Превърни пазаруването в спестяване с Preonow

• 10 421
  • 211
  •   1
Отговори
Ако искаш да спестиш пари, без да се лишаваш от нищо, ние имаме решение за теб!

Preonow.com е първата платформа, която създава общност от клиенти и търговци, превръщайки ги в партньори. В рамките на платформата можеш да намериш стоки и услуги със значителни отстъпки, да планираш покупките си и да ги поръчаш с предплата. Така спестяваш пари и си гарантираш спокойствие, защото знаеш, че никой няма да грабне твоята оферта.

Как работи платформата? В Preonow заплащаш поръчката си предварително и избираш предпочитаната дата за доставка от предварително зададените от търговеца периоди. Този модел на предплащане ти дава гаранция за най-ниска цена, предлагана от търговеца в момента. Единственото, което трябва да направиш, е да изчакаш малко по-дълъг период за доставка. Той ще позволи на търговеца да намали разходите си. Така ти печелиш и отстъпка, и време да планираш къде да поставиш новия си диван, с каква чанта да съчетаеш новата си рокля или кого да поканиш на вечеря с теб. А ако случайно рaзмислиш, няма от какво да се притесняваш – всяка стока може да бъде върната или отказана.

Да, в Preonow имаш множество оферти, измежду които да избираш. Във всяка от 8-те категории откриваш с голяма отстъпка както стоки и услуги, така и микро портфейли, заредени с Preo точки. Ето ги и категориите:

●   Техника
●   Офис, дом и градина
●   Мода
●   Здраве и красота
●   Услуги
●   Храни и напитки
●   Бебешки и детски стоки
●   Домашни любимци

Чудиш се какво са микро портфейлите? Обясняваме направо с пример:
При поръчка с базова цена 200 лв. и 20% отстъпка, плащаш 160 лв. и получаваш 200 Preo точки или консумация за 200 лв. Тях можеш да ги ползваш еднократно или многократно до изчерпването им през активния период на офертата.  Или да се възползваш от възможността, която ти предлагаме като функционалност за подарък на Preo точки между потребители по всяко време, бързо, лесно и удобно.

С всичко това Preonow ти помага да купуваш повече с по-малко пари! Започни да спестяваш, докато пазаруваш. Всичко е много лесно, удобно и без чакане по опашки. Увери се сам на preonow.com

Включи се в играта!

В първия етап те питаме:
🟣Използвал ли си досега подобна на Preonow платформа за умно пазаруване или методи за по-изгодно пазаруване?
🟣Би ли се възползвал от услугата за предварително предплащане на стоки/услуги, ако това ти гарантира възможно най-добрите цени на пазара?

На 29 декември, трима от участниците в играта ще спечелят по един микро портфейл, зареден с 50 прио точки (равностойни на 50 лв.) за пазаруване в една от следните категории:

1. Стоки за домашни любимци – Animalia
2. Бебешки и детски стоки – Бебораните
3. Gift basket – магазин за подаръчни сетове с деликатеси и вина

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 12:54 от Жaклин

# 1
Не съм използвала никога. С удоволствие бих се възползвала.

# 2
Не съм използвала, но бих се възползвала.

# 3
Не съм използвала,но би ми било интересно за я  пробвам

# 4
Да, използвала съм платформа с връщане на пари в портфейл, но с далеч по-малка възвращаемост.
Бих пробвала и тази.
От предварителната поръчка на стоки също бих се възползвала, стига срокът за доставка да е в разумни граници и разликата в цената да е значителна.

# 5
  • При децата ми
Не съм използвала досега. Бих се възползвала от предложението.

# 6
  • София
Не съм използвала, но ми е интересно и бих се възползвала.

# 7
Не съм използвала никога. С удоволствие бих се възползвала.

# 8
Не съм използвала, но бих се възползвала.

# 9
  • на последния етаж
Не съм използвала подобни платформи, но бих се възползвала, да.

# 10
Не съм, но със сигурност бих се възползвала.

# 11
Не съм ползвала подобна платформа, но звучи интересно и бих пробвала.

# 12
Не съм използвала подобни платформи,но бих се възползвала.

# 13
Да, използвала съм приложение, при което процент от дадена сума се възвръща под формата на точки. Определено бих се възползвала и от услугите, които Preonow предлага.

# 14
Не съм използвала досега и бих се възползвала от предложението.

Общи условия

Активация на акаунт