Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 269
  • 984
  •   1
Отговори
# 540
А ква е връзката на тоя килим с цялата история.. ? Смисъл, скарали са се кой да изпере килима и тя се е изнесла ли? За тва се е изнесла, че той не искал да го изпере ли? А как изобщо се "пере" килим? .. не знам, тая история ми е мъгла, нищо не схванах.. ама сигурно щото нямаме килими у нас Joy

# 541
  • София
Защото преди някоя година, мъжете априори къщна работа не са пипали.
Килима е апотеоз на разкаянието.

# 542
Имало е компрометиращи петна по килима в следствие на бурните купони докато въпросната дама е отсъствала. И за тва мъжът се е разтичал да пере, да не вземе пак да избяга, че много купони не влияят добре на джоба и на черния дроб, и на други работи Simple Smile

# 543
На мен купоните винаги са ми влияли добре.

# 544
Грешно според него, знаем.
Не знаем.
А и тя не го е написала така.
Ще бъда адвокат на дявола - Представи си по средата на спор, не е още скандал, жената да нарече мъжа "глупак" или "тъпанар", или "мухльо", или популярното тук "муньо".  От там нататък спора свършва, решен не решен свършва. И започва или скандал кой какъв е, или единия млъква и ситуацията се сговнясва.

Естествено, че е така. Ти не го ли знаеше до сега, та се учудваш?
В ерата на либелната (п.п. да се чете либералната, сори) демокрация, реториката за печелене на спор далеч не е същата, като тази между Протагор и Сократ. Много по-просто и удобно е.
Ти си примерно жена, в средата на караницата наричаш мъжа нарцисист-манипулатор (или някои от изброените от теб епитети), и хоп! - печелиш спора.
Ти си еколог, наричаш опонента гнусен замърсяващ консуматор - печелиш.
Ти си правилно мислещ, наричаш опонента конспиратор - печелиш.
Ти си политик, наричаш опонента путинист - печелиш.
Опонента вместо да защитава гледната си точка, се налага да си губи времето оправдавайки се. Тоест да отлепва етикетите от себе си.
Диагностичките в този форум чудесно са се ориентирали в новите реалности, лепват по един етикет и си пият виното, гледайки сеира на оправдаващите се.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 20:01 от James42

# 545
  • Пловдив
James42  - ти женен ли си?

# 546
Янтра, ше ти отговора малко завоалирано.
Моя идеен идол Wink в живота е бай Тошо. От партизанския му период. Той се крил, само дето никой не го е търсил.

# 547
  • Пловдив
А, ясно. 'Сичко ми е ясно вече.

По писанията ти те преценявам 40+.

# 548
Джеймса изглежда умен мъж.
Което наведжа на мисълта, че не е женен.

# 549
  • Пловдив
А ти приятелю - женен ли си?

# 550
А ква е връзката на тоя килим с цялата история.. ? Смисъл, скарали са се кой да изпере килима и тя се е изнесла ли? За тва се е изнесла, че той не искал да го изпере ли? А как изобщо се "пере" килим? .. не знам, тая история ми е мъгла, нищо не схванах.. ама сигурно щото нямаме килими у нас Joy

И аз това исках да попитам...След жената, дето била подканена да се изнесе след скандала за киселото мляко в хладилника, скандал и изнасяне за изпран килим - върнах се, чета и пак не навързах събитията.

Иначе скоро след появата на дете е период на наместване на чакрите у всички в семейството, не като оправдание на някого, а просто да се има едно наум.

Ти си примерно жена, в средата на караницата наричаш мъжа нарцисист-манипулатор (или някои от изброените от теб епитети), и хоп! - печелиш спора.

Докат" не си го нарекъл токсичен, все едно нищо не си казал.

# 551
А ти приятелю - женен ли си?
И с двата крака.

# 552
  • Пловдив
Жена ти май не влиза във форума?

# 553
Що, бе? Той поне е забавен Абуто. Сигурно и жена си така разсмива и затова го търпи. Нали знаеш, мъж дето може да те накара да се смееш..

# 554
  • Далечният изток
Поне е по темата.

Общи условия

Активация на акаунт