Кога вече не можехте да си режете ноктите на краката сами?

• 4 432
  • 116
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде
До последно можех, но в по-странни пози Crazy

# 76
Аз докрай си ги режех сама Grinning,а имах доста голям корем Thinking.

# 77
И аз до последно си режех ноктите на краката, макар, че качих доста килца. С обувките и ботушите се справях по-трудно и там таткото ми помагаше.

# 78
  • Някъде там...
И аз сама се справях, макар итрудно вече в 8-9-я месец, корема ми беше огроомен Grinning Абе справила съм се щом се бях лакирала на същия ден , когато родих Simple Smile

# 79
До последно бях с перфектен педикюр,сътворен от мен,даже лекарката като раждах ме пита как съм си го напраила така хубав!Как ли,ами заставах в такива пози,че йогата е смешна детска игра пред тях  Joy Joy Joy

# 80
  • Варна
Помня, че като влязох в болницата си ги рязах, но голям зор беше...епилирането също ми беше доста трудно в 9-ти месец

# 81
  • София
Всичко си мога сама  Peace
е по-трудно е, но се справям Simple Smile

# 82
Всичко си правих сама и то без затрудненя ама коремчето ми беше много малко да последно Simple Smile

# 83
  • Sofia
Аз бях огромна, но си спомням, че правех големи усилия да си режа ноктите, мисля, че към осми месец започна мъката, но се справях за около 20 минути.  Simple Smile

# 84
Аз до сега, началото на 9 месец, се справям. Наистина малко е трудно,но успявам. Като седна извия първо единя крак назад, после другия и така. Просто корема пи пречи и ако държа крака напред не ми е много удобно и не си стигам пръстите.

# 85
До края успявах.Е, по-трудничко беше,но се справях Grinning

# 86
Макар и трудно до последно в  началото на девети месец се справях сама но ако не можеш помоли мъжа ти или отиди на педикюр.

# 87
не се и пробвам сама.ходя си на педикюр и на кола маска.там доста по-добре се справят от мен.но малко ми е трудно да си събуя обувките

# 88
Режех си ги сама до края.  Grinning

# 89
  • София
Не съм се опитвала въобще, аз си ходя редовно на педикюр, по принцип. Друг му береше грижата !  Joy

Общи условия

Активация на акаунт