Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 242
  • 984
  •   1
Отговори
# 630
В тези връзки героите са много "влюбени" докато адреналинът е висок. Могат и дълго да продължават, точно защото адреналинът пристрастява. Но продължават само докато са в този си вид. Не вярвам, че мъжът е влюбен, или по-точно е влюбен в самата тръпка , която носи тайното измъкване. Подкрепям мнението, че ако обаче го притиснеш да излезете на открито, ще бие отбой. То тогава откъде ще се поддържа огънят от тайните срещи и бягства?... И да замени едно скучно ежедневие и грижи, с други, не много по-различни? ... Анонимна, ти ще си тази, която да лее сълзи накрая.

# 631
  • София
Не е фейк Ана. Мизерна е историята, но не е фейк. Не пиша с истинското си име тук, защото с много от потребителките си имаме дори фейсбуците, аз не съм от вчера във форума. Може би трябваше да създам друг профил и да пусна своя тема там. Така сигурно щях да съм по-инкогнито.
Абу, складове, бюра, служебни коли, лични, хотели... добре, че няма камери. Абе дъното! Нанадолнището го минахме.

За мен дъното не е, че си правила тези неща. Дъното е, че толкова дълго си търпяла безсексието. Това, че сега си като отвързана, е просто логичният резултат.

# 632
Тя е търпяла, защото е имала изгода. Щом човекът няма деца, не я притиска да му ражда непременно, а е приел нейното, трябва да бъде много благодарна.
Иначе можеше сама да си гледа детето и да се развява насам натам, но едва ли щеше да е толкова атрактивна. Сега е забранения плод, но пък не е честно спрямо партньора ѝ. Гадно е даже.

# 633
  • София
Аз имам предложение - кажи му, че започваш да събираш багаж, той да помисли за страна с добро образование, защото детето ти е част от теб и идва с вас.
А той да се поразбърза с развода си.
Само гледай как не само.ще спре да те обича и да ти пише, ами и ще те блокира отвсякъде Simple Smile

# 634
  • Пловдив
Тя е търпяла, защото е имала изгода. Щом човекът няма деца, не я притиска да му ражда непременно, а е приел нейното, трябва да бъде много благодарна.
Иначе можеше сама да си гледа детето и да се развява насам натам, но едва ли щеше да е толкова атрактивна. Сега е забранения плод, но пък не е честно спрямо партньора ѝ. Гадно е даже.
Голяма изгода. Живеят си като брат и сестра. Като не него не му е изгодно да се разкара от връзката. ама седи. ГОтвят му, чистят му, домашен уют, али-бали. Стана ясно, че не държи на секса. Идеално му е.

И няма много други жени да го търпят с "веднъж месечно".

# 635
В случая е попаднал на жена, за която секса е от основно значение, но дали всички жени са такива? Не знам.

# 636
  • Пловдив
В случая е попаднал на жена, за която секса е от основно значение, но дали всички жени са такива? Не знам.
Ама какъв секс, то няма никакъв секс. Да, не всички сме тигрици да искаме всеки ден сутрин и вечер и ако може още по веднъж. Ама веднъж на месец е безкрайно недостатъчно. Ако този се напъваше за 2-3 пъти седмично нямаше да го докарат до настоящото положение.

# 637
Не се знае. Авторката защо е изтърпяла 10 години? Нещо, което й е супер важно, все не е било налично. Изведнъж след толкова години тя решава, че повече не може. Добре го е заблудила човека, че "кучетата си лаят, кервана си върви" Simple Smile

# 638
Не е фейк Ана. Мизерна е историята, но не е фейк. Не пиша с истинското си име тук, защото с много от потребителките си имаме дори фейсбуците, аз не съм от вчера във форума. Може би трябваше да създам друг профил и да пусна своя тема там. Така сигурно щях да съм по-инкогнито.
Абу, складове, бюра, служебни коли, лични, хотели... добре, че няма камери. Абе дъното! Нанадолнището го минахме.

Звучите като интелигентна жена. Но описвате "падението" си с някаква особена сладост и гордост - хем се срамувате, хем някак държите да споделите "мръсните" подробности, макар и за малко. Какъвто и да е вторият ви съпруг, каквато и да е причината за липсата на секс и внимание, дори само с факта, че е приел детето ви, и ви е бил удобен десет години, не заслужава такова отношение. Прекратете едната от двете връзки, и си понесете последствията с достойнство. Колкото до анонимността, ако сте толкова позната, то отдавна са ви разпознали по детайлите и стила на писане, и ви се смеят и гледат сеира. Както и в работата. Подобни отношения винаги се виждат и коментират, колкото и замесените да си мислят, че се прикриват. И лошата новина е, че след като прекратите с него, ще се пробва и някой друг, защото вече ще е ясно, че сте "лесна" и сексът е на един склад разстояние.

# 639
Това за работата наистина е опасно. Колегите обичайно всичко забелязват и знаят. Трябва много криене или скорошно прекратяване.

# 640
Казах го и преди. Ние работихме с мъжа ми по 13-15 часа на ден.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 11:42 от Анонимен

# 641
  • София
Нали уж дете правехте?

# 642
Нали уж дете правехте?
И това като всичко друго.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 11:43 от Анонимен

# 643
  • София
Както ти казах, внимавай друг да не го направи.

# 644
Ееее, изпуснала съм връчването на тиквените медали! Браво Авторке, браво.
Янтра, какво означава той да се разкара от връзката? Звучи много готино, сякаш е някакъв досаден налеп, а не човека, с който Анонимната е делила живот последните 10 години.Който както самата тя се изрази е добър човек, помагали са си в трудни моменти, приел е детето й. Явно до момента е намерила достатъчно причини извън секса да седи в този брак. Звучи някак си по-добре от другия, който е готов да зареже собствените си деца за една дупка в употреба от половин месец!
Съпругът май беше казал, че ако ситуацията спре да я устройва, да му каже и той ще се изнесе. Очевидно нито един от двамата не е мъжът на живота й, но поне съпругът си е постлал да му бъде осигурен достоен изход.
А към Авторката -много често голия х*й, се оказва, че чеп за зеле не става в други отношения, така че леко успокой топката с тези планове за съвместен живот и бъдеще.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 10:33 от Cygnus_i

Общи условия

Активация на акаунт