Термин Юни 2023 - Тема 2

• 48 871
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
И с предишния ни господин, и сега понякога ритането е особено силно вечер/през нощта/призори, и според АГ е нормално. Тогава тялото е в покой и бебчетата се вихрят на спокойствие. Joy

# 526
И моя Господинчо е доста активен и макар и да ми е втора бременност не винаги мога да разбера какво точно прави рита ли, върти ли се. Понякога ги усещам все едно се приплъзва по стената на корема ми нагоре надолу, много ми е странно. И все още седи предимно ниско долу.

# 527
От два дни усещам ритане вечер като легна и почивам, под пъпа в ляво. През деня съм на работа и няма засега. Цялата рода на мъжа ми само ме пита кога ще излизам болничен, а не ми се затваря вкъщи, като съм добре и ми се движи. Две години после ще стоя вкъщи с бебче. Дрън, дрън.. работата ми била на първо място, не съм била мислила за почивка и едно налагане на мнение - писна ми! При вас така ли се бъркат други хора?

# 528
Сутринта се събудих със запушен нос, който премина в хрема и отпадналост. Направо не знам как се случи, при положение, че няколко дни не съм мърдала и виждала с никой 🤷🏼♀
Какво ударно нещо препоръчвате?
Страх ме е гърлото да не почне и то да боли

# 529
niksit0, при мен майка ми по-скоро намила. Аз се пазя доста, но явно за нея не е достатъчно. Последно ми направи забележка, че се придвижвам с колело. То ако от колелото ставаше белята, населението на Германия да е наполовина до сега...
Днес се наложи да се позатичам за да хвана един трамвай. Не стига, че бях с шапка, шал, дебело яке, боти 100 кила и едвам се виждаше нещо от мен, ами се чудих и кое да държа да не подскача - гърдите ли, корема ли... Не ми стигат ръцете вече.
Не знам как някои жени спортуват до последно, наистина. Аз имам чувството, че едвам се движа.

# 530
Аз съм в болничен от доста време и не по мое желание. Ако зависеше от мен щях да си ходя на работа. Обаче дали от лежането, дали от килограмите 12 от началото...., дали от постоянното гадене съм толкова тромава, даже трудно подвижна.  Връзките на обувките едвам си връзвам. Ако ходех на работа може би нямаше да е така, ама щеше да е вечен страх да бе стане нещо. Напоследък много ме боли кръста има ли и други с болки там?

# 531
Сутринта се събудих със запушен нос, който премина в хрема и отпадналост. Направо не знам как се случи, при положение, че няколко дни не съм мърдала и виждала с никой 🤷🏼♀
Какво ударно нещо препоръчвате?
Страх ме е гърлото да не почне и то да боли

Гинеколожката, при която се следя ми препоръчва в такива случаи осцилококцинум, повече чай, цитруси, почивка, на гладно по 20 капки клеева тинктура във вода и при болка в гърлото един спрей за гърло с невен и прополис. Помага!

# 532
Привет, момичета!
Да се отчета и аз . Днес ми беше втората ФМ и засега всичко с бебка изглежда наред. Отговаряме си с точност на термина, нито ден повече или по -малко.
Тежим 470гр за 22г.с+0дни и сърдечната честота ни е 146 удара.
Прегледа беше супер обстоен, но госпожицата не пожела да се завърти, така че да направим малко хубави снимки.
Единственото , което не ми допадна беше , че докторката коментира, че след като съм на инжекции всеки ден, не е необходимо да взимам и натаспин. А Хематолога изрично каза, че с моите мутации е задължително приемането и на настаспин поне до към 7-8 месец.  Иди разбери на кого да се довериш. Засега ще продължа да си взимам и натаспин-а всяка вечер.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 13:19 от Naneto_L

# 533
Момичета и аз днес минах преглед, малчо тежи  567 грама в 22 + 3 дена

# 534
Днес и аз бях на преглед бебчо е 520 гр. Според АГ се развива добре. На мен пак ми направи забележка за килограмите. За един месец пак съм качила 5 кг. Sad вие по колко качвате?

# 535
23 г.с+3 дни съм, качила съм общо 3 кг.

# 536
Аз съм качила 10кг от забременяването септември до сега (23седмица). Съответно АГ каза, че белтъкът ми е много нисък и трябва да наблягам на протеините, за да може да не задържам толкова вода в тялото. Както и да огранича сладките плодове и тестото (то и без това е сведено до минимум).

# 537
Днес и аз бях на преглед бебчо е 520 гр. Според АГ се развива добре. На мен пак ми направи забележка за килограмите. За един месец пак съм качила 5 кг. Sad вие по колко качвате?
Аз бях 55/56 кг,а сега съм 59 и 900 кг. Казаха ми, че трупам на дупе само и корем 🤣 нищо тъкмо да не съм като дъска 🤣🤣🤣мъжа да има какво да хваща..

# 538
Аз свалих към 2кг от цялото гадене в първите 2-3 месеца. И до сега нищо не съм си върнала. Другата седмица съм на втора фетална и ще видим дали има скок. Ама няма как да няма... За обяд си хапнах два хотдога с 4 банана и още бях гладна. Постоянно гледам да тъпча нещо. Ям, усещам, че ще ми се пръсне стомахът, но искам още да ям. Такова нещо не ми се е случвало никога.

# 539
Тва с голямото тъпкане тепърва започва сега и до края става ужас… Поне при мен беше така първия път. Аз многото килограми ги качих последните 3 месеца. Но се свалят после, няма страшно. Сега не съм се мерила няколко дни. Последно бях качила 5кг, ама сега са повече със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт