Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 182
  • 984
  •   1
Отговори
# 840
Как излизаш всяка вечер? Мъжът ти не се ли усеща?

# 841
  • Далечният изток
Какво значи от тук нататък?! Ти с този сега го опичай. Още не си приключила, а няма и изгледи да се случи.

# 842
А от грозен финал се страхувам най-много.

А при раздяла със съпруга ти имате ли с детето покрив и възможност да се издържате? Имаш ли на кого да разчиташ при извънредни ситуации, освен на него?
Ако дори един отговор е Не, то това, което правиш в момента, е пълна безотговорност. Не знам кое наричаш грозен финал и дори не се впрягам кое е неморално и т.н.в тази посока, но съществува риск наистина да си докараш беля на главата, а насреща едно нищо с гарнитура от нищо и едни голи уверения, че си велика и дотам.

# 843
Прекалено много рискове за човек, който май не си заслужава. Мисли преди всичко за евентуална издънка.

# 844
  • Далечният изток
Ахааа, ми с такъв секс си карай така... Ама рисковете вече си ги преценявай.

# 845
И след нощните фиеси сутринта като си мармалад, а вечер като се прибереш от работа си тотал щета, рогатия тва да не го забелязва, значи или не му пука, или и той е тотал щета. В смисъл тия работи няма как да бъдат скрити.
Както се вика да си влюбен е като да си напикан- всички го забелязват, ама само ти си усещаш топлината.... Simple Smile
Та и тук така.

# 846
Твоят спи дълбоко, а  неговата? Що ми се струва, че не си първата, нито последната, с която Ромео се боцка по гаражите, и жена му знае, ама вече не й пука...

# 847
  • Варна
Споко,  и по тежки случаи има- не през блок, в един вход. Обаче, айде да си го кажем - искаш да те пипнат, че друг да реши какво ще става. Каша ти е в главата и така ще е по-лесно. Пък и пред себе си ще си чиста - нали, таковата... бориш се със себе си, та да си запазиш "семейството".

# 848
И след нощните фиеси сутринта като си мармалад, а вечер като се прибереш от работа си тотал щета, рогатия тва да не го забелязва, значи или не му пука, или и той е тотал щета. В смисъл тия работи няма как да бъдат скрити.
Както се вика да си влюбен е като да си напикан- всички го забелязват, ама само ти си усещаш топлината.... Simple Smile
Та и тук така.
Започна да забелязва май май, от няколко дни е пермаманетно сърдит. Или всичко е в моята глава.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 13:20 от Анонимен

# 849
  • София
За какво да те лъже? Понякога и причина не е нужна. Така си правят. Но ако ти каже нещата както са, има голяма вероятност да се дръпнеш и да му развалиш купона. И точно "играчите" най се вживяват, защото си мислят, че всичко може да им се размине.

от няколко дни е пермаманетно сърдит.

Опита ли се да си изпълни съпружеските задължения?

# 850
Анонимната, доста си наивна. "За какво да ме лъже?" Защото ще му правиш сцени и няма да се раздаваш влюбена-загубена, ако ти каже, че е изтряскал цялата махала и всичките тия глупости ги е говорил и на друга.
Не се притеснявай, любовникът ти никаква сцена няма да направи, за разлика от влюбената любовница, женените мъже рядко създават проблеми, особено пък този. Няма да си пусне тъжна песен, да се напие и да звънне на мъжа ти, че му изневеряваш с него, обичате се и ще се жените.
" Ето днес изобщо не се занимавам и не отговарям и това ще ми е стратегията на тотално незаинтересована, та дано се размина от грозни истории." - играеш го недостъпна да му държиш интереса, не сме вчерашни.
Не те знам какъв ти е планът, но е хубаво да имаш план, щом има дете в картинката.

# 851
Що да те лъже ли?
Щото това на теб ти е първата извънбрачна авантюра и ти личи. А на него кой знае коя му е подред. Кой предложи за гаража, той, нали. Тоя е от породата серийни кръшкачи, дето винаги си имат нещо странично, ама и през ум не им минава да се развеждат. Както сам ти е казал, той би имал няколко жени, ама пусто жена му не дава...

# 852
И за мен е абсурдно това да му е първото кривване - той ако от първата забежка е толкова смел и безотговорен, при все, че не иска да си разваля рахата и да променя статуквото, при следващата вече дори не ми се пита.
Анонимна, чудиш се защо те "лъже", но той вероятно дори не го счита за лъжа - това си му е отработената свалка. Много мъже ползват едни и същи думи и похвати всеки път - щом работи и му осигурява каквото си е поставил за цел, защо да го сменя. Говорим си точно за свалки и забивки, не за влюбени мъже. "Ти си първата" и "В теб намерих всичко, което някога съм търсил" със сигурност са някъде горе в списъка на такива фрази, дето имат ефекта на "Сезам - отвори се!' в приказките.
Oт твоя страна има чувства, трепети, вълнения, затова ти си уязвимата страна, която поема повечето риск. За него е въпрос на време да срещне следващата "първа", дето е всичко, което е чакал в тоя живот, с уговорката, че не иска нищо от нея във вертикално положение, с риск да прозвуча грубо.

# 853
Анонимна за мен това е като сапунен сериал,не знаеш какво искаш,в същото време се оплакваш на нас в форума колкото и съвети да дадем няма да ни чуеш, просто остани сама и реши какво искаш за напред  и най-вече с кого! това не е шега работа а сериозно действие всичко зависи от теб.

# 854
  • София
Не е само да се оплаква - има и процент хвалене, и процент изразяване на емоцията, защото видно й е силна в момента и трябва да избие някъде. Има бая да изживява, ама дано и усмисли какво и защо се случва.

Общи условия

Активация на акаунт