Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 255
  • 984
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Има и една много малка вероятност да стане екшън, а после да стане чудо и мъжът ти да се осъзнае какво губи и да си възродите връзката и секса.

# 571
  • Пловдив
Има и варианта да си продължите така с години, докато ви писне. Може и да не ви хванат.

# 572
И тая работа не е за всеки. Ударили сте го като тинейджъри, както сте я подкарали съвсем скоро ще ви хванат. Поне се опитай да се подготвиш за последствията да не ти дойде хептен нанагорно. Не те упреквам въпреки мнението ми относно изневерите, в случая обаче имаш право. Но някой път просто не може хем х...я до края, хем душата в рая.

# 573
rf22 и аз мисля, че ще ни хванат така както я караме.

Има и една много малка вероятност да стане екшън, а после да стане чудо и мъжът ти да се осъзнае какво губи и да си възродите връзката и секса.
Не моя мъж не е такъв.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 15:12 от Анонимен

# 574
  • Пловдив
Наистина си хлътнала. Лошо.

# 575
Играта с огън води до изгаряне, освен ако не се появи  пожарникар в точния момент да те спаси 😉

# 576
Влакова катастрофа на забавен кадър.

# 577
  • София
Анонимната, какво да направиш? То вече стореното-сторено. Бъди дискретна и стискай палци и любовникът да е дискретен, че ще береш ядове. И до няколко месеца сигурно ще ви омръзне или ще започне истинската драма.

# 578
  • София
Спри го малко тоя, в офиса заглушавай чата, вечер също го ограничи.
То, той май е залетял...

# 579
Любов "бенгалски огън".
Фъшшшшшш... колко е готино, скивай как свети, я запали още два три... еииййй пламнаха гирляндите... елхата, елхата се запали... Айдееее, отиде цялата къща.
Дъ съй ба в главата гумена.

# 580
Анонимна, той че е хлътнал, явно е хлътнал наистина. Иначе не мога да си представя да си причинява това неудобство да се криете, макар и супер преекспонирано да звучи това, което ти пише и казва. Според мен разковничето е "финансовото забатачване", което споменаваш. Колкото и силни да са чувствата, дори и да са взаимни, финансовите затруднения могат да убият всяка тръпка. Дори и да си оставите семействата и да се чупите някъде, което пък не мога да си представя да направиш при наличието на две деца, закъсате ли я с парите, пиши я бегала тази връзка.
Аз и преди бях писала за моя позната, която беше в хладни отношения с мъжа си и го заряза с детето, като хукна при любовника на другия край на България. Голяма романтика, голямо нещо било с него. Тя никога не била получавала такова отношение от страна на съпруга си, ама като ги налегнаха проблеми с наеми, жилище и като се наложи да пазарува осново от ВУ - магазини, набързо й охладняха чувствата. Добре, че инак е находчива и успя някак да изплува, но определено романтичният любим беше натирен.
Вземи го приземи малко този според мен. Или най-малкото, вместо да си говорите за птички и пчелички, седнете си обсъдете най-искрено вариантите и какво сте готови да пожертвате в името на любовта си един към друг. Сега го топли това да си мисли някой за него, така както и теб, страстта се поддържа от това, че е малко "забраненият плод", ама съберете ли се, не вярвам да е същата тръпка. Ако пък се окаже манипулатор и ти вземеш съвсем да хлътнеш, наистина ще съжаляваш после.

# 581
Анонимната, този ми звучи като или човек, който лети в облаците и изобщо не мисли, или като тотален лъжец, който ти гледа сеира. Правите секс от месец и вече гайстербайтерство, квартири, писане нон-стоп от сутрин до вечер. Къде е тръпката от аферата, да тръпнеш да видиш някого, тоя е направо задушаващ. Ужас.

# 582
  • София
Абе на човек би трябвало децата да са му на първо място. Каквото и да си говорим, за децата един развод си е кошмар. Трябва нещо много по-сериозно от тръпката по младостта и свободата, за да им се причини. Не съм фен и на изневярата, ама описаното тук наистина звучи като тийн история и е хубаво малко отрезвяване и отговорност да се поеме поне от единия.

# 583
  • София
Скрит текст:
Аз продължавам да не разбирам, анонимке, защо си се вкопчила в мъж, с когото си нещастна. Колегата ти върнал живота, скоро (или вече си) влюбена загубена, но не пускаш изгнилия клон, защото на върху му още зеленият няколко листенца. А можеш да си свободна и да търсиш други свободни мъже, които да ти вкарват "живот". И преди го казах, за мен най-хубавото, което може да ти се случи, е мъжът ти да разбере за любовника (ти вече си в паралелна връзка).
Много моменти имаме заедно, много съм привързана към него, детето ми е свикнало с него също.  Не ми е безразличен, аз без него не мога да спя, много мечти имах за нас. Наистина ми е липсвала близост и секс, но не съм се вторачвала в това. Явно с годините безсексието действа чрез натрупване и после не можеш да се спреш.
В паралена връзка съм, защото колегата така го прави.
Скрит текст:
От сутринта ме залива със съобщения да се виждаме в почивката. Закъснях за работа и започва да пише "любов къде си?'', снощи ми пише "липсваш ми от момента, в който свършихме работа". Върти ми главата яко.  Ето сега пак ми пише, че ми усещал аромата от другия край на офиса. Това или е обигран играч или е човек, на когото му се случва за пръв път и не знае къде да спре (с 20г. брак е).
Знам какъв е камиона с гадости, знам какво ще стане. Ще ни разберат, моя ще си тръгне веднага, все пак нито деца имаме общи, нито имоти, а само 1 подпис. Неговата жена ще вдигне скандал на работа, ще ме изгонят, ще каже и на моя и на всеки, който ме познава. Аз ще остана сама,  че и без работа, тя няма да го остави, много неща ги свързват за тези 20г.  Оффф в какво се забърках. До сега не съм ви споменавала, че освен колеги сме и съседи - през 2 блока. Онази вечер в 12 ми пише дали на кучето не му се е допишкало да ме целунел за лека нощ. Рисков играч и на мен колкото ми харесва това, толкова ме и плаши.
Ще редактирам поста по-късно, че вече не знам кой може да разпознае.

Ааа, не... ти си го правиш Wink

Иначе какво да ти кажа... какво и да сте имали заедно и още да имате, то не минава вече отвъд приятелство. Вкъщи си имаш едно приятелче, а в работата тръпка, желание, любовни трепети.

А този ми звучи баш като играч. Не че има значение. Той е единствено симптом на заболяването, което си оставила прекалено дълго без лечение и сега си дрогирана, защото някой ти подхвърля хапченца. Пак те питам, докога? А вече, и докъде Wink

# 584
  • София /Абсурдистан
Изчакай малко време. Не бързай да вземаш  никакво важно решение когато в главата ти е жега.

Общи условия

Активация на акаунт