Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 224
  • 984
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ама от кого е детето?

# 706
Първи брак.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 19:54 от Анонимен

# 707
Защо? Не е пързалка! Аз съм се пуснала по пързалката стремглаво надолу ...

Добре де ако се разтурят нещата с любовника ..Как ще продължиш с настоящия?
Ако на среща си имаш човек, който уж уважаваш, как го гледаш в очите, усмихваш се и говориш за деня си.

Това, което ти се случва в момента..Разбирам да е спонтанност, липса, любов, която да ти отворила очите за този,с който живееш и компромисите..А ти все едно пак сигурност търсиш.
Не си честна със себе си .и явно не можеш да си позволиш.

# 708
Очите ми бяха отворени и преди, но не исках да си го призная.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 07:08 от Анонимен

# 709
Но си зачеркнала и този в къщи.
Защо те е страх да продължиш сама?

# 710
  • София
И що си изтри коментара Анонимна? Усети се, че звучи абсурдно Simple Smile
Еххх, трябваше да те цитирам

# 711
Не трия, а редактирам за да махна подробностите.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 07:08 от Анонимен

# 712
  • София
Ама ти написа, че зарязваш всичко, напускаш работа и заминаваш за чужбина... Simple Smile

# 713
Каква параноя бе мацка? Клатуркаш се по служебни складове и задни седалки на паркинги!
Пазиш си трофейните чатове и снимки. Седите между тековете и успокоявате съвестта си с плюене по половинките. Ако имаш акъл поне последното няма да правиш, както и няма да му позволяваш той да го прави.
Колкото повече пишеш, толкова повече си мисля, че ще направиш услуга на красивата му(по твое описание) съпруга като я отървеш от този образ. Който е закъсал финансово, но искал да наема квартира, вместо да си обслужи финансовите бакии.
Ама вие сте се намерили бе!

# 714
Анонимната, айде поне ти си намери топките и зарежи този нещастник, който ти гледа детето, докато се клатиш с женения. Настоящия не заслужава такова лицемерие. Докажи на себе си, че имаш топки.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 01:49 от Tina*

# 715
Това и на мен ми стана много противно. Всеки може да се влюби, но бъди доблестен, поеми си отговорността, не прави другия на глупак. Още повече, че той дори не е баща на детето.
Сигурна съм, че ако каже на любовника, че се изнася, той ще потъне в дън земя и ще изгуби завинаги интерес към нея.
Нека да го пробва.

# 716
  • София
Преди година една приятелка изпадна в подобна ситуация. Уж голяма любоф. В момента в който каза на мъжа си, любовника уж беше много щастлив. Но като стана дума за квартира заедно и даде заден.

# 717
И аз като Вивиан Истууд хич не понасям моралистите. Вулгарния и просташкия им език съвсем.

# 718
  • София
От друга страна е това, да. Всички морални крещят "разведи се", така е честно, правилно, морално. А всъщност един развод би причинил много, ама много повече болка, отколкото скрита паралелна връзка.

# 719
  • София
Тя не се е влюбила, чакайте. Съвсем трезво преценява онзи какво прави и говори.
Тук не я сочим с пръст, а ѝ казваме да внимава, ама много да внимава и да му сложи граници.

Общи условия

Активация на акаунт