Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 175
  • 984
  •   1
Отговори
# 855
Дали се усеща? Ти как мислиш? Бих те оставила да си мислиш, че нямам хабер как ефективно спиш нощем. Докато не се опържиш достатъчно в собствения си страх и да изплуваш сама, като бухтичка. Таквиз дела не се захващат със страх, че ще те хванат, а с готовност да те заловят в крачка или сам да издъхнеш геройски.

# 856
Хваленето говори може би само лошо за нея мойте виждания са такива,ако предпочита да живее за емоцията,тръпката увлечението и т.н да го направи но тук идва момента в който всичко това ще свърши в даден момент..

# 857
  • София
Човекът си изглежда съвършено обигран с всички топ фрази на кръшкачите, включително и с "Ти си ми първата". Чак ми е смешно, но Анонимната кълве на тия работи, богиня, обожавана, той з пръв път в живота си толкова влюбен...При новите обстоятелства разказани силно стискам палци да не свърши мега зле всичко това, защото за мъжете няма и общественото мнение да се трогне, но кръшкаща жена, два пъти разведена, на работното място, със съседа, ще си е за търсене на живот в ново населено място.

# 858
Не ми е за пръв път кръшкането. Случвало ми се е и преди - еднократно със старо гадже и 2-3 пъти с друг, за 10 години, но никога не съм се забърквала в такива филми, никога не съм си писала с тези хора и т.н.т.

от няколко дни е пермаманетно сърдит.
Опита ли се да си изпълни съпружеските задължения?
От Нова Година насам  3 пъти, 2та по мое настояване и инициатива.

Не те знам какъв ти е планът, но е хубаво да имаш план, щом има дете в картинката.
Планът е да приключа окончателно и да си го избия от главата. Замесени са 3 деца и 2 кучета ако трябва да съм честна.

Така ще ви го кажа, не смятах че ме лъже първо защото ми той ми каза и второ, защото видимо на мен не са ми нужни лъжи и оплитания за да правя секс с него. Защо да ме навива? Вече е получил всичко, разбирам да не е и да търси начини, а то без много приказки се получи.

# 859
  • София
Получил е секс, ама иска и да му е забавно.

Иначе анонимната се оказа серийна кръшкачка Joy

# 860
Леле, анонимна, ти си вряла и кипяла. Шило в торба не стои, гледай да излезеш с минимални щети от ситуацията, заради трите деца най-вече. Двете кучета ще го преживеят.

# 861
  • София
Тоя случай е показател защо мъжете обичат да лъготят - завъртял хубавецът няколко клиширани празни приказки, и тя вече влюбена-загубена, не знае откъде й е дошло, въпреки че не вършее за пръв път Joy Ми, каквото сам си направиш...

# 862
  • София
Аз пък не съм съгласна жената да се изкарва жертва на "сериен сваляч". Като гледам си е в напълно ясно съзнание какво става, защо става и кой къде е и накъде отива работата.
Само това, че е на работа и в квартала е много зле.

# 863
Анонимке, втория ти мъж знае ли за твоите предишни забежки ? Защото ако знае или подозира, със сигурност се отразява зле на отношенията ви, от там и на секса

# 864
  • София
Не, не е жертва на сериен сваляч. Жертва е единствено на себе си, като се тръгне от положението вкъщи и се стигне до колегата-съсед.

# 865
Какво значение има колко.
Според мен на Анонимна ѝ харесва тази авантюра и няма да спре.
А и с този безсексов мъж нейния...

# 866
Анонимната не е жертва. Начина, по който разказва всичко, детайлите, на които набляга (и после старателно изтрива) - всичко говори за това, че тя изключително се наслаждава на ситуацията си, включително и на критиките. Познавам такава жена. Потрива ръце, как е над всички - над нищо неподозиращи съпруг, над мамената жена, над скучните женички в общността (в случая - бг-мама), които правят секс само с мъжете си, над ужасните колеги, които не подозират какво се случва през една стена до тях. Тя иска да чува че е лека жена, че не постъпва правилно, че ще си изпати - защото това засилва чувството и за надмощие, и че е недосегаема. Когато пише дребните мръснишки подробности, тя не чувства, че се излага, че това, което прави е унизително - напротив, провокира, за да получи желаната осъдителна реакция. И след това да изтрие и де се изсмее ехидно, какво ли разбирате вие, които не сте изпитвали същото. Повтарям се, но това е много жалка история, и не знам защо модераторите го толерират, особено след непрекъснатото редактиране. Да сподели с колежка или с клюкарка от входа, като толкова иска да си го "излее".

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 15:08 от АнаИва

# 867
Мхм, определено се усеща задоволството й от измисленото превъзходство(съществуващо само в нейната глава).
Анонимна такива глупости ръсиш, че се чудя точно какъв ти е проблема.

# 868
Еми жената има тръпка, приключение, съспенс, носи се на крилете на любовта, пърхат пеперуди в стомаха , хем иска да се похвали, хем я е шубе, щото тоя любовчията нищо не й обещава, даже напротив. На него жена му е свикнала и вече не й пука, ама на авторката мъжът й ще й бие бързо шута, после от два стола, по средата..
В малък град трудно се намират кандидат съпрузи, и то свестни, за два пъти разведена жена на средна възраст, с определена слава, с дете, без финансови възможности и със семпла външност и работа.

# 869
  • ЯМБОЛ
Те да внимават в гаража,че има много натровени е починали  при работещ двигател.Тогава мазалото ще е пълно

Общи условия

Активация на акаунт