Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 213
  • 984
  •   1
Отговори
# 720
Рокси, разковничето е в скрита.
В конкретния случай кое и е скритото?
Мислиш, че ще има по-малко наранени ако ги хванат колегите в склада или някой съсед на паркинга?

# 721
Не я упреквам, за силно сексуален си е мъка да живее без секс. Както и виждаме, щом не я е хванал до сега, значи или е тотално залухан, или не му пука особено много. За 10 години да не си направят дете при положение, че уж искат също говори зле. Явно човека си го устройва да си карат така, обаче лошото за анонимната е, че не може да се ограничи просто до секс и залита здраво. Така че не знам, както вече писах по назад, някой път просто не може да има всичко.

# 722
Клатуркаш се по служебни складове и задни седалки на паркинги!
Пазиш си трофейните чатове и снимки. Седите между тековете и успокоявате съвестта си с плюене по половинките.. Който е закъсал финансово, но искал да наема квартира, вместо да си обслужи финансовите бакии.
Ама вие сте се намерили бе!
Да! И много съжалявам за това, че по тези паркинги и складове намирам повече близост отколкото вкъщи.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 15:27 от Анонимен

# 723
Тръпката е до време всичко останал е уважение най-малкото,ти плюеш твоята половинка а ти замислила ли си се той какво е направил за теб през всичкото време което имате заедно!!!
После ще си блъскаш главата.!

# 724
  • Варна
.... В различните етапи от живота си човек има различни необходимости и се променя различно. Цяло чудо е ако и двамата съпрузи израстат еднакво и променяйки се продължават  да се обичат. 

T.e. всеки път, кога се притесним, че остаряваме или нещо не ни е кеф - хвърляме и бягаме?
Честно казано, в началото разбирах кое те подтиква, не бях съгласна с начина, но хора и ситуации различни.
Колкото повече пишеш, обаче, толкова повече ми биеш на инфантилна и безотговорна и други работи...

# 725
Анонимна, жалко, че си редактираш постовете, иначе щях да те посъветвам да си ги прочетеш отново.
Остави настрана изневярата. Нито си първата, нито последната.
Обичаше съпруга си, след това написа, че искаш с другия да се съберете и да гледате всички деца. После имаше притеснения, че е психопат, а в следващ пост твърдеше, че го познаваш добре. Сега пак казваш-че сте се намерили. 
Сега и работата си ще напускаш. Изпитваш параноя и не спиш от страх да не са ви видели, но продължаваш да седиш нощем по автомобили.
В нито един твой пост не прочетох какво аджеба харесваш в този любовник, освен думите, които чуваш. И винаги откликваш, когато те потърси, защото НЕ можеш да откажеш.
Мисля си, че изневярата е най-малкия ти проблем.
И да, по-добре трети брак, отколкото да живееш нещастна. Само, че четейки ти постовете, има огромен шанс и следващия път да не уцелиш с избора.

# 726
Права си.
Няма да пиша повече глупости, благодаря ви че толкова дни се занимавахте с мен.
Поздрави,
Анонимна

# 727
Не сме в твоите обувки. Но близост в приказки и вълнуващи моменти на скрито, било паркинги или хотелски стаи за 2-3 часа е много измамно.
И да, звучи кофти. Защото мъжът , с който живееш не е родител на детето ти. Все едно го държиш заради облаги.
Да не го нараниш ако ти е в главата, още по-жалко. Все едно ти знаеш по-добре от него и определяш живота му.

# 728
  • София
по тези паркинги и складове намирам повече близост отколкото вкъщи.

Много тъжно. Лишена си от много повече от секс.

# 729
Клатуркаш се по служебни складове и задни седалки на паркинги!
Пазиш си трофейните чатове и снимки. Седите между тековете и успокоявате съвестта си с плюене по половинките.. Който е закъсал финансово, но искал да наема квартира, вместо да си обслужи финансовите бакии.
Ама вие сте се намерили бе!
Да! И много съжалявам за това, че по тези паркинги и складове намирам повече близост отколкото вкъщи.
Защо тогава просто не се съберете с този? Пробвай да проведеш един такъв разговор. Ето, близост ти дава, така че...
Излиза, че вкъщи нямаш нищо, а с този - всичко. Ами хайде, като си казала А, кажи Б и до края на азбуката.

Поздравявам те с ето това "Мечтание" от Шуман.
https://www.vbox7.com/play:2f4f2c819f

# 730
Често реалността се разминава с очакванията.
Нова тръпка, секс, ама едва ли тоя мъж ще зареже всичко и ще хукне да гони дивото.
Повечето на думи са прекрасни, но действия нула, което и показва неговите истински намерения.

# 731
  • волно калдъръмче
За какво й е да си разваля приказката? Забраненото е сладко. Чисто хипотетично, ако се съберат, шансовете да си омръзнат бързо нарастват пропорционално на времето, в което ще прекарват заедно.

Скрит текст:
Само един съвет от мен - не го занимавай със семейните си проблеми и лична неудовлетвореност. Раздавай го безгрижно, кефи се. Отношенията без ангажименти придават смисъл на точно това време, в което трябва да сме свободни да обичаме и да ни обичат заради това, което сме. Има време, в което изпълняваме своя дълг към другите, но да не забравяме, че имаме дълг и към себе си. Ако ти е добре, не спирай.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 18:07 от Алегриq

# 732
  • София
Да, някак е много романтично, като в поезията...
Съвсем се отклонихме от темата...
Анонимната... помисли за брака си. Наистина ли е толкова зле, че да го развалиш?
От собствен опит мога да кажа, че причините да се развали един 10+ годишен брак/съжителство трябва да са много по-големи от някаква си авантюра.

# 733
Една авантюра е предостатъчна да разбие доста бракове. Аз и половин не бих изтраяла. Години и всичко постигнато ги прежалвам сравнително бързо. Но аз гледам само днес и напред,. Не съм обърната към миналото, че да жаля чак толкова.

# 734
Точно ако гледаш напред може един безпристрастен анализ да покаже, че оставането в брака е по-благоприятна опция в много направления. Да се разведеш импулсивно четка егото, но само до там. И след време ефектът избледнява, а другите проблеми се задълбочават.

Общи условия

Активация на акаунт