Първо - ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПРИНЦЕСАТА НА ШЕХЕРЕЗАДА !

И сега по ред на номерата - за ревльовците по време на баня и повиване -майка ми ме светна че детето ще е по-спокойно ако при къпането му дам да си стиска в ръчичките нещо- чорапчета или ръкавички. Чувствало се било по-спокойно че "се е хванало за нещо" Звучи странно, ама действа да ви кажа.

За коликите - и ние вече можем да се похвалим с тази екстра
Давам Еспумизан, но ефект особен не забелязах. Дана е изцяло на кърма и трудно и пробутвам чайчета, но дори и да успея- отново е без резултат. Мами, аз опитах няколко много простички неща и имам напредък -детето от 2 дни е много по-спокойно.1. Давам за няколко минутки първо гърдата от която е яла последния път. Така избягвам момента в който дребната се нахвърля лакомо на гърда, която е препълнена и млякото направо и тече в гърлото. Когато дам поизпразнената гърда първа, и се налага да си утоли глада като поема значително по-малко количество мляко на веднъж. После разбира се, дохранвам си я на пълната гърда. Ох, дано да съм била ясна ....
2. Започнах да следя стриктно за това как бебето засмуква зърното. Докато не отвори широко уста и не налапа и ареолата- не давам манджата !
3. Спирам на 2 -3 пъти храненето за уригване.
Простички нещица са, но резултатни /поне при нас/ - вече не чувам онова страховито къркорене на червата и си откъртваме блаженно по 6-7 часа нощем.
Дано и вие имате успех ! Целувки от мен и Дана !
-'можело да му се разреди кръвта и да умре-за това можели и родителските права да ми вземат
-абе кво да ви разправям-направо ще ви пусна линк да видите

.....ме съмняваш

Да растат здрави, умни и послушни деца и да имат много късмет в живота
,дайте идеи