Термин Юни 2023 - Тема 2

• 48 961
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
И аз все още не знам пола,а бях в петък на преглед. Но беше решило,че ще ни даде гръб и нищо няма да показва,така че ще чакам другият преглед.
Нашия го хванаха да си държи пишлето 🤣🤣🤣 и мъжа ми вика тая снимка я искам 🤣🤣🤣и доктора му я извади човека.

# 316
Ако не бяхме пуснали пренатален тест, нямаше да се ядосвам. Даже щях да съм доволна, че бебето знае, че правилната позиция е с главата надолу Grinning Ще видим какво ще стане тая седмица.
И майка ми всеки ден звъни да пита има ли резултати и ме напряга допълнително.

Между другото, какво е станало със заглавието на темата?

# 317
Здравейте,
Включвам се и аз. Момченце чакаме, с термин 11.06. имам едно момиченце на 3г вкъщи и ужасно травмиращо първо раждане в Щерев. Та, сега съм много на нокти и, въпреки че е доста рано, вече обмислям къде да раждам този път. Плюс това съм с ИР и трябва да правя обременяване скоро. Ще следя с интерес темата.

# 318
Момичета, някоя знае ли кога пускат намаления по детските магазини, като изключим 1ви юни? Всичко ми изглежда много скъпо. По списък с всичко необходимо за новородено горе долу съм взимала високите цени на нещата сумарно 5000лв не ни мърдат. Надявам се с промоции да намалим сумата до 3500 макс.

# 319
По принцип май месец Комсед и Хиполенд правят намаления м/у 25% и 30%

# 320
Уха. Какви са тия суми в България?! Close
Аз направих една таблица и горна граница излиза към 2к евро. Като смятам все дрехи, кремчета и глезотии. Даже и 2к е много.

# 321
Да, те правят по повод първи юни и намалят няколко седмици по-рано с добри проценти всичко. И аз ще чакам за това намамление и ще купя всичко Май месец.

По принцип май месец Комсед и Хиполенд правят намаления м/у 25% и 30%

# 322
Здравейте мами, има ли някоя от Пловдив, която ще ходи на фетална при Др-Апостолова в селената ?

# 323
Момичета, някоя знае ли кога пускат намаления по детските магазини, като изключим 1ви юни? Всичко ми изглежда много скъпо. По списък с всичко необходимо за новородено горе долу съм взимала високите цени на нещата сумарно 5000лв не ни мърдат. Надявам се с промоции да намалим сумата до 3500 макс.
Аз смятах с помпа за кърма, бинерони, които са под въпрос, шапчици, ръкавички, ританки, някое друго боденце, абе общо взето 500 лева, даже мисля че са много😂 ще видим таткото дали ще се съгласи за друга количка.

# 324
В момента в Хиполенд има на Lorelli от категория Количка, Кошара или Сет за легло,избираш си 2продукта и взимаш 27% отстъпка. До 8.02 е промоцията.

# 325
В момента в Хиполенд има на Lorelli от категория Количка, Кошара или Сет за легло,избираш си 2продукта и взимаш 27% отстъпка. До 8.02 е промоцията.

[/quote
Моята приятелка работи там и ми каза, че няма никакво намаление, правят го за да заблуждавали, това били реалните цени, а ги пишели намалени + още много други неща. Аз стоях и гледах като луда 😳

# 326
Аз ще ходя, но първо съм при Матев другата седмица и тогава ще видим за Апостолова за втора фетална.

Здравейте мами, има ли някоя от Пловдив, която ще ходи на фетална при Др-Апостолова в селената ?

# 327
Ех, след дълго чакане мога да се присъединя към рехавия клуб на женските майки Grinning
Всичко с бебчето е наред. Сега просто чакам да расте и да си избере кога да излиза.

# 328
И аз съм с термин през Юни. ❤Виждам, че сте събрали много.

# 329
Ех, след дълго чакане мога да се присъединя към рехавия клуб на женските майки Grinning
Всичко с бебчето е наред. Сега просто чакам да расте и да си избере кога да излиза.
От кога чета и чакам да се похвалиш. Браво! Много се радвам за теб и чудесните новини. 🌸

Общи условия

Активация на акаунт