Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 211
  • 984
  •   1
Отговори
# 750
  • СИ

Какво е значението на колко години си? Още по-лошо удря с годините.

Докато не ми се случи - не вярвам!          Satisfied

# 751
Предизвикваш съдбата...

# 752
  • София
Не я, разпищолил се е и я чака Wink

# 753
Еми като само чака...в съседната тема на два месеца познанство са бременни вече Grinning

# 754
Конче, не ти трябва да се занимаваш с извънбрачни връзки, защото последсвията могат да са сериозни. Особено ако възникнат чувства, казвам ти го от опит, защото аз сега си троша главата. Трябваше да ви послушам още в началото, или по-скоро не трябваше да започвам въобще.

# 755
Те мъжете много не са податливи на чувствата, не ги мислИ. Или поне не действат само съобразно тях. Може да има проблеми, ако дамата вземе че хлътне много и почне да създава проблеми.

# 756
  • СИ
Конче, не ти трябва да се занимаваш с извънбрачни връзки, защото последсвията могат да са сериозни. Особено ако възникнат чувства, казвам ти го от опит, защото аз сега си троша главата. Трябваше да ви послушам още в началото, или по-скоро не трябваше да започвам въобще.

Така, така... Ти се таковаш, ама на нас обясняваш, че не трябвало.         Satisfied

# 757
Ох анонимната, кончето си търси секс, не либоффф

# 758
В последните 4-ри години е като епидемия сред познатите ми.
Криза на средна възраст ли е, но влюбени семейни мъже над 40 и разводи.

# 759
  • София
Моите познати отдавна се разведоха по веднъж, кво викаш, да ги чакам втори път Simple Smile Т.е. изпоразведохме се всички преди и около 40. В поне половината случаи не е било, заради нови любови. Просто хората се разминават в един момент.

# 760
Това е клишираното обяснение -криза на средната възраст и няма нужда да мислим защо връзката се е скъсала между двамата.
Около 40 хората си дават сметка за много неща в живота, за това какво точно биха искали, с какво биха направили компромис и тн. Около мен обичайно тези разводи са защото двамата души са се отчуждили и вече нямат път един към друг. И ако на 25-30 си - ама ние се караме постоянно, но аз без него не мога (примерно) , на 40 си готов да приемеш реалността и да не си въобразяваш, че всичко е цветя и рози, когато не е.

# 761
  • София
Трябва комуникация, ама много разговори на живо, всяка вечер, ако трябва. Въпроси, отговори, анализи, прошка... Но много двойки просто не говорят. Всеки си демонизира другия, върти си някакъв филм, че той е прав, другият е крив, започва да си отделя плановете, финансите, живота и ето - раздялата се случва.
Още по-лесно е, когато има физическа раздяла за известно време.

# 762
Хората няма как да решат с разговори нерешим проблем. Появи ли се такъв - край. Само следват караници, което не е здравословно за никого. По-добре раздяла, отколкото изхабени нерви, съсипано здраве и т.н.

# 763
  • София
Оф, сложно е...

# 764
  • София
Клишето за несходство в характерите с никакви разговори не може да се оправи. Понякога с времето се вижда, че двама души нямат нищо общо и не само това, но каквото имат е в противоположни посоки и по-добре такива връзки да се прекратят. Тук даже тезата ми за любовта като грижа издиша, защото и представата за любовта, и за грижата ако са противоположни просто няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт