Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 354
  • 984
  •   1
Отговори
# 240
Не бих могла да приема това  да живеем  с човека до мен, като квартиранти .
Прекалено трудно и мъчително бих се чувствала, ако докретаме до там.
Дано, не ми се налага да избирам в такава ситуация.

# 241

Ама то все в някакъв момент ще стане - на 60, 70 или 75 години... Чета, че при много двойки практически и на 50 спират нещата. Ама не се развеждат Wink

# 242
  • СИ

Можеш, повярвай ми. Трудно е в началото, после се свиква. Като с всяко едно друго нещо. Не е до избор. Дали ще си ти, дали ще е другия... Просто се случва.

# 243
  • София
Едно е на 60-70, друго е на 40. Са, че ти си се примирил, Конче, не значи, че друг ще го направи.
После, криза на средната възраст било. Ми, не. Криза за любов и секс е.

# 244
А защо не се разберете, че ще живеете като приятели заради децата докато станат пълнолетни, но всеки ще може да се вижда с други хора за секс. Нещо като отворена връзка ама без децата да разбират. Това ако всичко друго в отношенията ви е наистина наред и приятелско, и само желанието за секс го няма по някаква причина. Може пък да проработи поне з аняколко годинки докато отгледате децата.

# 245
  • СИ
Едно е на 60-70, друго е на 40. Са, че ти си се примирил, Конче, не значи, че друг ще го направи.
После, криза на средната възраст било. Ми, не. Криза за любов и секс е.

Не съм на 40, но не съм и на 60-70. На 50 съм. Примирил съм се, да. За причини и оправдания мога да кажа какво ли не. Обаче... Интересно ми е, колко хора тук ще кажат: Разведох се, защото жената не ми пуска или мъжът ми не ме поглежда? Много хора могат да казват: Аз така, аз онака... Колко са го направили?

# 246
И аз това исках да кажа. Не е нормално в едно семейство, изключвам здравословни причини, секса да секне на 35- 40 и да го приемаш,като нещо естествено. Винаги има някакъв проблем.,който е в отношенията.

# 247
  • София
Аз съм разказвала, та ми е писнало. Всъщност наскоро се появиха други разкрития. По времето, когато сексът започна да намалява и той да ме смята за мебел и да обръща повече внимание на тв, е имало...да, афера.

# 248
За тази работа трябват двама. Колкото и да се напъва единият, не зависи само от него. Аз се борих и се мъчих няколко години. И започнах да се чувствам така, все едно си прося нещо. Сега като не чакам нищо, сякаш ми е по-добре и по-лесно.
А защо се мъчиш щом няма взаимност.
Вселената не търпи празно.

# 249
Мая, ти представяш ли си отворена връзка на Балканите?
Малее, Мортал комбат, 11-ти сезон...

# 250
Мая, ти представяш ли си отворена връзка на Балканите?
Малее, Мортал комбат, 11-ти сезон...

"Злото става зло, когато нашуми, когато стане знайно и ний не вършим грях, кога грешиме тайно."

Тартюф

С други думи - няма да бият тъпана, я.

# 251
Няма начин никой да не знае Simple Smile

# 252
  • София
Ами, млад си, здрав, разцвет, мерак и пак и пак…
Не знам, помисли си, Конче.

# 253
Как се живее без секс, бе?

# 254
  • София
Ако имаш 7 класник, някак си способен да пропуснеш тази подробност от живота си в този момент. 😁

Общи условия

Активация на акаунт