Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 213
  • 984
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Настоящият мъж явно е свестен човек, гледал и детето, помагал за болни роднини, работи. Очевидно не е тръпкаджия, но не мисля, че заслужава такова отношение.

# 661
  • София /Абсурдистан
Ако не го прави с нея, прави го на друго място, като че ли не е ясно. И на него му е изгодно да си седи в тази връзка. Изобщо не го вярвам, че щял да се изнесе ако разбере, друг път. Ще се изнесе ако му е сигурно на другото място, не по-рано.

# 662
Много мъже не биха изтраяли изневяра, дори и кротките по природа. По-лесно от жените късат и хвърлят по мои впечатления.

# 663
Скрит текст:
Анонимна, мъжът ти не е стока ясно. Ама седиш там 10 години. Типично, започваш в началото колко е свестен, как сте преминали през тежки моменти и т.н. Сега почваш да обръщаш палачинката и да му вадиш кирливите ризи, които са били там и преди.
И каквото и да кажеш, пак ще мисля, че е по-свестен от настоящата ти тръпка, което разбира се не го прави подходяща половинка за теб.
В името на общото ви време, се раздели човешки с него, а на недоклатения любовник не възлагай големи надежди.
Друг е твоя човек. Трябва да го намериш обаче.

Ми няма, това е положението. Няма точен мъж за всички, дето го търсите.
И в склада няма, и старшината не дава.

# 664
Колко ли трябва да нямаш самоуважение, за да си с някого само заради удобства, да спиш по складове с друг, който е надушил с каква жена си има работа и й прилага пуберски номера, а и да се хвалиш с това.
Напускаш този с когото живееш, любовникът веднага ще те зареже, ставаш опасна за неговото семейство, а ти се хвърляй на следващия. Може пък той да е Човекът.

# 665
И все пак какво им е лошото на удобството и сигурността, че човек да ги зарязва с лека ръка само за единия секс? Защо да не си ги пази и само секса да си докарва странично? Работила съм много години в общо взето мъжка среда, често сме пийвали бира или друго с мъже и от приказките мога да съдя, че повечето мъже си живеят така - жената, децата, семейството, грижа за тях и...по малко адреналин навънка. Къде за разнообразие, къде за тръпката, къде от скука в командировките, къде да си начешат егото, че още ги бива. И изобщо не мислят да се развеждат, а даже си къткат семействата. Май разликата е само в това, че при мъжете такива похождения носят престиж и затова те си разказват за подвизите, докато жените са по-внимателни да не им излезе име. Иначе май и жени с подобно поведение има немалко (иначе как щяха да кръшкат мъжете). И аз съм последната, която ще ги осъди за това. Само трябва да внимават, да си опичат акъла и да не излагат половинките си. Тоест да не си губят главите и да помнят, че на ресторант, СПА и прочее не се ходи всеки ден, а рядко, за да е сладко и да се открои над ежедневното меню. Като стане много често хем си губи свежестта, хем растат шансовете да ги хванат.

# 666
Благодаря ви за разбирането и за критиката. Всички коментари са точни и верни.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 09:37 от Анонимен

# 667
  • СИ
... Иначе май и жени с подобно поведение има немалко (иначе как щяха да кръшкат мъжете). ...

Немалко? Аз винаги съм си мислел, че броят на изневеряващите мъже и жени би трябвало да е равен.

# 668
... Иначе май и жени с подобно поведение има немалко (иначе как щяха да кръшкат мъжете). ...

Немалко? Аз винаги съм си мислел, че броят на изневеряващите мъже и жени би трябвало да е равен.

Не точно, защото за жените рисковете са по-големи, а и по-малко са настроени на вълна неангажиращ секс, просто психиката им е друга. Но това не пречи няколко мъже да кръшкат с една жена. Мъжете много често искат само да си сложат тикчето и после губят интерес, така че това не е трудно.

# 669
Анонимен, по-скоро мисли за финансите сега. Имаш мъж, имаш и любовник!!! Не е малко! Значи на този фронт всичко е наред. Но понеже спомена финансови несгоди - гледай там как да се подредят нещата. Утре ако разбере мъжът ти и си сама с детето, ще се справите ли - ей такива неща.

# 670
Джеймс, има. Даже веднага ти давам пример. Кончето от нашия форум. В пъти по-удобен любовник би бил. Не иска да си разваля семейството, само секс навън. Ще бъде дискретен(за разлика от тоз Муньо колега, който на два тигела е*ане  за любов  и бягство в чужбина говори).
Анонимната и Кончето да си помислят.

# 671
Добре ги сватоса. Дано са в един град.

# 672
  • София
Щот не знаем Кончето накъде ще завие, кат омота очите няколко пъти докато го яздят.

# 673
Анонимна, чест ти прави, че не се опитваш да очерниш мъжа си, за да пасне по-добре на ситуацията, и че си честна със себе си точно защо не си склонна да напуснеш брака си с него. 
Как си представяш едно идеално развитие за теб оттук нататък, кое би било програма топ максимум?

# 674
Щот не знаем Кончето накъде ще завие, кат омота очите няколко пъти докато го яздят.
Ако и Кончето омота очите на 3 тека, се записвам на курс при Анонимната 😆

Общи условия

Активация на акаунт