Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 192
  • 984
  •   1
Отговори
# 825
Първо се мисли, после се действа. Като знаеш, че нямаш топки седиш на задника си и каквото такова.

# 826
Принципно спя като пън, ама моята като стане през нощта я усещам, а да ми излиза нощем ще я засека веднага. Така че май наистина вашите хора си затварят очите или просто не им пука

# 827
  • София
Аз редовно се будя в 1, 2, 3 и проверявам тийнейджърката.
Та на такъв просто му връткам ключа отвътре до край. Освен това кучето вдига яко аларма!

# 828
Мале, мале, чак среднощни бягства.. Joy

Мъжа ми излиза много рано за работа, ама винаги, винаги, чувам ключа като щракне, въпреки че съм в дълбок сън по него време.

# 829
  • Далечният изток
Обичате да си играете с огъня... Не им пука на другите двама в карето. Няма начин да не усетят, че врата се отключва, отваря, затваря посред нощ, други шумове, движение...

# 830
Ако искаш можеш лесно да го разкараш. Кажи му нещо, което ще го обиди, например че ти е бил само за забавление, но ти е омръзнал, или че секса, който правите не си струва усилията.
Изобщо не му се връзвай на приказките. В теб е намерил евтино хоби, с което да се разнообразява.
Може да пробваш и да му поставиш ултиматум, или теб или жена му Simple Smile.

# 831
Аз спя като застреляна. ММ може и две нощни любовници да върти, няма шанс да разбера.
Заспивам 5 секунди след като помириша възглавницата, и нито телефонна аларма ме буди, нито будилник олд стайл.

# 832
  • София
Седя сума години почти без секс, за накрая да се метнеш хем на колега, хем на комшия Joy Е на тва му се вика свръхкомпенсация.

Иначе какво мазало? Той си говори, ама намерения истински няма, само дето твоите уши станали сателити да му слушаш и вярваш на безплатните фантазьорства. На неговата не й дреме явно и той го знае. Твоят е по-неясен, ама с него си като умряла, та така поне живот видя.

Според мен си продължавай, не го режи, остави го да си плямпа, и само кимай с глава и усмивка. Ако наистина държиш твоят да не разбира, се спри с тези излизания в съмнителни часове, ама като гледам каква тръпка ти носят, защо пък да го правиш.

# 833
Аз едва сега разбрах защо хората отглеждат кучета 😳...за едното среднощно алиби😂😂😂

# 834
  • София
Мазало казвам в смисъл, че вече ги знаят всички колеги и съседи. И мантрата "не ми пука" много скоро ще се пропука.

# 835
Аз едва сега разбрах защо хората отглеждат кучета 😳...за едното среднощно алиби😂😂😂
А, да бе.
Аз и без куче имах среднощни взгляди. Laughing
Съспенс си има в живота.

# 836
Кат зàспим към 10, ако ще Лайза Минели и Памела Андерсън да ми сфиркат под балкона, нема да се дигнем у среднощ да им одим по гъ.о.

# 837
А за М.Ф.? Simple Smile

# 838
  • София
Меган Фокс? Ама тя нали е тук!

# 839
Да голяма е. Ако знаех, че така ще стане нямаше да се хвана никога.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 13:19 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт