Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 255
  • 984
  •   1
Отговори
# 585
Да не се окаже само от двата стола на земята. Тоя, при 20 години брак и две деца, заради едното йе...от един месец да е готов да зареже всичко... То и чужбина да идете, ако си мислиш че там е цветя и рози.. На втория месец ще се върне при жената и децата.

# 586
Влакова катастрофа на забавен кадър.
И аз това му казах току що. Така ще стане и аз като по-разумната в момента ще спра тези отношения.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 15:13 от Анонимен

# 587
  • София
Скрит текст:
rf22 и аз мисля, че ще ни хванат така както я караме. Ето сега ми праща някакви хотели, квартири, нямал търпение и такива...
Между другото предложи ми да напускаме работа и да заминем за чужбина двамата. Да съчетаваме полезното с приятното, защото и двамата сме се забатачили финансово.  Вече не знам колко обави за работа ми прати в ЕС, готов бил до 2 седмици да се организира, аз му обясних, че през учебната година не мога да мръдна никъде.  Искал я тази тръпка и бил готов да заминем за д аимаме време заедно. Дали наистина е хлътнал този? Казах му, че жена му няма да го трае дълго да го няма, защото все пак тези деца искат гледане.
Скрит текст:
Има и една много малка вероятност да стане екшън, а после да стане чудо и мъжът ти да се осъзнае какво губи и да си възродите връзката и секса.
Не моя мъж не е такъв. Колкото пъти повдигна въпроса за секс и че за мен 2 пъти месечно, от които 1 път със зор е малко секс, толкова пъти ми казва "не те държа на сила при мен аз съм такъв, намери си някой да те ... и ми кажи да се изнеса".

В идеалния вариант за мен - и двамата се развеждаме и се събираме и гледаме всички деца, че и правим общо. Мамка му, наистина съм хлътнала.

Това сега го видях... тоя като нищо да е затънал с пари и да те вижда като някакъв изход... може да си пробва и да ти иска... може и за друга схема да те мисли... Внимавай, анонимке. Прави си кефа и си мисли как сама ще си оправяш собствената каша. Накрая да не се окажеш в още по-голяма. Този не е спасение.

# 588
И аз съм и казал на моята да си вземем още една жена, така по младичка и хубавка по възможност, ама не ще. Как не беше малко по модерна и либерална, ама на, пусти късмет

# 589
  • София
Еее, Рф, то за такава сделка трябва да предложиш нещо апетитно в замяна... примерно, някой по-млад, мускулест и надарен Wink Пробвай, може пък да се навие Joy

# 590
Казах му, че няма да ме остави, но няма и да ме вземе след като моя мъж ме остави и отговора познайте какъв беше " ако жена ми беше по-либерална веднага те вземам при нас''.

Класика.

# 591
  • София
Урочасаха те.

# 592
Искам да се оженя за теб, ама жена ми да не разбере, му викат на това Simple Smile Какви чужбини и общи начинания, като имате двамата 3 деца в картинката? Хайде ти твоето да речем го откъсваш от всичко, ама той неговите - там и жена му има роля все пак. Големите надежди, сериал. Човекът е лапнал, да, но едва ли е малоумен....

# 593
  • София
Кой го знае и дали е лапнал. Просто е напорист. Ако беше тя разведена с две деца сигурно и Здравей нямаше да и казва, за да не рискува. Тия филми с женените винаги са едни и същи, и винаги до един и същи момент. Я, да му каже, че напуска мъжа си и той да наеме жилище, да напусне жена си и да заживеят заедно и да видим дали изобщо ще и пише и веднъж.

# 594
Ха ха ха, не знам дали от уроки ама почнах да се освестявам.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 15:24 от Анонимен

# 595
Той ясно е казал, че няма да й пише, ако тя напусне мъжа си, защото жена му не е от либералните. Smiley
Честно казано и да беше от либералните пак нямаше. Авторката не идва сама, а с деца и багаж. Пеперудите и плановете за почивки и чужбини веднага ще му се изпарят. Анонимната го изкарва много хлътнал, как не спира да й пише, но тя е по-хлътналата. Вече направи план как ще заживеят заедно и ще си правят деца.
Човекът говори как ще бяга в чужбина и ще зарязва децата си, което не му прави чест. Нека си изживеят аферата, щом им липсва секс и близост, нека си гукат и целуват, но мен лично тия приказки биха ме отвратили.

# 596
  • София
Тоя е по- голям филмар и от нас хахахахах.
Ще забегнете в чужбина и никой няма да се сети да ви дойде на гости..

# 597
Анонимна, пробвай да се прочетеш отстрани и ще се охладиш. Въобще не ми звучи хлътнал тоя мъж, ама ти...

# 598
Анонимна, бащата на твоето дете ще го гледа ли? Или мъжа ти? Как ви хрумна тая чужбина, а тук половинките само да гледат деца? То добре, ама те ще са ли навити?

# 599
  • София
Въпросът изобщо не е кой ще гледа децата,  а кой би се разделил с децата си, за да се прави на влюбен пубер. Изпитвам крайна непоносимост и отвращение към хора, които не си гледат децата. За мен човек е програмиран природно да дава най-доброто от себе си за децата и ако е готов и тях да не гледа значи не става за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт