🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 681
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 960
Миската е мис крокодил.
Тоца?!Божеее, И и А сигурно са полудели!
Това ме разколебава дали да гледам. Това неприятно парвеню с претенции до небесата неподплатени с нищо ше откаже мнозина да гледат сезона,

# 961
Антония е активна в Инстаграм, защо решихте, че влиза?

# 962
  • Велико Търново
Ами явно простотията ги влече... "експерт в борбата с финансовите измами и Мис България" на едно място точно за крокодил ми говори!
Това, че са в едно изречение по никакъв начин не означава, че се отнасят за един и същ човек. Та те даже и последователно не са написани, за да се твърди, че били "на едно място". Най-малкото защото в изречението така или иначе се изброява.  Отделно, че Антония вече е по-скоро към 40-те, а някъде прочетох, че участниците щели да бъдат млади - на по около 30.

# 963
Точно така, а Нанси е точно на 30. Да не говорим и колко много жени реално са ставали Мис България Simple Smile Няма да е Антония, мога да се обзаложа.

# 964
  • Sunshine state
Дано не е тя, наистина се надявам. Тази Нанси не съм я чувала, но я предпочитам двайсет пъти пред Тоца.

# 965
  • София
Някой го беше пуснал като спойлер, но май е фалшив (надявам се), чак като саботаж ми звучи, а и тя не отговаря на определението "една от най-красивите". Нанси е приятна, ще видим сега как се е променила след двете породени деца, преди беше много спокойна и възпитана. Бих се радвала, ако са се спрели на нея.

# 966
  • Велико Търново
Те го тиражираха по жълтите сайтове. Не знам кой от кого се е "информирал" Grinning

# 967
А Славена?

# 968
Пишеше, че миската била красива, дано не ни пробутат мис Крокодил...
Иване, няма да ви го простя, да знаеш😃

# 969
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ако наистина Антония участва сериозно се замислям дали да гледам, надявам се да е само нелеп слух.

# 970
  • Sunshine state
Вътова ли? Пу-пу, дано НЕ!

# 971
Обзалагам се че няма да е тя. Утре ще се разбере. Имаме над 20 плюс мис българия. Избор голям.

# 972
  • Варна
В спойлерната май стана ясно коя е.

# 973
Да, вече се знае коя е.

# 974
Явно съм пропуснала или нещо не виждам, но може ли да споделите коя е? В спойлерната тема е писано само за Гергана Гунчева, която наистина е мис, но е водеща, не участничка.

Общи условия

Активация на акаунт