери?

# 331
В болшинството компании политиката за партитата е - "служител + 1".
Може да поканиш и баба си, ако си сам и ако искаш.

# 332
Моята са скръндзи, само за служителите. Не щат да се охарчват двойно.
Е, има детско коледно тържество, там може да пратиш законната с децата, има подаръци за тях и чипс Simple Smile

# 333
Никъде не са идвали външни хора.
Освен, ако не е платено на собствени разноски. Дори и тогава не си водят половинките.

# 334
Имам 3 колектива и с всеки празнувам отделно, плюс едно общо. Според моя работодател, мъж ми на партитата работа няма. Според неговия - аз съм добре дошла. Обстоятелства, ся, ко да се прай.
Наздраве!

# 335
  • Далечният изток
Аз сама съм си шеф и персонал, та ... всеки външен е добре дошъл Grinning

# 336
Аз сама съм си шеф и персонал, та ... всеки външен е добре дошъл Grinning

Да не се разкандърдисаш, като дойдем да почукаме?

# 337
Ако видите някой да пие сам на бара, ама така че да се прави мармалад, значи е фирменото парти на някой ет или фрийленсър

# 338
  • Далечният изток
Ако си плащат... няма проблем. И нашата фирма бая стисната. Grinning

# 339

Вашата фирма нали си беше сама шеф и персонал? Simple Smile
Кой стиска - шефа или персонала? Wink

# 340
  • Столичанин ама не в повече :D
В последно време жените ми пожелават да се оженя, мъжете па ми казват, че това би било огромна глупост, интересен парадокс. Thinking

Сакън! Да не попаднеш на някоя да те изнудва с “деца без брак не раждам”. Е тва ти пожелавам аз.
Всъщност мъжът с най-крайно мнение, беше сключил брак по негово настояване, щот не е искал деца без брак, докато жена му изобщо не е настоявала за брак искала е само деца. Thinking
Миналата седмица си слушам радио на път за работа и се обажда една млада слушателка. Бачкала във фирма, деведесет процента женски колектив и ще имат коледно парти. Обаче милата няма ни мъж, ни гадже и иска водещите и слушателите да и помогнат. Имала познат, много добър приятел, но човека си има приятелка. Тя иска само да го покани на партито, просто за пред останалите да не е соло. И като почнаха да се обаждат само жени - "Сакън, ти луда ли си? Ти знаеш ли, че поне половината от колежките ти ще ти завиждат, ако си соло. Не прави подобна глупост да търсиш някой, отивай сама, ще се чувстваш много по-добре". И я разкандърдисаха.
Еми един философ го е казал много ясно
Скрит текст:
щот в момента работя баш в такава фирма, и баш днеска се коментираше с подигравки и съжаление за една баш такова соло. Thinking

# 341
  • Далечният изток

Вашата фирма нали си беше сама шеф и персонал? Simple Smile
Кой стиска - шефа или персонала? Wink
Smile Точно така.
Шеф, персонал, всичко живо е стиснато... нали са едно.

# 342
Тия съвети да не се жениш, дадени от женен мъж, са все едно някой богаташ да ти обяснява как парите не носят щастие и си си добре и без тях, докато си пие коняка на яхтата.

# 343
Ммда парите не са от значение само като ги имаш Wink
По статистика женените мъже правят много повече и по-често секс от необвързаните такива Wink

# 344
Също така живеят по-дълго от неженените. Обратното важи за жените - омъжените жени живеят по-кратко от неомъжените.

Общи условия

Активация на акаунт