🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 383
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 975
Нали Нанси Карабойчева се спомена, сигурно за нея става въпрос последно.

# 976
Дано не е тя, наистина се надявам. Тази Нанси не съм я чувала, но я предпочитам двайсет пъти пред Тоца.
Нанси е сладурка, една от малкото приятни и позитивни девойки ставали мис Бг . Но дори да не е тя, всяка друга пред Тоца е за предпочитане.

# 977
Ако може и без Славена. Money

# 978
  • на село
Нанси Карабойчева не участваше ли в една Ферма, или друго реалити беше?
Мотаят ми се такива спомени Simple Smile

# 979
Не е била.

# 980
Оф, ако е Нанси - скука. Ама тя е подготвена, все пак е израснала в Юнаците, където семейството й има ферма.
Красива е, факт. Но аз не очаквам нещо интересно от нея. Има две деца и е женена за волейболист или нещо подобно.

# 981
Спомням си Нанси от визитката й при участието й в конкурса. Ако не ме лъже паметта беше на село в зеленчукова градина едно естествено, нормално момиче доста различна от кифлите, които участват в подобни конкурси. Явно ме е впечатлила със своята естественост, свежест и неподправеност  щом помня подобно нещо, а въобще не мога да се похваля с паметливост. Почти веднага след края на сезона на някое реалити забравям имената, а и самите участници, с малки изключения, камо ли да помня нечия визитка и то от конкурс за красота, всъщност това е единствения подобен конкурс, който съм гледала и то с едно око.

Тогава бяха гаджета със съпруга й, с който имат вече й деца. Не мисля, че ще е скучна, няма да е скандална, но това да си скандален не те прави интересен, поне не и в моите очи. Това, че е израснала на село и селския труд не й е чужд я прави много подходящ участник в подобно реалити, ще си е съвсем на място в естествена за нея среда.
Разбира се, ако въобще е участник, защото това са си свободни съчинения от наша страна. Сещам се за още една приятна персона мис Бг Ромина Тасевска.

# 982
Бих се зарадвала, ако е Нанси.

# 983
  • София
Понеже довечера почва новия ТВ-земеделски сезон...
Може и да е писано (извинявам се!), затова ще бъда кратък преди старта.
У дома снощи постигнахме единодушие (досега сме фаворизирали Фермата пред др.излъчващи се с тях реалитита), че след първите 2-3 епизода с игри, ще решим дали тази година да не бойкотираме симпатичните иначе "опосуми" Ив/Анд, които с всяка година се взимат все по-на-сериозно, но нищо ново не предлагат.
Отношенията вътре винаги са ни били интересни. Но еднообразните и - според нас - дотягащо несъобразени и еднотипни игри вече ни идват байгън.
Имам предвид, че искаме мъжете да цепят дървата, а жените да месят пити. Да копаят и доят - и двата пола. Висенето на подпорки не виждаме от каква "фермена фикция" е. Жените могат в кал да извадят 50 картофа, а мъжете - с голи ръце поне по 20 риби. Може да се чисти леща, да се шие, тъче (в игрите - НЕ за обучение, или след такова), да се вади вода от геран (каца, варел), да се прави баница (печива), гозби някакви. Коването на мостове и пренасянето на чували всякакви да е за мъжете.
Надявам се да ме разбирате какви са негодуванията ни семейни (заедно гледаме). И понеже у нас без реална пийпълметрия, всички телевизии са все най-най-най гледани, ако този сезон е "още от същото", ще гледаме друго. Бездруго, разните продуценти външни мнения не слушат, а аплаузите наполовина да са измислени.
А аз ще си чета тук.

# 984
  • Разпиляна във въображението
Ще има нови правила. Дано да се раздвижат нещата, но аз съм си фен на Фермата.

# 985
  • Sunshine state
Ние днес ще гледаме първо Игрите и после Фермата. Няма какво да си кривя душата - игрите са ни по-интересни. И Фермата гледаме, но винаги първо тях.

# 986
И ние сме фенове на Фермата, гледаме ги със сина ми. Всеки сезон за мен е различен, не е слаб каст или друго. Просто са различни.

# 987
Фермата ми е на сърце. По-уютно предаване ми е, може би защото повечето ми години са минали както Фермата показва. ИВ не го изпитвам така, защото може би не си сменят терена и е твърдо спортно предаване.

# 988
ИВ ми харесва точно защото е по-спортно. Във фермата ми харесва повече това, че имат камери и микрофони навсякъде и май е по-малко нагласено.

# 989
  • при късмета
И ние гледаме и двете, но Фермата ни е по-любимото. Игрите станаха олипиада, ако си пуснеш спортния канал, няма да има голяма разлика. Във Фермата по-голямо значение има социалната игра, защото в ИВ някой физически силен, без грам мозък и никакви социални умения, не само може да стигне напред, а и победител. Във Фермата, ако си победител, то ако не половината заслуга, то поне 1/3 за нея са фактор останалите и на първо място личното представяне на участника, като човек. На мен социалната линия ми е по-интересна като развитие и динамика в риалити, отколкото състезателната и затова предпочитам Фермата.
Обаче не искам миски. Единственото изключение от кифлите (за всички сезони), за мен си остава Марияна, не помня фамилия, от 5 сезон. Всичките влизат да опровергават клишетата за кифлите и миските, ама до сега само на нея ѝ се получи. Не вярвам да има друга, като гледам как ги подбират

Общи условия

Активация на акаунт