Термин Юни 2023 - Тема 2

• 48 668
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Съгласна съм с теб, Лютиче Simple Smile Просто газирани напитки, шоколад и всякакви глезотии от тесто бяха ограничени много преди. Но и сега, и по време на предишната бременност ми се яде само не-здравословно, хахах Grinning

# 151
Аз съм в 16 седмица и продължава сутрин да ми се гади, спасява ме само чаша студена кола. Вредна е да, но просто с нищо друго не минава.

А и аз още не усещам мъничето, но ми е първа бременност.

# 152
Аз съм в 16 седмица и продължава сутрин да ми се гади, спасява ме само чаша студена кола. Вредна е да, но просто с нищо друго не минава.

А и аз още не усещам мъничето, но ми е първа бременност.

Не се тревожи.. принципно трябва скоро да отшумят неразположение,  но при всяка е различно .. не допускай стомаха ти да е празен , че тогава е страшно.

И на мен ми е първа бременност,  понякога сякаш усещам нещо като гъдел ,но не знам дали е от бременността .. иначе аз съм надолу с 4 кг заради повръщането , сега е по-добре положението ..

# 153
Здравейте момичета, както писах вчера запушен нос вече е сташна хрема и зачервено гърло. Снощи не съм спала от това. Днес посетих личната и се чух с Аг,изписаха ми инфлуцид, тонзилотрен и спрей назориг. От половин час съм и с температура много болни хора има пазете се. В 14 г. с. съм леко притеснена.

# 154
Не се притеснявай. Всеки боледува. В крайна сметка имунитетът ни в момента е пълна трагедия.
Скорошно оздравяване!

# 155
Усещам май малки ритници и потрепвания. За кратко са и докато се средоточа и спират. 16гс съм. Някой друг усеща ли нещо вече?

# 156
VonBG и аз усещам лекички ритничета по скоро като побутване,   и още са доста рядко. Аз съм 16 г.с. и 4 дни. Според АГ е възможно да го усещам, защото ми е втора бременност.

# 157
И аз съм в 16 седмица и 4 дена, забелязвам че когато лежа само наляво не ме боли, а по гръб и бастрани ме боли даже ми изпъква една малка топчица на операцията точно. Предполагам, че боли защото ми расте матката... Гледам да съм легнала през повечето време ама няма как с тея малчовци и те си искат тяхното.

# 158
И аз вчера усетих побуване / придърпване/ някакво движение, което не съм усещала до сега, но не съм сигурна дали е от бебето, 15 гс, първа бременност

# 159
И аз съм болна с кашлица, хрема и с много висока температура, която от нищо не се повлиява.  От днес съм на антибиотик. Много е гадно. Пазете се!

# 160
И аз да се оплача. Варицелата попремина. Беше отвратително, но не съм вдигала температура и всички казват, че това е добре и рисковете за бебето са минимални. За капак обаче сега и аз съм със зверска хрема и кашлица. При мен проблема е, че съм със синузит и той се е възпалил жестоко. Снощи едвам заспах от болки в ушите, защото явно синусите са пълни и не мога да изравня налягането. Пия хомеопатични истории, аз и по принцип така се лекувам, но много изчаках този път и се влоши работата. Дано не стигна пак до антибиотик, че няма и месец от предишния 😞.
Иначе в 15+3г.с. От време на време усещам характерните притрепвания, което малко ме успокоява, но са редки за сега, защото и аз съм с предна плацента и тя явно притъпява много. Нищо, след 2-3-5 седмици няма да се спи от ритници 😄

# 161
Момичета два дни подред   си пуснах урина и излезе Белтък -опал.Предната седмица пусках и нямаше нищо.Говорих с АГ-то ми и според него не е нищо притеснително може от някакво течение или от утрогестана.Някоя от вас  сблъсквала ли  се с това?

# 162
Здравейте и от мен, втора бременност ми е, очакваме 2ро момченце на 20.06.2023, първото ми раждане е секцио преди 2 години, за 2рото все още не съм сигурна как ще бъде, нека мамите с 2ра или поредна бременност споделят, как са родили след секцио и през какъв период.
Весело посрещане на новата година,  и леко бременеене на всички. 🩷

# 163
Здравейте и от мен, втора бременност ми е, очакваме 2ро момченце на 20.06.2023, първото ми раждане е секцио преди 2 години, за 2рото все още не съм сигурна как ще бъде, нека мамите с 2ра или поредна бременност споделят, как са родили след секцио и през какъв период.
Весело посрещане на новата година,  и леко бременеене на всички. 🩷
Аз имам секцио 2019,после забременях след 4..5 месеца и 2020 ми беше другото секцио, защото бях с близнаци. Тогава нямаше как заради малката разлика, а сега отново ще съм със секцио, защото имам плацента превия и няма как да е нормално, а много исках, но има опасност за мен и за бебето при нормално раждане заради тесния таз.

# 164
Честита Нова година! Бъдете всички здрави! Сега видях видео на Сандеф и Стела, и те чакат бебе през юни! Може да не е в групата Стела или само да чете, но и на тях много щастие им пожелаваме!

След обилното ядене по празниците кой колко кг качи? Признайте си! Хахах

Общи условия

Активация на акаунт