Превърни пазаруването в спестяване с Preonow

• 10 423
  • 211
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Не съм ползвала услугата,  но  и не обичам да плащам предварително за това,  което поръчвам.

# 46
  • ВАРНА
И аз не съм използвала такава услуга.
Бих пробвала, да.

# 47
Не съм чувала до сега за подобна платформа в България, бих я пробвала, за да видя дали е моето нещо и дали реално спестявам.

# 48
Не съм използвала досега подобен тип услуга, но би ми било интересно да опитам.

# 49
За пъви път чувам за  Preonow и не съм използвала.Бих се възползвала.

# 50
  • София
Не съм ползвала подобна услуга, но да, бих опитала, ако ще ми спести пари.

# 51
  • София
Не съм използвала подобна платформа за пазаруване, но бих я опитала за да видя ефекта. Бих я използвала ако ми спестява средства.

# 52
Не съм ползвала такова нещо, даже малко съмнително ми звучи. И не знам доколко бих го пробвала без препоръка от познат.

# 53
  • Горна Оряховица
Не
Да!

# 54
  • Пловдив
За пръв път чувам за Preonow. Платформата ме заинтригува и определено ще разгледам подробно.
На първо четене - бих се включила с удоволствие! Пак казвам - за пръв път чувам за подобен начин на пазаруване и тепърва ще се запозная с възможностите.

# 55
Не съм ползвала такава платформа до сега, не бях и чувала, че съществува. Звучи интересно и изкушаващо.

# 56
Не съм използвала, но не съм и чувала. С удовоюствие обаче, бих се възползвала!

# 57
  • SF
С най-голямо удоволствие бих се възползвала от предложението. Аз много обичам да пазарувам и редовно го правя!!

# 58
И аз не съм използвала, но звучи страхотно! Така че бих.

# 59
🟣Използвал ли си досега подобна на Preonow платформа за умно пазаруване или методи за по-изгодно пазаруване?
Единствено съм се възползвала от Cashback при пазаруване с кредитната ми карта. Иначе имам регистрация и в платформа за Cashback, но все още не съм се възползвала. Регистрирала съм се и в платформа за отложено плащане, където също има големи отстъпки при пазаруване, но и там все още не съм се възползвала.
🟣Би ли се възползвал от услугата за предварително предплащане на стоки/услуги, ако това ти гарантира възможно най-добрите цени на пазара?
Да, бих, но би ми се искало да има по-голям избор от стоки и услуги.

Общи условия

Активация на акаунт