Какво би ви накарало да се разведете?

• 39 196
  • 984
  •   1
Отговори
# 795
Честно казано не си представям такава нирвана.
Може, ако са по на 60 години, с преминали страсти, но пък децата отдавна ще са пораснали.

# 796
  • here and now
Все повече се убеждавам, че лицемерието, всъщност е много полезно качество за притежаващия го.

# 797
Не, не е. Само, ако си политик. В любовта е пагубно.

# 798
  • Пловдив
Не, не е. Само, ако си политик. В любовта е пагубно.
Напротив. Лицемерието започва като добро възпитание. Например - някой ти казва "ДОБЪР ден", а ти имаш кошмарен ден, но не е прието да го казваш и сщо отвръщаш с "Добър ден". И така се започва докато се стигне до лицемерие.

# 799
Човек не може да е нон-стоп лицемерен. Пък и какъв пример ще даде това на децата, заради които уж остават двама заедно. Да са студени емоционално, лишени от чувства? Моделът вкъщи, неусетно се пренася върху децата. Те наистина усещат и в последствие разбират, какво се случва вкъщи, колкото и да си мислим, че се прикриваме достатъчно добре.

# 800
Напротив. Лицемерието започва като добро възпитание. Например - някой ти казва "ДОБЪР ден", а ти имаш кошмарен ден...
В такъв случай се отговаря с "Ъ-хъ". И няма лицемерие.

# 801
Напротив. Лицемерието започва като добро възпитание. Например - някой ти казва "ДОБЪР ден", а ти имаш кошмарен ден...
В такъв случай се отговаря с "Ъ-хъ". И няма лицемерие.

А как е на английски?
И на новговор също не знам как да го изразя...

# 802
Пак съм аз. Контактите с Х зачестиха за известно време, виждам че му личи много, на мен също, за това прекратих от раз, той не иска и ежедневно ми пише как на всичко е съгласен само и само да сме се виждали, дори веднъж месечно. На мен рискове не ми се поемат повече, защото хората се съмняват. Трудно ще се отърва от този, нужни са ми съвети как хем да го разкарам, хем да се подсигуря, че ще мълчи и няма да тръгне да се хваща на инат и да отмъщава или да ме търси

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 17:13 от Анонимен

# 803
  • София
Смени работата.

# 804
  • София
Седни говори с него, не го отбягвай, бъди откровена, но твърда.  И се опитай да изтриеш всичко откъм него.

# 805
Може и да са наченки на Алцхаймер, Паркинсон или старческа деменция.
А по принцип с възрастта се задълбочават отрицателните черти на характера и е възможно да се засилят проявите им. Ако майка ви е била такава драка цял живот, ще става все по-голяма и дразнеща в поведението си.
Къде изчезна казуса на анонимната със заядливата майка?
//
Анонимната с колегата – ти хем явно искаш да си с него, хем пък сега от раз прекъснала. Боли ме, сърби ме е работата. Или имаш топки и действаш или си траеш.

# 806
  • София
Четейки анонимната, разбирам мисловния процес на мъжете, които поддържат паралелни връзки, но накрая винаги остават на сигурното.

# 807
Нищо сигурно няма в тоя живот, ше знаеш...

# 808
  • София
По принцип, една раздяла и събиране е много нерви, пари и време. Аз се опитах да се изнеса под наем / не заради изневяра/. Ами просто не ми стигнаха силите и средствата.

# 809
То и уж сигурното не се знае дали ще го иска обратно.
Така че – да, няма нищо сигурно. Кой както се уреди.

Общи условия

Активация на акаунт