Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 245
  • 984
  •   1
Отговори
# 615
Обич, аз редактирам всички постове наред.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 16:23 от Анонимен

# 616
Според мен работата е с много червени лампи. Най-вече офертата да бягате в чужбина без децата. Това не говори добре за началото на никоя връзка. Не му се носят последствия на човека. Само кеф, ама и да не губи сигурното, нали, че като не се справи в чужбина, да има къде да се върне с куфара. Пресметлив е дори сега.

# 617
Колега.
Основно правило в съпорта - "Ако не можеш да оправиш нещо, то тогава го развали така, че никой друг да не може да го оправи".
Един секс в някой склад в офиса и той вече е готов да ходи в чужбина. След месец сигурно ще търси работа в НАСА и ще е кандидат номер едно за мисията до Марс.
От мойто канапе виждам двама седнали в трабант, фърчат по нанадолнището и искат да вдигнат 160, а там след завоя шофьора на фадромата си пуши цигарата и хабер няма, че някой ще му изтръска фаса като се нахака като метеорит в кофата .

# 618
Кви оферти, кви глупости, тоя в момента мисли и говори с долната си глава и плещи глупости на килограм. Я да пробва да му каже, че стяга куфарите и веднага е дал назад. Да не говорим да му се тръшне с 11 годишното дете пред пубертета, веднага е вдигнал гащите и духнал.

# 619
нямам как да пусна своя тема по видими причини за това обсебвам чуждите / аз редактирам всички постове наред.

Влюбен, загубен - какъвто и да е човек, трябва да може да застане зад постъпките си. Така е редно и така е достойно. Щом нямате смелост да пишете с прякора си в анонимен форум, представям си колко жалко е поведението ви и как мишкувате в реалния живот. Дреме му на някой от стотиците хиляди потребители тук, че някакъв прякор има извънбрачна афера. Или в "официалния" профил е нарисувана идилична картина на богата и уверена жена с успешен втори брак и би рухнал красивия образ? Каквато и да е причината, цялата история е много грозна, и колкото повече детайли се описват, толкова по-мизерно изглежда.
(В коя тема да се оплача от многото фейкове тука? От месец някъде чета активно, и се хващам не на кука, а на бастун. Вълнувам се, съчувствам, пиша, а накрая - теми-пързалки, измислици-премислици, изхвърляния и невероятности до небесата. Имам нужда от форумен навигатор, как да отсявам ценното и интересното от лъжите и измислиците. Получих някои съвети на лични съобщения, но явно недостатъчно)

# 620
Не е фейк Ана.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 09:10 от Анонимен

# 621
Повечето жени имат нужда да знаят, че мъжа, с който правят секс е лудо влюбен в тях. Защото иначе се чувстват унизени.
Те затова изневерите не са за всеки.

Ми то това е много точно написано. И аз не бих легнала с човек,  който не е луд по мен и не ми е свалил и постлал поне  Луната.
Анонимна, много си го закъсала,  но сега е момента да го свалиш мачото на Земята.

# 622
  • София /Абсурдистан
Ами щом се обичате, пробвайте сериозна връзка. Но новото не винаги е по-добро от старото, помислете го добре и най-вече не бързайте, а си дайте време да се опознаете добре. Случват се такива неща в живота, чудо голямо.

# 623
Този най-лудия период трае от 1 до 2 години, според мен няма как това да се спре от нищото.

# 624
АнаИва, ще прозвуча точно
Скрит текст:
като в онзи виц за феите и хомосексуалистите, обаче като четях в началото преди доста години също имаше доста пързалки, но много от тях бяха пускани с шеговит уклон, да върви приказката, личаха си особено тук и в клюкарника и въобще предизвикваха (у мен поне) предимно позитивни реакции. Разбира се, историята помни и лъжливи теми за катастрофирали бебета, тризнаци ли бяха, и други подобни жестокости спрямо емпатията на съфорумците, та от всичко е имало, вкл. и особено грозни прояви. С времето се тренира окото на човек и има етап на едно леко, но здравословно претръпване, защото ясно си спомням и аз колко ме натоварваше всяка тема и колко преживявах всичко прочетено.
П.С. Едни от най-щурите теми обаче са си съвсем истински, едно дете го кръстиха в подфорум имена Ален-Кикаха, е няма как, не беше пързалка.

Анонимна, щеше да има сигурно някаква реакция за мултиакаунтинг, така че по-добре може би с тази функция за анонимност.
Иначе на влюбената жена и личи, разцъфва, не знам въобще как успяваш да летиш под радара.

# 625
Е тя вкъщи си е леко намръщена както е нормално може би. Simple Smile

# 626
Този най-лудия период трае от 1 до 2 години, според мен няма как това да се спре от нищото.

Ооо, това няма как да трае толкова време.

Ами щом се обичате, пробвайте сериозна връзка. Но новото не винаги е по-добро от старото, помислете го добре и най-вече не бързайте, а си дайте време да се опознаете добре. Случват се такива неща в живота, чудо голямо.

Повярвайте, никога не съм си се представяла в тази ситуация.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 20:50 от Анонимен

# 627
Време ти е да се отрезвиш малко и да погледнеш нещата реално. Тръпка има, но когато са намесени и деца, трябва малко по- отговорно да помислиш.

# 628
Оф тежко ми.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 09:11 от Анонимен

# 629
Какво тежко ти? Грам не ги разбирам тия драми и вайкания. Блокираш, режеш и си живееш живота. Ще му треперя аз на някой, че след три тека не знае какви ги върши…

Общи условия

Активация на акаунт