🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 280
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 720
Аз от рекламата разбрах, че ще е по-грандиозен сезон

# 721
  • USA
Аз недоумявам как може на някой да му е по-приятна за гледане конкурентната продукция, но на всеки каквото ми хареса.

И какво им е на Игрите? Солидни игри,интриги и най вече кастинга им е мнооого по-успешен от този на Фермата (а както знаем това преви едно предване успешно).
Фермата винаги я гледам на запис.

# 722
Много са различни, за да се съпоставят, та чак и кастинга им. Който каквото желае, да си го гледа. На мен другото  риалити не ми допада и си гледам Фермата. И там не всичко е ок, но концепцията им е, което аз предпочитам.

# 723
  • София
Изключително скучни и безкрайни са ми на мен игрите в ИВ.

# 724
  • София
Според мен са страшно еднообразни, самите игри обикновенно ги прехвърлям, защото не мога да гледам 2 часа как някой тича и скача по препятствия.  
Във Фермата има и интересни дуели, и интриги, и поучителни елементи за историята ни. А и като бонус си харесвам Иван и Андрей. (Водещите на Игрите са абсолютно нетърпими за мен)

# 725
Бих си поръчала реалити за по-голяма група хора, която изгражда всичко от нулата за година. И накрая зрителите гласуват за победител.

# 726
Не гледам Игрите и аз, грам не са ми интересни. Водещите са ми много антипатични.

# 727
Бяха много симпатични в Капките.

# 728
Бяха много симпатични в Капките.

И изненадващо добри! Даже имаха място във финалната четворка!

# 729
  • Другата България
Тук може отборите да са жени срещу мъже. Така на мен ми се стори рекламата с чергите. И които бие той отива да дуел в края на седмицата.
Почти съм сигурна в това, още повече, че в ИВ ще има отбор жени и отбор мъже. А знаем, че едните копират от другите, няма да е за първи път.

# 730
Ако е така взема едно тото да пусна 😆😆. Ще ми е чудно мъже дали ще могат да тъкат черги , ако има такава задача. 😆

# 731
Аз си признавам без бой, че на нас с мъжът ми ни е по-интересно "Игри на волята", чак след него пускаме "Фермата". Дано подберат интересни хора и да не бутат випове тази година.

Aз си гледам предаването на живо, а другото - по Нова, на запис, но класическите сезони отдавна отминаха. Даже бих казал, че биха имали по-голям успех, ако пускаха на запис стари сезони, но пък нямат лицензия за тях. Миналата година 1/2 all stars беше признак на изчерпване. Мешаха сеира на новите със привидната идилия при старите, че да се случат нещата, за да не бъде като сезона с Кирчо, Ванчето и Ивчо. Естествено, концепцията е различна, но като че ли превес зрителя дава на бързи, смели, сръчни, отколкото гласа насочващия глас на Надя и поредния битов скандал.

# 732
Даяна от сезон 6 чака първото си дете. 👏

# 733
Коя беше Даяна, на фокусника дружката ли?

# 734

Общи условия

Активация на акаунт