Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 211
  • 984
  •   1
Отговори
# 735
Не съм виждала такива трагедии след развод. Който се развежда, обикновено е премислил нещата и не му се живее повече така.

# 736
А, ако е премислил е ОК. Ама ако е автоматично и първосигнално е друга работа Wink

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 18:36 от Черна станция

# 737
  • Столичанин ама не в повече :D
Нали имаше тема за свършването на младостта, еми при анонимната все още не е свършила. Sunglasses

# 738
B2022, минала си пътя и знаеш.
Но на тези, които предстои е страшен.
Не, че не е труден. Не е цветен често, но по-добре сам и свободен..Да си срещнал тръпката и мечта, да се върнеш към старото е като примирие. Така де, докогато пак запалиш огънчето..

Морал е вече дума в миналото.

# 739
по тези паркинги и складове намирам повече близост отколкото вкъщи.

Много тъжно. Лишена си от много повече от секс.

Каква е тогава причината да съжителстваш с този човек? Чисто използване. Няма секс, няма близост, защо се мъчиш, ако нямаш изгода?

# 740
Ако аз съм срещнала тръпка, заради която се крия от вкъщи и лъжа всеки ден, аз или ще я прекратя категорично, или ще се разведа. Няма начин да тъка на два стана, просто ще се побъркам.

# 741
Не, че не е труден. Не е цветен често, но по-добре сам и свободен..Да си срещнал тръпката и мечта, да се върнеш към старото е като примирие. Така де, докогато пак запалиш огънчето..

Морал ВИНАГИ е била дума от миналото.
Поради изключителната променливост на значението си.

# 742
Да, да. От миналото. Когато не си лично потърпевш.

# 743
  • Столичанин ама не в повече :D

За някои мъже може и да е вярно, но за жените е вярно само във форума, а в реалността е друго Sleeping
https://www.youtube.com/watch?v=y45pSArZm8o
https://www.youtube.com/watch?v=JYYCe6O5DWk

# 744
  • волно калдъръмче
Да, да. От миналото. Когато не си лично потърпевш.
Обаче и няма такава закономерност, в която ти да действаш от позицията на морала и да получаваш същото отношение. Много често животът е несправедлив.

# 745
  • София
Авантюрата няма да е причина за раздялата, тя може да е в най-лошия случай повода. Причините биха били години липса на удовлетворяваща интимност и емоционална близост.

# 746
Голяма драма стана. Затова понякога завиждам на мъжете за хладнокръвието им. Жененият плещи глупости, мечтае си, разсъждава си на глас, но не планува наистина да заживеят заедно с децата си и да си направят още едно. Има вероятност да си пише с още 1-2, които са още на фаза 1, защото ми се струва, че говори прекалено много клишета и че ги е говори и другаде. Ама ето, че номерът минава. Авторката уж писа с оплакване от любовника, който не я оставя на мира и й досажда и на семейните празници, а се оказа, че яко е захапала въдицата.

Мъжът ми ежедневно сменя мечтите си - ту ще купува породисти котки, ту някакви свръхскъпи пушки, ту каравани, ту къща на брега на Комо... На другия ден казва, че са пълни глупости и просто обича да си фантазира.

# 747
  • СИ
Щот не знаем Кончето накъде ще завие, кат омота очите няколко пъти докато го яздят.

Я-я-я-я-я...! Имало е обсъждане, а аз съм пропуснал.        Yum
Наникъде не завивам. Аз съм праволинеен и последователен. Плюс това съм на 50 и това с омотаването на очите съм го минал отдавна.
А вероятността да се засечем с Анонимната в един град е по-малка от това да ударя печалба от Тото-то. Доколкото разбирам е с поне 10 години по-млада, което прави задачата още по-трудна.       Smile

# 748
  • София
Недей ‘ноо зна̀.

# 749
Щот не знаем Кончето накъде ще завие, кат омота очите няколко пъти докато го яздят.

Я-я-я-я-я...! Имало е обсъждане, а аз съм пропуснал.        Yum
Наникъде не завивам. Аз съм праволинеен и последователен. Плюс това съм на 50 и това с омотаването на очите съм го минал отдавна.
А вероятността да се засечем с Анонимната в един град е по-малка от това да ударя печалба от Тото-то. Доколкото разбирам е с поне 10 години по-млада, което прави задачата още по-трудна.       Smile
Какво е значението на колко години си? Още по-лошо удря с годините.

Общи условия

Активация на акаунт