Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 340
  • 984
  •   1
Отговори
# 345
Е, да, аз такъв мъж неща и никому не пожелавам.
😄

# 346
Ммда парите не са от значение само като ги имаш Wink
По статистика женените мъже правят много повече и по-често секс от необвързаните такива Wink

Е то не някаква статистика това. Ясно е. На женения, жена му хърка до него, на една ръка разстояние. Неженения трябва да намери обект, да се вложи, да разпали там страсти и желания, особено, ако жената е сериозна и не лесно достъпна....да я приласкае, и не е сигурно всичкото това усилие, дали няма да е за един път.

# 347
Също така живеят по-дълго от неженените.

Или по- скоро им се струва по- дълго.
За килограмите беше нещо подобно- що женените мъже са по дебели от ергените ?
Щото ергенът като се прибере отваря хладилника и като види кво има вътре отива да спи. А пък женения като се прибере отваря вратата на спалнята и като види кво има вътре отива в кухнята да яде.

# 348
  • София
Рф, и при теб ли е така Satisfied

# 349
Рф, и при теб ли е така Satisfied

Аз не съм дебел Simple Smile

# 350
  • Столичанин ама не в повече :D
Ммда парите не са от значение само като ги имаш Wink
По статистика женените мъже правят много повече и по-често секс от необвързаните такива Wink

Е то не някаква статистика това. Ясно е. На женения, жена му хърка до него, на една ръка разстояние. Неженения трябва да намери обект, да се вложи, да разпали там страсти и желания, особено, ако жената е сериозна и не лесно достъпна....да я приласкае, и не е сигурно всичкото това усилие, дали няма да е за един път.
А какво говори ясната статистика ако на женения жена му иска само да хърка до него, а на едната ръка разстояние иска неженения, който съответно няма нужда нито да намира обект, нито да се влага, нито да разпалва там страсти и желания, особено, ако жената е сериозна и не лесно достъпна... нито да я приласкава и без всичкото това усилие да е за един път? Thinking

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 19:22 от jerami

# 351
  • София

А какво говори ясната статистика ако на женения жена му иска само да хърка до него, а на едната ръка разстояние иска неженения? Thinking
Повечето хора искат да имат всичко. Хем да са женени, хем да гонят тръпки като ергени, хем да има да кого да хъркат, хем да има кой да ги боготвори. Това и мъже, и жени.
Вече около 1% имаме и други интереси освен фокусираните в първите три потребности от лафовете за три неща Wink

# 352
Джерко, без усилия и влагане, в тоя живот малко са хората, на които им пада отгоре всичко наготово. Ма ти си вярвай в чудеса.
Може и някоя булка, така да ти падне у леглото. 😆

# 353
  • София
Един път няма.

# 354
  • СИ
Кончето е решил да перне нещо странично за Коледа. Нали ставали чудеса.
Все някоя Снежанка ще изкочи. За коне говорим все пак, не се изпуска такава далавера. Ще обере някоя паяжина.

Чудеса? Къде? В приказките.         Smile
Откъде да изскочи тази Снежанка? То да не е шапка на фокусник? В интерес на истината сякаш преди повече се оглеждах. Сега и това не правя. И съм се заринал с повече работа. Помага някак си. Проблемът е, че съм по-капризен отколкото трябва. Поставил съм си няколко условия и ако не са налице не се натискам. Иначе курволяци да искаш... И да... Трябва да ми допада външно и да има нещо в главата. Кухи лейки не ща.      Smile

# 355
  • Столичанин ама не в повече :D
Джерко, без усилия и влагане, в тоя живот малко са хората, на които им пада отгоре всичко наготово. Ма ти си вярвай в чудеса.
Може и някоя булка, така да ти падне у леглото. 😆
Демек вкарването на някоя в леглото е равнозначно на всичко наготово, дообре. Smile

# 356
  • Пловдив
Проблемът е, че съм по-капризен отколкото трябва. Поставил съм си няколко условия и ако не са налице не се натискам. Иначе курволяци да искаш... И да... Трябва да ми допада външно и да има нещо в главата. Кухи лейки не ща.      Smile
Е ти какво предлагаш насреща????Хем привлекателна, хем интелигентна, и да не е със свободни разбирания. Ами ти?

# 357
  • Далечният изток
Все едно ще се жени..... Голямо избиране Grinning

# 358
  • СИ
Все едно ще се жени..... Голямо избиране Grinning

А-а-а... Аз жена си имам. Какво избиране, като няма предлагане? Всъщност има, но е много постно.         Smile
Не искам да звуча така, сякаш се оплаквам. Криво ми е понякога... Но, такъв е животът.      Smile

# 359
  • Далечният изток
Знаем, че имаш жена и че не търсиш да се жениш, затова е странно, че излизаш с някви изисквания...

Общи условия

Активация на акаунт