Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 260
  • 984
  •   1
Отговори
# 555
Жена ти май не влиза във форума?
Влиза естествено. Аз от къде го намерих тоя форум.
От време на време има "Стига си се заяждал с жените", "Няма как да го разбереш това", "Остави хората да се оплачат, за теб е глупост за тях не е".
Но жена ми не пише. Чете си там кротко и кръвното и е нормално.

# 556
Жена ти явно е пич.

# 557
  • София
На твоето какво му е 🤓

# 558
Жена ти май не влиза във форума?
Няма проблем, аз го следя. Не е стъпил накриво.

# 559
Анонимната с втория съпруг, който не прави секс с нея съм, ако се сещате.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 15:10 от Анонимен

# 560
  • София
Няма да го направиш. Някой ден ще те удари "камиона с гадости", но мога да ти кажа, че има време до тогава.

# 561
Ако не се удавиш, може би ще се научиш да плуваш?
Това си е сериозен плюс.

# 562
  • София
Е, ти па на най- хубавото да си тръгваш.
Дай още някой месец да се сдърпате, пък тогаз.

# 563
Ако се осъзнаеш преди тинята да е стигнала до шията, може и да се предпазиш от гадната развръзка. Момента е много тънък и трябва сама да осъзнаеш, кога да прекъснеш.

# 564
Нали осъзнаваш, че шансовете да те разконспирират нарастват всеки ден?
Реши кога по-лесно ще  отговориш на основния въпрос" Какво да правя?" - сега или след това?🤔

# 565
Ако нещо ми е пък чак толкова важно и хубаво, аз не бих се спряла. Понеже не съм жена тип "тигрица", затова и никога не съм схващала извънбрачните истории. Обаче четейки форума, вече ги разбирам. Един живот живеем и ако на някой му е толкова истински важно и добре да прави секс навън, не мисля, че трябва да се лишава. Но и семейството си е заминало по моите критерии. Това е животът.

# 566
  • София
Аз продължавам да не разбирам, анонимке, защо си се вкопчила в мъж, с когото си нещастна. Колегата ти върнал живота, скоро (или вече си) влюбена загубена, но не пускаш изгнилия клон, защото на върху му още зеленият няколко листенца. А можеш да си свободна и да търсиш други свободни мъже, които да ти вкарват "живот". И преди го казах, за мен най-хубавото, което може да ти се случи, е мъжът ти да разбере за любовника (ти вече си в паралелна връзка).

# 567
  • София
Е, хайде сега пу- пу.
Просто да бъде по- внимателна, много внимателна.

# 568
Аз като реалист, винаги си представям цветно последствията от това да завъдя любовник и ми се отщява на момента дето се вика.

Но да имаш вече тръпка, да ти харесва и да скъсаш "заради семейството" според мен е невъзможно. Такива пламъци горят още по-силно, като се знае, че е тайно, непозволено и т.н. Така че - не се гаси туй, що не гасне. А партньорите като разберат, тогава му се мисли - явно това е принципа Simple Smile

# 569
Аз продължавам да не разбирам, анонимке, защо си се вкопчила в мъж, с когото си нещастна. Колегата ти върнал живота, скоро (или вече си) влюбена загубена, но не пускаш изгнилия клон, защото на върху му още зеленият няколко листенца. А можеш да си свободна и да търсиш други свободни мъже, които да ти вкарват "живот". И преди го казах, за мен най-хубавото, което може да ти се случи, е мъжът ти да разбере за любовника (ти вече си в паралелна връзка).
Много моменти имаме заедно, много съм привързана към него, детето ми е свикнало с него също.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 15:11 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт