Термин Юни 2023 - Тема 2

• 48 877
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Happy dream всичко ще бъде наред! Бъди спокойна, това е най-важното. Знам, че е трудно, но притеснението и нервите могат само да навредят.

# 511
Колко време трае прегледа ви,само аз ли се чувствам претупана с рекордните 5мин....?

# 512
Момичета, в 21-ва седмица съм и плацентата все още е разположена ниско .. на вас как ви е ??

# 513
При мен положенеито е същото.Надявам се да се качи нагоре

# 514
При мен положенеито е същото.Надявам се да се качи нагоре

Аз трябваше да питам , но забравих .. дано всичко е наред

# 515
И при мен е ниско - слагам Циклогест и препоръчаха повече почивка. От 3 седмици съм вече и в болничен, та спазвам указанията.

# 516
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus В последно време повече ви чета, че не ми остава време за писане, но последните дни съм хоум офис и намерих малко време да се отдам на емоцията "бебешко пазаруване" Simple Smile Е, пазаруване е силно казано, защото повечето неща от каката са приложими и сега, просто набелязвам какво има нужда от подмяна или промяна. Та в този ред на мисли, да ви попитам дали имате впечатления или мнение за сгъваемите ванички за къпане? People Bath
Да отбележа, че оптимизацията на пространството ми е ключово, затова държа на сгъваемата Simple Smile

# 517
Зависи от лекаря. С предната бременност прегледите ми бяха по-бързи, защото той си оглеждаше каквото трябва и споделяше само ако има нещо важно.
Сегашната ми АГ е доста подробна и особено ако не сме се виждали отдавна оглежда бебо отвсякъде и всичко ми обяснява, а на мен ми е като за първи път 😄. Тая емоция и с 10 бременности няма да изчезне (не че имам намерение за 10 де).
Та… 15-20 минути някъде е нормалният ни преглед. ФМ утре ще засека, че не помня, но там е различно.

Колко време трае прегледа ви,само аз ли се чувствам претупана с рекордните 5мин....?

# 518
Здравейте. Не съм запозната какви изследвания се пускат, но има група във фб за юнските бебета и видях, че там масово са си пускали витамин д и б12. Вие на какво мнение сте, необходимо ли е да се следят тези стойности? До сега не са ми казвали нищо подобно на мен.
Аз си ги следя сама, защото се чувствах изключително зле в началото, а моя АГ твърдеше че било от самата бременност. За съжаление и двата ми бяха доста зле, но откакто пия допълнителни витамини съм добре.

С какви стойности са ви видамин Д и B12 ?

Витамин Д ми беше 27.50 при терапевтични граници от 50 до 120. Б12 беше 123.90 при терапевтични граници от 140 до 490.

# 519
Здравейте! Не знам дали въпроса ми е уместен, но случайно някоя от вас да знае нормално ли е отвора на влагалището да е по-широк от нормалното?

# 520
Тези, които са в постоянен болничен с комисия - веднъж в месеца ли ви превеждат болничния или на порции? И кога се превеждат парите за съответния месец, като изтече или по време н текущи месец?

# 521
Тези, които са в постоянен болничен с комисия - веднъж в месеца ли ви превеждат болничния или на порции? И кога се превеждат парите за съответния месец, като изтече или по време н текущи месец?
Когато бях на 16.12.22 в болницата ми издадоха болничен до 22.01.23.началото някъде към 10.01 ми преведоха за декември,после края на януари някъде 24.01 ми преведоха за януари, сега ходих за продължението на болничния на комисия и остатъка от януари ми го преведоха някъде беше 1..2. 02 ако не се лъжа. Разпокъсано е... Но е нормално.

# 522
Момичета, мина втората ФМ. Всичко е наред. Специално казахме да огледа за увреждания от варицелата. Няма такива. Бебето е супер. 398 гр, точно 21 завършени седмици. 4 дена напред върви като мерки иначе. За сега се запазва тази тенденция. Страшно е срамежлив 😄. През цялото време ръцете бяха пред главата, но успяхме да направим няколко снимки. Мъжкото достойнство го беше стиснал между краката, но и него го видяхме.
Полегнал е и нашия настрани. Възползва се докато му е широко, че после няма да има къде да се разполага…
Това за сърцето го пише и при нас като забележка. Иначе за разлика от първата бременност тук околоплодните води са в норма и нямам риск за гестационен диабет. Ама аз и не тъпча толкова въглехидрати де… просто не ми се ядат.

# 523
Момичета я да ви питам моя господин рита от 2 часа през ноща, спря по обяд само за малко и пак почна. Това нормално ли е да е толкова активен? Малко глупав въпрос ама близнаците не бяха така..

# 524
Според мен просто се върти и го усещаш различно. При мен понякога се скъсва от ритане, а понякога просто усещам все едно ми се обръща стомаха. Та предполагам, че бебето е еднакво активно, но просто се върти и рита в различни посоки.

Общи условия

Активация на акаунт