Можете ли да опишете отиващата си година с една дума?

• 30 835
  • 429
  •   1
Отговори
# 270
По-скоро, задоволителна.
От една страна, близки хора живи и горе-долу здрави, благодаря на Бога. Относительно стабилно материално. Не е перфектно обаче не сме гладни, не сме голи, имаме възможност понякога да излизаме, а и бяхме на почивка през зимата и през лятото. От другата страна... За голямо съжаление, не виждам края на война в Украйна, а сме "съседи" с нея. Вече почти три години с камък на сърцето и с очаквания да не би да влошават повече нещата. А и в личен живот все също съм сама и вече не се надявам на някаква промяна.

# 271
  • По света и у нас
Повратна

# 272
  • Между гори и планини
Динамична.

# 273
Динамична.

# 274
Интересна
Наистина, интересни и хубави неща ми се случиха, откъм пътешествия. Можах да видя места, които не съм и сънувала, че ще видя. Надявам се, че ще мога да си реализирам плановете за приключения и през следващата година. Още от сега ми е интересно.
Колкото минава времето, толкова по-нетърпелива ставам да направя нещата, които искам. Виждам и се убеждавам как възможното вчера става невъзможно днес, а за утре какво да говорим - може да няма утре.

# 275
Стресова.

# 276
Ужасна , след месец септември. На татко му откриха тумор.Моля се на Господ да имаме късмет. До преди септември много хубава.

# 277
  • SF
Недомислена.

# 278
Waste (of time)

# 279
  • Вестерос
Ползотворна

# 280
  • Бургас
Безлична

# 281
Работа. И болести, но повече работа.

# 282
  • София
Динамична.
Скрит текст:
Ох, не знам какво да кажа. По-голямата част не беше толкова зле, успях доста да попътувам, да видя на живо двама от любимите си изпълнители, да ходя много на театър, т.е да се отдам на любимите си неща, но ноември и сега декември са много неприятни, да не кажа ужасни. Не знам какво да очаквам до края на годината...

# 283
 Слава на Бога, спокойна и дори щастлива- имам племенник. Здрави сме имаме, хубава работа....

# 284
По-добра от миналата.

Общи условия

Активация на акаунт