НОЕМВРИйското човече дядо Коледа посреща вече!

• 10 468
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Моята Педи за Вигантола изрично ми каза да не компенсирам - нито по-късно през деня, нито на следващия ден!  Naughty

# 226
  • София - Дианабад
Мамета, имам един въпрос:
Днес ми дадоха служебната бележка за доходите, за да мога да подам за детските.
Но там намерих следните графи:
-брутно възнаграждение;
-обезщетения за временна неработоспособност;
-обезщетения за майчинство;
-обезщетения по чл.221,ал.1 от КТ;
-социални разходи;
Някой знае ли дали всичко се събира, или не  и кои графи? Благодаря ви много.
За пръв път получавам такава бележка.

Между другото, за плюшените играчки, аз ги изчетквам с четка внимателно. Не че съм ги дала на София, но да им се махне прахта.

# 227
  • Ботевград
Здравейте и от мен!  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Interlax !!!  newsm59 Да си жива и здрава и много щастлива с новото ноемврийско бебче  Hug  Hug  Hug
goris смята се брутния доход за последните 12 месеца предхождащи раждането, в това число и обезщетенията за временна нетрудоспособност / болничните/  Hug
Аз ще дойда пак, само да сменя един памперс ....

# 228
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ ОТ ВЧЕРА - ДАРИН, МАРТИН И АЛЕКСАНДРА И БЕБЕ НА МАМА ПЕРФЕКТ!
ЧЕСТИТО И НА БАТКО Wink МИТКО НА ЕВА! МНОГО ДА СЛУШКАТ И РАДВАТ МАМА И ТАТЕ !
ДА СА ЖИВИ ЗДРАВИ И ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ СОФИЯ И КРИСТИЯН !

bouquet Hug  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Interlax !!!

такива сладури са всички на снимките... красота Sunglasses и ние искаме Grinning живот и здраве някой ден Joy

мами, правите ли гимнастика и масаж на бебетата, нещо по-специално? че забравих да питам докторката newsm78 иначе в нета намерих една програма
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/474/51/
и мисля да я ползвам Peace

# 229
  • София - Дианабад
goris смята се брутния доход за последните 12 месеца предхождащи раждането, в това число и обезщетенията за временна нетрудоспособност / болничните/  Hug
Аз ще дойда пак, само да сменя един памперс ....

А социалните разходи смятат ли се? Това са парите за градския транспорт, както и някои други бонуси, които са ни давани през годината.

newsm59 на мама Interlax! Много здраве, късмет, пари  и щастливо семейно огнище!

# 230
 smile3558Здравейте, момичета! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Цяла сутрин не ми остава време да ви "видя"...току седна  typeuu и я Теди се размрънка 1crib, я за нещо се сетя и т.н.
Голям ентусиазъм и много положителна енергия струи от постовете на мамите, прекарали вчерашния следобед в МОЛ-а newsm44...Много, ама наистина много ви се радвам и ви пожелавам по-чести срещи и време, което да ги позволява... newsm10 newsm17
Аз днес тъкмо се наканих да излезем с дечко, ама на бързо се отказах...Добре, че отидох първо до пощата да си взема колета от Мария - слънце, ама голям СТУУУД cold...та ми секна мерака и се захванах с гладене 1ironing, а юнака си спи в легълцето smile3524...
Марийче, много съм ти задължена Hug, даже неудобно се чувствам Flushed...ще намеря начин да ти се реванширам...Абе, жена, ако изпия тия три опаковки чай ще мина сигурно Рени в млеконадоя!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ти кажи само твоята рецепта за варене, че да не объркам нещо и да стане мазало! Sick

Честит рожден ден, Interlax! Бъди здрава, обичана, желана... newsm67

Честити месечинки на принцеската София на goris и юнака Кристиян на Tedi91! Много да слушат, да папкат и да пълнят пампите за радост на мама и тате!  newsm38 Tada

lavizata1000, във около 200мл вода се слага няколко зрънца анасон на върха на ножа! Peace

Вече се обърках с този Вигантол...добре де, аз като храня Теди в 4 или в 5 сутрин и след това в 7 или в 8, кога е правилно да му го давам след като трябва да е на гладно?!? newsm78 newsm78 newsm78

Спокоен следобед и топла вечер на всички! Нека всички лоши мисли, неща, очи, хора, абе всичко негативно да ви заобикаля! Praynig
Целувам ви! lovekiss

# 231
  • София, Дианабад
Привет мами на пу- пу хубави бебоци  Laughing
Качих и аз малкото снимки от срещичката вчера, която ние с Борис пропуснахме почти. Ама майка му като е такава шматка #2gunfire и 1 час обикалях докато намеря заведенията и 1 час път през всички задръствания...  Sad
Но да ми е за урок  - следващия път  - по-организирана да съм!
Иначе всички бебоци бяха много добрички и кротки - пу пу! Чудя се защо се оплаквате, ей  newsm78! Добри са ни дечицата и послушни.  smile3521
А ние снощи му направихме и бойното кръщене да бъде отглеждан от баба - с татито на служебин коледни партита поотделно  Laughing Ей, голям кеф било да поизлезеш малко и половин чашка винце да изпиеш в приятна компанийка  newsm44
Обаче Бобко доста си е поревал - 1 колики и после знае ли човек какво, но като се прибрахме изведнъж се поуспокои и за 1 път не рева по време на събличане за къпане и след това при обличането и седя гледка, опитва се да каже нещо  #Crazy Аз не можех да повярвам.  newsm03
И май отствието ни подейства и няма мрънкане и глезене, и на ръце днес. Grinning

Честит рожден ден Интерлакс! Да си здрава и много късмет.
Честити и месеченки на София и на Кристиян - да слушкат и да радват мама много! newsm51

# 232
Здравейте милички!   bouquet

Да се разпиша и аз докато Теа спи.
Днес моята майка си замина и си оставаме без помощник и ще се гледаме самички.А и честно казано ми е доста мъчно, че си тръгва, защото ми беше дружинка.Но сега Теа остава моята дружинка през деня  Wink
Моята бебка все още е доста зле и много я мъчи и хрема и кашлица  Sad Общо взето като я храня, тя плаче, защото не и стига въздуха , а аз плача като я гледам как се мъчи.
Карил, много съм ти благодарна, че беше обяснила как се борави с помпичката за нослето  Hug .Сега най-после успявам да измъкна сополки от нослето й и да се чувства детето малко по-добре  Confused
Ние днес излизахме, но само на терасата за 30 мин, че Доки ни накара задължително да се извеждаме всеки ден с кенгурото за по толкова, за да и се оправи носленцето.
Голям майтап с този Вигантол  newsm78 На мен пък педито ми каза да го давам сутрин по 2 капки с малко кърма в лъжичка.
Колкото и неромантично да ви звучи, коледния подарък татито си го избра сам и си го поръча по едни приятели да му го донесат от Англия  Embarassed .Та се счита, че аз съм му купила ракета за скуош  Confused Тази година ще е така, какво да се прави.

Честит рожден ден на Интерлакс!Бъди много обичана жена и майка!

Честита месечинка на бебка София и бебко Кристиян!Нека са много усмихнати и жизнерадостни!

Хайде бягам да простра бебешките дрешки докато още спинкаме, че после пак цялата процедура по почистване не нослето, смяна на памперс, хранене и т. н.
Ако успея после пак ще пиша!

Целувам ви вас и бебоците!  bouquet

# 233
   МАМИИИ НИЕ ПАК СМЕ ПЪРВИ КИПРИ ТУК МОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ:
  АКО СЪМ ПРОПУСНАЛА НЯКОЯ СНИМКА МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИ ТЕ!!!
http://moetobebe.net/konkurs14/desislava_sinapova.jpg
http://moetobebe.net/konkurs14/EvgeniqDarak4ievaSofiq9.jpg
http://moetobebe.net/konkurs14/MilenaMitrovaSofiq9.jpg

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 17:26 от klukarkata

# 234
ЛЕЛЕЕЕ НИЩО НЕ ИЗЛИЗА И НЕЗНАМ ЗАЩО
  Ами това е гласувайте за някоя от нас на:конкурса на списание моето бебе-уф че ме е яд защо не ми излизат тия снимки,а акакви сме кипри там всички-ама нищо

# 235
  хихихиххи ОПРАВИХ ГОООО ТАКА,ЧЕ РАБОТИИИИИИ

# 236
  • София - Дианабад
   МАМИИИ НИЕ ПАК СМЕ ПЪРВИ КИПРИ ТУК МОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ:

ЛЕЛЕЕЕ НИЩО НЕ ИЗЛИЗА И НЕЗНАМ ЗАЩО
  Ами това е гласувайте за някоя от нас на:конкурса на списание моето бебе-уф че ме е яд защо не ми излизат тия снимки,а акакви сме кипри там всички-ама нищо

Миленче, не се ядосвай, ти хубаво си написала имената, пък аз ще пусна линка направо:

http://www.moetobebe.net/konkurs.php

Ето това е!
Успех на всички!

П.С. Браво, Миленче! Видях, че си го оправила!  Hug

# 237
Ами при повече убеждения на таткото може и да дойдем лятос  Laughing за малко... той смята, че Дани ще е още малък за толкова дълъг полет, пък аз не... Simple Smile ама ще видим...

Да се похваля- дребния ми фъстъчко от 3 дни  не реве за нищо освен за папане, и във времето в което не спи и не си играем- лежи, гледка си насам натам и маха ръце, и крака- тих като мишле- забавлява си се сам... ама за яденето е като стръвница.... дали не е толкова спокоен, зашото спрях да ям краве мляко...  newsm78

П.С. ТОВА ДЕТЕ ИЗОБЩО НЕ ИСКА ДА МИ СЕ УСМИХНЕ КАТО Е БУДНО... Откак се е родил- все ми се сърди  Laughing А усмивките насън не му ги броя, въпреки че много им се радвам...

# 238
Мамета сладуранки! Гласувах.
Софкобофко, дано да дойдете лятото.. И ти и Мишенце.Не мисля, че е невъзможно да се организираме за среща, като и вие сте тук..ДАНО!Ама Дани е много сладка бубулечица..Не му яж ушичките, че не се усмихва. Всеки малечко си има собствен емоционален заряд..Мойте близначки бяха съвсем различни в това отношение още от бебета. Едната се хилеше като тиквичка, а другата напротив. Едната обичаше да се друска на музика или тананикане, а другата - не, стоеше опъната като струна и въобще не и се друскаше на коленете ми. Това е ...бебешка му работа.
Мами още веднъж да се похваля, с последната екстра -  Mr. Greenмен ме боли адски стомаха и дрискам, тати също, чакаме бебо и каките Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТова ни е  семейния подарък от Дядо Коледа! Да ни е честит!!! Ще го възпея в СТИХ! Laughing Laughing Laughing
Лайтблу,помпата спасява положението, когато сополите са в носа, ама като тръгнат към фаринкса, няма спасение друго освен ПОВРъЩАНЕ. Така че съм се молила да изкараме слузта, и се е случвало и МНОГО ПОМАГА.

# 239
Здравейте майчета! И аз гласувах.
Честит рожден ден Интерлакс! Да си жива и здрава и много щастлива.  newsm59
Честити и месечинки на бебе София и на бебе Кристиян - да слушкат и да радват мама много! 
Мамчета каква козметика използвате за личицата на бебенцата? На нас след тия пъпки кожата ни стана една такава изпръхнала,суха и зачервена. Използва ли някоя от вас медицинската козметика на Мустела и какви са ви впечатленията? Ако може да ме посъветвате. Благодаря ви!
Ама големи сте сладури вие и вашите бебета. Благородно ви завиждам за срещата, дано следващия път и ние да се вредим.
Лека и спокойна вечер на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт