Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 294
  • 984
  •   1
Отговори
# 465
Аз тепърва започвам да уча неща за менопаузата. За сега съм разбрал, че в офис пълен със жени последното нещо дето може би не работи е термостата на климатика .

# 466
Е какво чакаш, оправяй го.

# 467
И какъв е извода....липсата на секс ,не е повод за развод. Звучи ми  ,като " Сексът  ,не е повод за запознанство".

# 468
  • Далечният изток
Е повод ли е?!

Някои, както е видно, не се развеждат поради липса на секс... Сексът е много важен принципно, но за някои не чак толкова, че да сложат край на връзката поради липсата му.
То пък и не знаем кой колко сексуален е и дали може или не да държи без секс...

# 469
И какъв е извода....липсата на секс ,не е повод за развод. Звучи ми  ,като " Сексът  ,не е повод за запознанство".

Да. Да.

# 470
  • София
Сексът не липсва. Просто го няма вкъщи.
Да. Да.

# 471
  • СИ
Аз тепърва започвам да уча неща за менопаузата. За сега съм разбрал, че в офис пълен със жени последното нещо дето може би не работи е термостата на климатика .

Което ме подсеща за един период, когато бях в общо помещение с още 5-6 застаряващи кокошки, а дистанционното на климатика е едно както знаете. Та един ден, неизвестен колега настроил климатика на умерени градуси, сложил вентилацията на автоматичен режим и подло скрил дистанционното. Никой не го намери, докато не се преместих в друга стая.                Satisfied

# 472
  • Далечният изток
Май започвам да разбирам защо някои мъже не ги огрява...

# 473
Е повод ли е?!

Някои, както е видно, не се развеждат поради липса на секс... Сексът е много важен принципно, но за някои не чак толкова, че да сложат край на връзката поради липсата му.
То пък и не знаем кой колко сексуален е и дали може или не да държи без секс...
Защо трябва да държи бе секс. Просто приемаме факта, че в един момент пътищата ни се разминават и това е. Няма смисъл никой да се мъчи. От опит казвам- ти да искаш много да правиш секс и да ти се навият колкото да отбият номера е още по-неприятно.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 10:21 от ЗЛОДЕИДА

# 474
  • Далечният изток
Ами защото понякога се налага, примерно някакъв здравословен проблем, операция, задържане при бременност и т. н. Стотици пъти се е засягал този въпрос из форума. По вашата логика да се развеждат, защото жената трябва 9 месеца бременност да лежи и ѝ е забранено да прави секс, а на мъжа му се прави та 2 не вижда. И за да не го мъчим, да вземем да го освободим от оковите...
Или пък семейството на Кончето. Няма секс, ама не се развежда. И много други семейства живеят така. Явно има нещо друго, което ги държи заедно...

# 475
  • СИ
...
Или пък семейството на Кончето. Няма секс, ама не се развежда. И много други семейства живеят така. Явно има нещо друго, което ги държи заедно...

Някои ги смилат редовно от бой и пак не се развеждат. Та какво остава за липсата на единия секс...?         Smile

# 476
Бракът не е само секс, особено от една възраст нататък. Има много неща, които свързват хората – деца, общо имущество, бизнес, приятелство, удобство ако щете...
Много хора цял живот живеят с родители и роднини, без да правят секс с тях, нали? Защо? Ами защото така им е по-удобно и животът – по-комфортен.
Редовният секс не е гаранция за здраво семейство, както и липсата му невинаги води до „на си ти куклите, дай си ми парцалките, че да си гоним пеперудките – да не вземат случайно да отлетят без нас“.
Много ми е интересно как почти всеки родител, особено майката, се бие в гърдите как е готов/а на всичко заради децата си, дори живота си да даде. Ама заради секса и пеперудките е готов/а, без грам колебание, да съсипе живота на децата си.

# 477
...

Някои ги смилат редовно от бой и пак не се развеждат. Та какво остава за липсата на единия секс...?         Smile

Там е друго- щом има бой, значи има драма, има и тръпка, въобще няма скука. Докато при липсата на секс няма нищо от горните неща и много повече жени биха се развели по тази причина, от колкото в токсична връзка с или без бой.

# 478
Точно пък жените по-рядко се развеждат от липса на секс. А и изобщо сексът е тежка причина за развод само в доста млада възраст. Ми то от моите набори поне 50% са разредили секса много силно, пък си живеят и не се развеждат. В края на краищата сексът все пак спира по някое време, защо бабите и дядовците не са се наредили на опашка за развод?
Пък и в днешно време има всякакви хай-тек секс играчки, все може да се намери решение и без любовник/любовница.

# 479
  • София
Сексът не е само туй в онуй.

Общи условия

Активация на акаунт