Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 231
  • 984
  •   1
Отговори
# 690
  • София /Абсурдистан
Само мъжът на анонимната може да си тръгне.
Хич не го вярвам аз това. Свидетел съм през годините как уж доста мъже щяха да си тръгват по същия повод, но така и никой не си развали рахатлъка да напусне уредения си бит.

# 691
А този съпруг на Анонимна, все така асексуален ли е бил? 10 години не ми се вярва. Все пак двойките затова са двойки, за си имат сексуален партньор. Иначе са съквартиранти и всеки може да си търси нещо за себе си.
За спането в различни стаи. Имах колега, много беше хлътнал по мен, големи обяснения, но просто не беше мой тип. Та понеже беше семеен, за да ме увери, че с жена му всичко е приключило все вмъкваше в разговора как спят в различни стаи. И както спяха в различни стаи, след време жена му роди второ дете. Голям смях. Joy

# 692
Може и така да е, да ме бодалка и аз да се връзвам, в момента не мога да преценя.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 18:37 от Анонимен

# 693
Анонимната, чудя се рогатия ти мъж хептен нищо ли не подозира - със сигурност си залисана, размечтана, вглъбена докато си пишеш с любовника и на нас тук. Толкова ли нищо не усеща, това са големи промени в поведението и почти всеки би се усетил.

# 694
И аз се чудя.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 18:37 от Анонимен

# 695
Но ти все пак държиш да живееш с този човек, дето за нищо не му пука, не го уважаваш и не го зачиташ. Наистина ми е интересно - защо?

# 696
Поне малко пара за хотел или квартира да задели.
Когато блясъка на междукрачието ти угасне, а това ще стане след известно време, да не се изненадаш кого ще видиш пред себе си.
Още преди Коледа искаше да наема квартира където да се виждаме, но аз съм страхлива и го разубедих. Не искам някой да види някъде паркирали коли.
Относно второто, понеже съм страхлива, мисля същото.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 18:51 от Анонимен

# 697
  • София /Абсурдистан
Какъв по-голям компромат от снимки Simple Smile Никой не знае кога другият ще изтрещи.
Дърпате дявола за опашката.

# 698
  • София
Оф, като я гледам Анонимната, много скоро ще се издъни. По принцип има начини да се пази тайна връзка, да се заключи всичко в телефона с три ключа. По принцип човек не си вади инструмента, там където си вади хляба. По принцип....
Как въобще излизате нощем?

# 699
Ами по случайност стават нещата вечер.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 07:10 от Анонимен

# 700
  • София
След последния пост на авторката смятам, че темата е пързалка.

# 701
Защо? Не е пързалка! Аз съм се пуснала по пързалката стремглаво надолу ...

# 702
Да оставиш мъжа си сам, в смисъл, без теб, без детето - то отива при баща си, нали? Мъжът ти кротко ще се съгласи и ще чака..?

# 703
Въпрос към чатещите кръшкачи, които си заключват телефоните с три ключа: защо изобщо пазите компрометираща информация? Прочел – изтрил. Не че няма начини и изтрити данни да се възстановят, ама да кажем, че не е по силите на средностатистическите ревниви половинки.
Изпитвате удоволствие да си ги четете и препрочитате, извратено желание да ви хванат или какво?

# 704
Да оставиш мъжа си сам, в смисъл, без теб, без детето - то отива при баща си, нали? Мъжът ти кротко ще се съгласи и ще чака..?
Да.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 07:10 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт