🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 370
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Саня Борисова също не кифлееше, въпреки очакванията.
Даже на Шопски се опълчи, когато се заяждаше с нея.

# 991
Колкото ми е била интересна "Фермата", "Игри на волята" никога не е било. Лошото е, че последните два сезона на Ф за мен са изключително слаби.
Моят личен проблем е следният и се надявам да не прозвучи глупаво, но кастът е изключително скучен и предпочитат да запълват квотите си с "вдъхновяващи" хора, а не с такива, които могат да направят нещо интересно с играта си. Сто пъти повече съм запомнила участието на Елизабет и Красимира от сезон 5, отколкото двете участия на Веселка.
Надявам се тази година да имат попадения, макар че и на тях не им е лесно - Игри на волята е в пъти по-популярно и съответно големият наплив на кандидати е там.
Ще гледам на запис, надявам се да има хубав сезон.

# 992
  • София
Ще гледам и аз, на ИВ още нямам време първия епизод да изгледам. 🤣

# 993
Напливът може да е голям, но в двете риалитита  идеите са различни и се търсят различен тип участници. Аз гледам само Фермата, но в  последните сезони пропуснах епизоди. Отблъскващи участници / Кирил , Мартина, Теодора, Косъма , Иван от последната Ферма.../, едни и същи игри....
Сега ако Фермата е за крокодили, ще гледам с  половин око някой и друг епизод, но не и редовно.

# 994
Гледала съм само 3 сезона на Фермата: 6ти, 7ми и 8ми. 6ти ми беше страшно интересен. Игри на волята пропусках, превъртах, а Фермата винаги я гледах от начало докрай и чаках с нетърпение епизодите. От 7ми ме отблъснаха Кирил, Иво и Ваня, а 8ми ми беше откровено скучен, точно заради многото фалшиви речи за пред зрителя. Старите с опит го играха чисти пред зрителя, а новите бяха много антипатични. Яд ме е, че не съм гледала първите сезони, когато е било най-интересно. Наистина шапка им свалям на Иван и Андрей, че не нагласят така нагло като конкуренцията. Дано тази година има хубав каст.

# 995
ИВ от- до гледах само първи сезон, втори до някъде и минах на Фермата.
ИВ ми доскучава докато всички минат препятствията   едно и също, едно и също, и ми заприлича на "бързи, смели, сръчни", ако  има тук  списващи, които го помнят.
Та ще опитам и тая година и двете, но от сега знам, че Фермата ми е по-лржено.

# 996
  • Sunshine state
На мен пък главният ми проблем с Фермата е, че от няколко сезона насам ходят на курорт там и реално не търпят почти никакви лишения и дискомфорт. И сега за тези, които ще скокнат, че гладни хора не им се гледат, аз лично не съм видяла някой специално в тоя формат да умира от глад. Дори ратаите вече почти нищо не вършат. Сега пак на построени сгради ще са, басейни и не знам си какво..

# 997
Първите сезони бяха страхотни наистина, дано сега като са променили някои неща се получи добре. Във Фейсбук видях, че доста животни ще има, но не пише дали от самото начало ще се грижат за всички.

Нямам търпение да започне вече.

Приятно гледане на всички!

# 998
Аз помня старите сезони и затова харесах Фермата.Последните изгубиха първоначалната идея.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 01:02 от ДХ3

# 999
Приятно гледане и от мен! Нямам търпение да започне, тази година си имам фаворит още от началото на снимките Smile . При мен ситуацията е много странна тази година - обичам спойлерите и да знам какво става, но сякаш цялото удовлетворение идва от това сами да стигаме до тях, да ги търсим и накрая да стигаме до 'истината', а тази година само с едно питане мога да науча всичко....както и да е, засега няма да го правя и ще си гледам, но едва ли ще се стърпя дълго...Sweat Smile. Хайде още малко и започва!

# 1 000
Очакваме после да кажеш кой е фаворитът.😉

# 1 001
Иван и Андрей водят Спортните новини. Защо ли? 😁

# 1 002
Приятно гледане. Надявам се тенденцията жена да печели да продължи, но ако не стане поне достоен мъж.

# 1 003
  • Варна
Чакам с нетърпение,купила съм си ядки и сладки Simple Smile  Игри на волята не харесвам, основно състезания са, някакви батки се разхождат напред назад и основно сюжета е спортен. Фермата има български дух и  напомня български стари традиции. Строежите и занаятите също ми допадат. Чак накрая дуелите, основно се вижда кой какво върши и като домакинска и мъжка работа, основни неща от живота в семейството . Това ми е по-интересно някак ...

# 1 004
Иван и Андрей водят Спортните новини. Защо ли? 😁
Щото я няма официалната водеща Grinning

Общи условия

Активация на акаунт