НОЕМВРИйското човече дядо Коледа посреща вече!

• 10 468
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Ха, добър ви вечер! Crazy
Днес се раздадох тотално - чистене, готвене, пране, занимаване с Теди и накрая един "тегел" по магазините за подаръци, че Дядо Коледа вече чука на вратата...Досега украсявахме елха с моята половинка и чакаме малкия юнак да се събуди, че да го къпим и да го храня. Той цяла сутрин будува и сега от 13ч. само за папкане в 17 се събуди и има няма 30мин и пак заспа...чак се притеснявам да не вземе да ми се ококори довечера... Shocked
МЕРЕЛИН, благодаря за инфото...моя болничен е до някой си февруари, ама ще взема да звънна след Нова година да питам пак за всеки случай...
SOPHI, с най-голямо удоволствие ще се запозная лично с теб, а пък знаеш ли може и свати да станем... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Цвети, аз се чувствам по същия начин  - по цял ден сама в апартамента и в повечето случаи само в спалнята, защото нямаме парно, а няма смисъл да отоплявам две стаи...Само поглеждам към часовника и чакам да стане 18ч., че да се прибере мъжа ми...
gadamer, на една от снимките Ема е в чувалче...правилно ли съм забелязала и ако е така на коя фирма е?!?
Мария, радвам се, че вече си добре и нямаш повици към 00...а още повече се радвам, че сте изкарали добре с дружките...

Хайде, слънчеви! Аз отивам да хапна преди да се е събудил мечо!
Спокойна и топла нощ!Hug

# 256
Заради лошото настроение вчера днес тати ме изведе на кино, после похарчихме и някой лев, но не за подаръци, а за нас си  Mr. Green - аз обаче никаква дрешка не можах да си харесам- нали съм още една такава дебелана Simple Smile нищо не ми стои Sad ама се надявам до пролетта да вляза във форма- добре, че сестра ми беше понапълняла, че ми даде някой и друг панталон и още от първия ден след излизането от родилния дом захвърлих бремелинските- а пък сега тя ги ползва, защото е в шестия месец вече Simple Smile нямам търпение да се роди малкия ми племеник Simple Smile ох, отплеснах се- докато ние се разхождахме наляво - надясно- децата бяха при майка ми- госпожицата обаче голяма глезана се оказа- само на ръце искала- накрая баща ми я приспал- вече споменах за неговите положителни биотокове- малката така му се усмихва- на мен само ми се мръщи...

Ние утре ще мръднем малко извън София, надявам се, че ще ми се отрази добре, въпреки че отиваме при "любимата" ми свекърва - ще се върнем във вторник - много е ми липсвате- ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ - до скоро и целуви на мъниците Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рали, много ми хареса твоето предложение, пък ако не изпишем темата до вторник може да се перефразира на "новата година на вратата чука - ноемврийчето вече гука"  Hug

# 257
   Хайде набързо да се отчета!
   Как сте момичета? Днес свекитата си тръгнаха и вкъщи вече се диша по спокойно  Mr. Green! Не че имам нещо против тях / макар че свекървата я е затресла критиката и е леко нетърпима  Sick/, ама в двустаен апартамент толкова хора... ooooh!! До обяд се вихрих из къщи да чистя, а после целия следобяд си го загубихме в Метро, но поне купихме подаръци за всички  Hug!
   Честит рожден ден на Interlax  newsm59! Бъди здрава, силна и много обичана и уважавана   bouquet!
   Мацки, и аз гласувах в Моето бебе и аз  Wink! Дано някоя ноемврийка да спечели отново  Peace!
   Марианче, как само се усмихва малката Ема  Hug! Много е хубава с мечешкото костюмче  Laughing! Оххххх, от сега си я заплювам за снаха  Mr. Green!
   Габи, ние започнахме Вигантола от 26 ден! Давам го вечер преди къпането, щото го къпя винаги преди храненето в 20/21 часа! Доки каза да е на гладно и 15мин. преди хранене!
   Марийче, радвам се че погачата е минала така добре  Hug! Ти обаче не бързай с яденето на общата храна, а изчакай още ден, два, за да не се върне проблема! Аз като теб на втория ден бях ОК и реших че съм се оправила и хапнах супа! Да ама на другия ден пак цъфнах  Embarassed и така още 4 дена  ooooh!!
   Соня, кажи от къде си намерила лепенки без марля за пъпа? Аз обърнах аптеките в квартала, но никъде няма, а Иванова искаше още преди 2-3 седмици да ни залепи пъпа, че и нашия е леко издут! Вие колко често ходите на консултация? Ние не сме ходили от 9.12, а ми е много любопитно да разбера колко е пораснал Бу! Сега като се цедя и давам от шише виждам, че цока от 110 до 150 мл. в зависимост от това колко е гладен!
  Гери, честита придобивка  Party!
   Преди да ви кажа чао, да споделя с вас една тъжна новина: Няма да ставам отново вуйна  Confused, зълва ми е загубила бебчето, а трябваше да е в началото на 3 месец  Sad! Гадно ми е! Надявах се децата ни отново да са с малка разлика и да се разбират добре! Племенницата и Вили имат една година разлика, като тя е по голяма, а сега Бу щеше да е по-големия! Толкова се радвахме! Зълва ми разбрала в деня в който родих, че ще има бебе, а сега  Tired!
  Е, хайде, Коледа идва все пак, да не ви товаря! Време е да празнуваме!   bouquet

# 258
Рени, тъжно е за зълва ти, но на Коледа стават чудеса - може на следващото рождество бебето да гука! Praynig
Марийче, поздравления за хубавата погача! Peace
И ние днес се поглезихме с разходка с таткото и препразнично пазаруване! Много добре ми се отрази - и аз като Цвети не искам да си купувам дрешки, докато не се върна към старите размери, затова  ползвам на заем от сестра ми и свеки...до пролетта, надявам се. Party
Хубави празнични дни, приповдигнато настроение, желани подаръци и много усмивки на всички!  bouquet

# 259
  • Отвъд алеята зад шкафа
Рени мерси за похвалата, то и Боилчо е сладур, може наистина да ги сгаджосаме малките  Joy
и много жалко за загубата на зълва ти, такава новина натъжава, без значение на кого се е случило  Cry
Деничка, това на снимката е мекичко космонавтче с крачолки, а фирмата не я зням каква е, купих го от Сливен, защото в София не намерих космонавт с размерите на Ема, всички бяха за 6 м. Но са ми казвали, че чувалчета има в София в магазина на Премаман.

Честит рожден ден на Интерлакс и от мен!!!   bouquet

# 260
Добро утро мили момичета и сладки бебешорчета!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА БЪДНИ ВЕЧЕР И КОЛЕДА!

НЕКА ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗАМЯТА ДА БЪДЕ ЗА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

Ехххх момичета как ви завиждам благородно за срещичката. Как ми се иска и на мен но тук няма с кой...Освен да си спретнем една мини среща с Дени4ка когато ходим на пазар в Стара Загора или с Елимира когато си отида в Ямбол.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

# 261
здравейте!да се отчета и аз,че 2-3 дни ми се разказа играта и нямах време да ви пиша.
1.на 22.12 бяхме на консултация.
2.наддали сме 640гр newsm45,мислех че ще е повече,но доки ми каза,че е напълно нормално за Александра(роди се 3840гр.)
3.имаме разтройство.давам лечебна хумана NH с пребиотици.оправихме разстройството.
4.заради пъпките по лицето не и биха ваксината,в сряда пак трябва да ходим newsm45 newsm45 newsm45.изписаха ни:разтвор на пиоктанинмалката е като калинка по лицето.цялото и лице е лилаво,плюс това мажа и с Baneocin.ефекта е нулев.и спрях да я цапам с тия боклуци.минавам пъпките само със спирт(етилов)и вече изчезват Hug
5.имаме и гъбички в устата.мажа с Дактарин.
толкова неща на куп,че направо се побърках.беше ми адски криво и ревливо.такава депресия ме обхвана,че #Crazy
а и коликите се усилиха,започна масово чистене на червата.акото и е мноооггоо зелено.
изписаха ни и вигантол,по 2 капки сутрин на гладно.
това е моя отчет!желая ви весели празници! smile3525 newsm51 thumbsup Two Hearts newsm44

# 262
  newsm81 Весели празници!

Много усмивки,много любов и един мнооого щедър дядо Коледа! santa2

# 263
Весели празници на всички мами и бебчовци и на техните семейства и от нас!  Hug

# 264
# 265
Честит Рожден Ден на Интерлакс!  newsm51 smile3525 newsm51
 Two HeartsЧестити 2-месечковци на мама Теа и мама Точка и месечковци на мама Бубалина, Кармен, Бебонина и Маями   Two Hearts bouquet

Момичета, снощи бях пак на косъм от хвърляне от терасата.  newsm45Като ме почна едно главоболие, и в 1 часа през ноща полудях направо. Пулсираща, нетърпииииима болка. Честно ви казвам - на човек му идва да си тегли ножа. Дет мъжа ми вика - то контракциите не те боляха така! Повръщах, мокрих се, какво ли не, накрая звъняхме в бърза помощ. По телефона ме диагностицираха, че не е от кръвно и ми позволиха да пия парацетамол. Аз преди това пих хомеопатични, но не подействаха. Та se кротнах малко, но през 3 часа ставах да храня с ужасни болки  Sad

Ако ми препоръчате някакви хомеопатични, цена няма да имате. Педито ми е изписала Neurocynesine, но не ми действат, поне НЕ и при толкова силни болки.

Иначе, нашите пъпчици изчезнаха яко дим. Реших, че са от кърмата, която се стича по бузките и докато я храня, и минавам с влажен памук личицето и след ядене. Можеби от това изчезнаха, или просто им е дошло времето. Сега отново сме красиви. Освен това сме едни бели и розови  newsm53, явно глюкозата върши работа. Рени, аз реших да и давам фенобарбитала, защото така се наплаших, че ще ни вкарат в  болница на системи.  Cry Дано на контролния преглед всичко е ок  Praynig А ти да се оправяш!  Hug

Вие как се справяте с подсичането? Лина е подсечена, но не на дупето а в гънчиците на крачетата и вече 2-а седмица не минава, нищо че мажа със Зехтин или с кремчето на Мустела.  newsm78

И ние имаме сополи, но само ги чувам - явно е от разходките на студено тези дни. Няма зачервено гърло, но все пак малко се панирам дали освен Стеримара в носа трябва да правя и нещо друго.

Аз на къпането засега му намерих цаката - задължително след хранене, след най-малко половин час. Иначе милата толкова реве, че си е истинско изпитание за мен и таткото.

karil, освен питка с какво друго черпи? Че и аз трябва да мина през този ритуал скоро!

Пожелавам ви Весело посрещане на Рождество Христово и много подаръци!

# 266
Пожелавам на всички мами и техните семейства много здраве,късмет и много, много лубов в сърцата Ви да има!Весело изкарване на празниците! santa2  madnoel Flowers Sunflower  party006  love001

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 13:45 от myrena

# 267
Ехо и аз съм на линия днес!
Просто вчера бях заета , че се киприх пред огледалото box 4470, защото вечерта бях на общество - банкет на мъжа ми от фирмата lalalala, а после и на дискотека!Малко стерео гледах в началото и с танците нещо сякаш имах кол в дупето newsm09, но по-късно се отпуснах и о, Боже като връзвана се мятах rotfImao и си спомнях за безгрижните години! newsm44
Иначе аз от емоциите по срещата забравих да ви споделя нашат последна консултация:
1.Наддали сме с 630гр. за 2седмици и вече Магито е заветните 4300гр.
2.Пораснала е с 1см и е дълга 53см.
3.Дадоха ни направление за ортопед и сега ще помоля някой да ми каже телефона на Драганов! newsm17, че направлението важи до 24.01.2007г.
 Това от консултацията - доволна съм и съм спокойна, засега!
Иначе Магито снощи я накърмих преди банкета в 20,00ч и се събуди..............................в 05,00ч сутринта! newsm44Направо се притесних за това дете - къв беше тоя сън! newsm12
Обикновено изкарва до 3,00ч, но явно се смили на купонясалите си мама и тати и си трая дитету!Ох, ама много я обичам бе!И да не беше си траяла пак щях да я обичам!
Каква е тая нашта заплесия , мамета!Голяма обич , голям кеф!
И аз вече имах моменти на видиотяване, когато вчера Магито ми се усмихва около 5 минути като репичка! newsm44 smile3521  ylinfant
Е аз си мислех, че на мен се хили, но следващите пъти установих, че усмивките съвпадат с акането и пръцкането, но нищо аз пак съм доволна......... newsm44
Голямата емоция изживях като ми каза за първи път Агууу!Е, няма такъв кеф!Казвам ви толкова беше сладка и толкова ми стана мило, че май отроних една сълзица от щастие! Heart Eyes EmbarassedНе казвайте на никой! Joy Joy

КАРИЛor] размазах се с твоето стихче!Бравос ти си ни душица! Hug
 И аз харесвам предложението на Рали!
Lavizata не се тревожи и не се отчайвай и ние горе долу по това време имахме такав поредица от гадни процедури и емоции и имах чувството, че няма край и че не се справям и че не мога да си се зарадвам на детето от гадории!Но всичките неща - и пъпките, и гъбичките и т.н гадости ще минат!Казвам ти от личен опит.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА МОМИЧЕТА!
Бъдете живи и здрави и мнооого щастливи!
Това е нашата Коледа !
Ние вече имаме дечица! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 268
Весели празници на всички майчета,бебчета както и на всички който обичате,на цялото семейство.Нека си изкараме незабравимо,нека забравим проблемите за малко,да гушнем нашите бебчета и да гледаме все напред,към бъдещето. baloni Close-mas: santa2  love001Време е за празници!

# 269
Честито на мамите рожденнички! Честито на бебетата месечинковци и месечинки!  bouquetЧестито на тези, които имат семеен празник!!!  bouquetДа сте живи и здрави! Весело изкарване на празниците и посрещането им с много оптимизъм, настроение и любов!  bouquetзащото!!!
               Парадоксът на нащето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи.Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко. Имаме по-големи къщи и по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време.Имаме повече образование, но па-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но о-малко здраве.
                 Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядостваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко.Увеличихме притежанията си , но намалихме ценностите си. ГОворим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.
                Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем.Добавихме години към човешкия живот, но не добавихмеживот към годините. Отидохме на луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед. Покорихме космическите ширини, но не и душевните. Правим по-големи неща, но не и по-добри неща.
                Пречистихме въздуха, но замърсихме душата. Подчинихме атома, но не и предразсъдъците си . Пишем повече, но научаваме по-малко. Планираме повече, но постигаме по-малко. Научихме се да бързаме, но не и да чакаме.Правим нови компютри които складират повече информация и бълват повече копия от когато и да било, но общуваме все по-малко.
                Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, големите мъже и дребните души, лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи., по-красиви къщи и разбити домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси, и еднокртния морал, връзките за една нощ и наднорменото тегло и на хапчетата, които правят всичко - възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, в което има много на витрината, но малко в склада. Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете "изтриване".
               Запомнете, отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас ЗАВИНАГИ. Запомнете, кжете блага дума на ттози, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадето от сърцето си и не струва нито стотинка.
               Запомнете и казвайте  ОБИЧАМ ТЕ на любимите си , но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомнете и се дръжте за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас. Отделете време да се обичат, намерете време да си говорите, и намерете време де споделяе всичко, което имате да си кажете..
Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!

Общи условия

Активация на акаунт