Днес се раздадох тотално - чистене, готвене, пране, занимаване с Теди и накрая един "тегел" по магазините за подаръци, че Дядо Коледа вече чука на вратата...Досега украсявахме елха с моята половинка и чакаме малкия юнак да се събуди, че да го къпим и да го храня. Той цяла сутрин будува и сега от 13ч. само за папкане в 17 се събуди и има няма 30мин и пак заспа...чак се притеснявам да не вземе да ми се ококори довечера...
МЕРЕЛИН, благодаря за инфото...моя болничен е до някой си февруари, ама ще взема да звънна след Нова година да питам пак за всеки случай...
SOPHI, с най-голямо удоволствие ще се запозная лично с теб, а пък знаеш ли може и свати да станем...
Цвети, аз се чувствам по същия начин - по цял ден сама в апартамента и в повечето случаи само в спалнята, защото нямаме парно, а няма смисъл да отоплявам две стаи...Само поглеждам към часовника и чакам да стане 18ч., че да се прибере мъжа ми...
gadamer, на една от снимките Ема е в чувалче...правилно ли съм забелязала и ако е така на коя фирма е?!?
Мария, радвам се, че вече си добре и нямаш повици към 00...а още повече се радвам, че сте изкарали добре с дружките...
Хайде, слънчеви! Аз отивам да хапна преди да се е събудил мечо!
Спокойна и топла нощ!
нищо не ми стои
ама се надявам до пролетта да вляза във форма- добре, че сестра ми беше понапълняла, че ми даде някой и друг панталон и още от първия ден след излизането от родилния дом захвърлих бремелинските- а пък сега тя ги ползва, защото е в шестия месец вече
/, ама в двустаен апартамент толкова хора...
! До обяд се вихрих из къщи да чистя, а после целия следобяд си го загубихме в Метро, но поне купихме подаръци за всички
! Бъди здрава, силна и много обичана и уважавана
!
! Дано някоя ноемврийка да спечели отново
!
!
!

,мислех че ще е повече,но доки ми каза,че е напълно нормално за Александра(роди се 3840гр.)

Весели празници!
, явно глюкозата върши работа. Рени, аз реших да и давам фенобарбитала, защото така се наплаших, че ще ни вкарат в болница на системи. 
, защото вечерта бях на общество - банкет на мъжа ми от фирмата
, а после и на дискотека!Малко стерео гледах в началото и с танците нещо сякаш имах кол в дупето
, но по-късно се отпуснах и о, Боже като връзвана се мятах
и си спомнях за безгрижните години!
, че направлението важи до 24.01.2007г.

-mas: