🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 275
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 705
Нямам търпение вече Simple Smile

# 706
Малко ми дава вайп от 4 и 5 сезон.

# 707
  • София
Вече сме и с тематичната премяна с новата корица. Очаквам силен сезон, ще е нещо съвсем ново и различно. Рестарт. Да видим... Simple Smile

# 708
  • USA
Бедните издържат богатите.
В общи линии това означава корицата.

# 709
Продукцията се изчерпа за съжаление. Кастинга продължава да е слаб, а ако не си сложат отнапред сюжет - може да стане доста трудно за гледане. За съжаление другата продукция по рейтинг е доста напред, а и ще продължи да бъде и през новия сезон.

# 710
  • на село
На мен пък другото грам не ми е интересно.
Да гледам нацепени батки и каки как се състезават Neutral Face

# 711
  • София
Знаеш кои ще участват ли, че казваш, че кастингът продължава да е слаб? Не сме ги видели новите все пак. За мен също най-голям проблем им е кастингът, зрителят иска да има любимци. Пети сезон беше такъв, хората харесваха различни герои, силни образи бяха събрали.
Миналата година беше много слаб, от старите имаше и добри попадения, но от новите единствено Калин харесвах и то към края. На битките ми беше все едно кой ще победи.

# 712
  • София
Аз недоумявам как може на някой да му е по-приятна за гледане конкурентната продукция, но на всеки каквото ми хареса.
Чакам с нетърпение повече новини за новия сезон.

# 713
  • Sunshine state
Аз си признавам без бой, че на нас с мъжът ми ни е по-интересно "Игри на волята", чак след него пускаме "Фермата". Дано подберат интересни хора и да не бутат випове тази година.

# 714
Само да няма джукести манекенки. 😆

# 715
А дано, ама надали.🎶

# 716
  • Разпиляна във въображението
Бедните издържат богатите.
В общи линии това означава корицата.

На мен ми се струва, че отново ще правят ремонт, а няма да градят с готови дъски и планове.

# 717
Дали ще има пак два отбора, този модел определено не ми се нрави. Така изначало ги настройват един срещу друг.
Каквото и да ще се гледа, на игрите не ми допадат дългите еднотипни игри и вечните коялиции, шушукания и наговаряния. Но го гледам отвреме на време.

# 718
Къртицата ми беше фаворит за подобни предавания.Като идея на предаването, не да гледам гадориите, с които се прекаляваше.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 15:14 от ДХ3

# 719
Тук може отборите да са жени срещу мъже. Така на мен ми се стори рекламата с чергите. И които бие той отива да дуел в края на седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт