E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 912
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета

Тук съм....
Скрит текст:
Ходих в Русе, но не си взех този път лаптопа, че ми е трудно на връщане да нося и него...Тъкмо пристигнах и ми се обади братовчеда, че майстора, който ще ремонтира покрива ще дойде в събота. Настана една офанзива. Ходих на гробища днес, напазарувах да раздавам утре тук на село и тази вечер се върнах. Убих се като куче, но свърших всичко, което бях запланувала.От утре вече съм в тотален ремонт....Дано да издържа Hands Pray

Злати, Боби всички сме на един хал....Помощ на родителите, след това ангажименти с децата и когато да поживеем спокойно и да мислим само за себе си, ни налягат болести, или както се случи при мен, останах сама...Но си казвам, има и по-зле от мен и това ме крепи....

Момичета, не знам гледате ли Черно море...Актрисата, която играе Нефес, беше партньорка на Йозджан в последния му сериал, забравих как се казваше...Там играта й изобщо не ми хареса...но тук играе много добре....

Някой гледал ли е сериала Черно море....да подскаже нещо позитивно, че напрежението е много голямо....

Боби
Скрит текст:
Да ви е весел празника на малкия юнак. Ще имаш много ангажименти, но ще бъдат приятни....

До утре момичета - нов ден, нов късмет

# 496
  • Стара Загора
Добро утро, момичета
Минавам набързо да почерпя за здравето на малкия Иван

ЗлатиHeartАниHeartбъдете здрави!

Приятна събота ви пожелавам

# 497
Добро утро,момичета!

Ани Hug,доста ще си заета!Не съм гледала преди ''Ти разкажи,Черно море'' за това не знам подробности.На времето доста се писа за жестокостите в сериала и за това не го започнах.Но сега го гледам.Поне с озвучка са по-кратки епизодите на вечер.Ядосах се,че спряха ''Ямата'' от 21 ч. и дават по два епизода.Но наскоро видях реклама, че от 5 юни от 21 ч. ще повтарят ''Вятърничав'' и от 22 ч. ще дават по един епизод от Черно море...За Нефес/Ирем Х.(дълга е фамилията й) наистина играе много добре.Те и за това после й дават нови роли,но някак не се справяше.Има различни фактори,но да не ми се пише.

Боби Hug, да ви е честит малкия рожденник!
Да е жив и здрав!Да има радостно и щастливо детство!Да бъде умен и с много късмет!
Благодаря за почерпката! Tropical DrinkWine Glass

Скрит текст:
за малкия рожденник

и за щастливата баба...

🆕 от Aслъ
Любимата ни красавица е обвързана с треньорката по бременни Дила Байрак, а Оля и Матиз се разхождат рамо до рамо. Кой ги снима?

„Не,скъпа каква умора“

''Ах живот мой''

Nature Boom Известната  журналистка  Бирсен Алтунташ съобщава, че сериалът от шест епизода "Arayış" / "Търсене" / "Куест" се излъчва в деня на първия рожден ден на Disney Plus в Турция!

''Arayış'' е едно от най-очакваното съдържание на Disney Plus. Сериалът, в който Аслъ Енвер и Мехмет Гюнсюр си поделят главните роли, се излъчва на първия рожден ден на Disney Plus, тоест 14 юни. Поредицата, подписана от Ay Yapım, е написана от Nühet Bicakci и Özlem Yucel. „Arayış“ на режисьора Емин Алпер ще се срещне с публиката по целия свят на 14 юни. Трейлърът на сериала от 6 епизода вече се срещна с публиката.

Сюжет на сериала:
Борейки се със здравословни проблеми, Нисан попада в сенчест култ, докато издирва своя приятел, който изчезна след лечебен сеанс, на който присъстваха заедно.

Скрит текст:

Днес да почетем нашите близки,които не са сред нас.Да почиват в мир! Hands Pray

Скрит текст:

# 498
Здравейте момичета

Скрит текст:
Днес нямах време да бъда тъжна....Станах рано, направих баница и започнах да подготвям подавките...Пристигнаха майсторите, трябваше да им съдействам за стълби, материали....
Времето позволи и свършиха половината работа. Оправиха малката къща. Следващата събота здраве и живот ще работят на голямата къща и ще има още един работник, като общ работник. Материала трябва да се качва с въже....Това, което направиха днес стана много хубаво.

Боби да е честит рождения ден на малкия Иван - да расте здраво и щастливо дете за радост на цялото семейство
Благодаря за почерпката

Скрит текст:
За малкия сладур

За прекрасната му баба

Злати много обстоятелства повлияват играта на актьорите...Сценария, екипа, и най-вече партньора....В Черно море и двамата актьори са млади и навярно няма притеснения...Докато при играта с Ози, колкото и да е, да играеш с дългогодишен актьор, който има зад гърба си много успешни роли...си е малко стряскащо...и може би сковаващо...

И от мен една снимка на Аслъ....

И нещо от моята градина....

Скрит текст:

Приятна вечер

# 499
Добро утро,момичета!

Ани Hug,съгласна съм с написаното за играта на актьорите.Има различни фактори,които могат да повлияят на играта.Но може и да се каже поговорката:''Който го може, си го може''! Grinning

Скрит текст:
Хубаво,че сте свършили заплануваното и не е валяло.Като гледах в новините  какво е станало на някои места от пороите,ужас.И при нас също не е валяло от доста време..

Пуснато вчера във ВК....

Новини от Бирсен Алтунташ ....

Новият образ на Еркан за новия му филм
„Попитай ме“  Nature Dizzy
Халил, който извърши нападение против волята си, прекара 15 години в затвора на младини и никога не се жени.
След затвора той среща бившата си приятелка. Тя ще има дъщеря, която се е опитала да я защити с цената на живота си.
Когато тя умира, нейната молба ще бъде към Халил да защити дъщеря й. И той дава думата на бившата си, че ще защити дъщеря й, независимо какво ще се случи.

Еркан отново е с мустак,който не харесвам Wink

Приятна почивка в неделя!

# 500
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

ЗлатиАни благодаря за пожеланията, цветята и всичко, което сте споделили в темата!
И вие бъдете живи и здрави Heart
Децата са при мен и минавам набързо...

Хубав ден и щастлива Нова седмица

# 501
Здравейте,момичета!

Очаквах пост за да пиша и аз! Боби , благодаря! Heart
Като гледам снимките,които си пуснала,Хатидже и Бурак са били снощи на мача Галатасарай-Фенербахче.Галатасарай победиха и са шампиони на Т-я за този сезон.Познах ги по фанелките,които носят.Хатидже има брат,да не е този на снимката с нея,след като така я прегърнал.Така предполагам,а и си приличат.

💫 От официалната страница на "Истанбулска невеста" в YouTube.
     „Уникалните изпълнения на Аслъ Енвер“.
Видеото включва 4 песни, изпълнени от Aслъ....
От ЮТуб вече не вграждат клиповете и не се вижда снимка,а тъмен екран...

https://youtu.be/ZRfK7xyOPaI

Приятен ден и лека нова седмица!

# 502
Здравейте момичета Hug
Нова седмица, нов късмет Flowers Four Leaf Clover
Снощи съм заспала и не писах, а днес пак не ми остана време да отворя лаптопа...
Злати, Боби добре, че сте вие да науча нещо ново и да видя нови снимки на нашите патрони...
И аз като разглеждах снимките на Хатидже си помислих, че това е брат й....Виждала съм ги и на други снимки прегърнати....
Момичета
Скрит текст:
явно, че привличам животинките...Вече си имам и таралежчета...От два дни виждам едно малко таралежче да яде отчинията в която слагам храна на котките. Днес видях един голям таралеж също да яде и го снимах...Преди малко ми се обади дъщеря ми и каза да им сложа вода в нещо плитко, защото пиели много вода...Та сега по нощите ходих с фенерчето да им слагам вода...Те излизали само вечер и през нощта.

Благодаря за видеото с песните на Сюрея....докато гледах песните си представях как Аслъ пее приспивни песнички на бебечето....Между другото кога да очакваме бебчо.....

Нямам спомен дали сте публикували това, но ако сте го пускали моля за извинение...

Йозджан Дениз щял да бъде гръмнат при битов скандал
Домоуправител се заканва да убие екранния Фарук Боран

Скрит текст:
Домоуправителят на блока, в който живее с новата си млада жена Йозджан Дениз, се озова в ареста заради прочутия актьор. Вход мениджърът ще трябва да отговаря пред съда защо е заплашил с убийство екранния Фарук Боран от „Завинаги“ при възникнал битов скандал помежду им. Двамата влезли в скълкновение заради банална причина – отводнителна шахта, върху която тв любимецът бил паркирал колата си.

Домоуправителят настоял Дениз да дръпне колата си, защото щели да идват ВиК майстори за ремонт. Актьорът обаче отказал да стори това, защото не бил предварително уведомен. Така се стигнало и до заканата на домоуправителя:

„Отивам да си взема пистолета и ще те гръмна! Изобщо не ми пука кой си!“ – креснал председателят на блока. Заканата била чута от жената на Йозджан, която повикала полиция.

Така вход мениджърът се озовал в ареста с обвинение закана за убийство.
Йозджан Дениз и без това няма да живее още дълго в това жилище. Медиите писаха, че той е купил цял комплекс, за да настани в него, както своето семейство, така и родата си – домакинствата на родителите му и братята му. Йозджан Дениз е най-заможният от целия род и от години се грижи близките му също да живеят добре.

Спокойна нощ момичета

# 503
Добро утро,момичета!

Нека има слънце в душите ви,любов в сърцата ви,да ви е цветно,да ви е щастливо!

Ани ,благодаря ти за всичко,което си споделила! Flowers Hibiscus
За Аслъ мисля,че другия месец да очакваме бебка! Simple Smile
А Йозджан е бил прав.Когато има такива дейности домоуправителят е длъжен да остави съобщение.
Скрит текст:
Аз съм била домоуправител,после се оказах и касиер.Но две длъжности ...не става...Накрая избрахме друг домоупавител,а мен оставиха касиер.Но домоупр. работи и за всичко,което стане търсят мен. Simple Smile
Изненадах се,че са се появили таралежчета при теб. Simple Smile Обикновено живеят в гората.Но явно в търсене на храна са навлезли и в селото.

Пише само нови с Еркан,но къде са събрани и защо?...

Желая ви приятен вторник!

# 504
Ехо

Тук съм....Днес
Скрит текст:
се хванах от рано сутринта да придам приличен вид на юката - снимките, които бях публикувала, защото беше станала цяла гора с много изсъхнали листа и много издънки....освен цветовете нямаше нищо красиво  в нея. Оказа се трудна задача....борих се почти до 14 часа...изрязах само на едната сухите листа...както се казва окастрих я...изрязах много трудно с брадвата  3 издънки и се изморих много....Но сега възникна проблем...Работих с ръкавици, но където листата са ме пипали по кожата полуих обрив, а да не говоря на колко места съм набодена...Оказа се че дънера е дебел колкото 12 годишната ни череша...Изобщо нямах представа с какво се захващам...Трябваше да направя снимка какво беше и какво стана след дългия упорит труд на колене....Няма да казвам колко пъти съм благославяла зълва ми...Хората садят такива растения на тротоарите, а не като нея в средата на цветното дворче....Има още да се реже, но ще чакам да прецъфти и ще извикам едно момче да я отреже с резачката, защото догодина ще стигне до плочките....

Злати днес си била самичка....Дано при Боби всичко да е наред....

И аз не разбрах от къде са снимките на Еркан и приятели...Още снощи ми направи впечатление, че на  масата липсва Дидем.....

Нашата красавица от Гала на премиерата на сериала "Arayış" (06.06.2023)

Значи другия месец ще ставаме баби

До утре момичета

# 505
Добро утро,момичета!

Ани Hug,благодаря за снимките на Аслъ от премиерата! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
И при нас го има това цвете.В градинката пред входа в края имаше два корена.Единия отиваше към пътеката под терасите на първия етаж.Никой не се захващаше.ММ го отсече и замъкна до казаните за смет.Това беше преди няколко години.Сега сме с един корен,но и той расте и прави проблеми.Полазиха го охлюви,които наизлязоха от пролетните дъждове.

Боби Hug,предполагам е заета покрай сина,който е на гости и работата.

Има много снимки и видеа от премиерата снощи!

Мега талантлив тандем, красиви партньори, прекрасни Аслъ Енвер и Мехмет Гюнсюр

Nature Boom Нашата красива Аслъ Енвер, Мехмет Гюнсюр с режисьора Емин Алпер и с екипа на сериала на гала премиерата на сериала "Arayış / Search / Quest" в дигиталната платформа Disney Plus.

🆕 от Aслъ
Репост от стилиста Руткай Озиш
Аслъ и Мехмет с техните мениджъри Дамла Сенбарк и Пинар Кура и собственичката на актьорската агенция İD iletişim Айше Барим на гала премиерата на сериала _Arayış / Търсене / Търсене.

Постери с герои от сериала "Arayış / Търсене / Quest" на дигиталната платформа Disney Plus. Премиерата е на 14 юни, сряда.
„Те са от различни места, но търсят едно и също нещо на острова.“

Скрит текст:

Нов промоционален видеоклип за цифровата платформа Disney Plus с
Аслъ Енвер, Халит Ергенч, Джансу Дере, Енгин Акюрек и Ханде Ерчел.

https://youtu.be/wkd_AbVXr-k

Превод:
Можете да го включите и да гледате Disney Plus по всяко време и навсякъде.
- Това не е ли филмът, в който бащата става крадец? Не...
Искам да кажа, той е наблюдаван.
📌Халит:
- Филми с неочакван край е по-добре да не се гледат публично,
📌Асли:
-Шшшт! И не гледайте комедия в библиотеката.
📌Енгин:
- Филм за извънземни супергерои.
📌Ханде:
- Документален филм много трудно се гледа с поничка.
📌Джансу:
-Да кажем, че гледането на нещо толкова вълнуващо, докато чакате самолетния си полет, също не е добра идея.

📍Можете да го гледате по всяко време и навсякъде. Но все пак ни слушаш.

Желая ви приятен ден!

# 506
  • Стара Загора
Здравейте,момичета
Скрит текст:
Покрай празника на малкия имах много ангажименти.Вчера закарах и сина в София на летището...Замина си за Дания,а на мен ми е много мъчно

ЗлатиАниблагодаря за всичко споделено в темата...На спокойствие си изпих кафето от Злати, изчетох всичко и видях новите снимки!
Скрит текст:
Ани,видях и цветето и таралежа...Имаш си компания
И имаш много работа...Добре поне,че дъждовете намаляха!

Нови снимки от Айча

От Йозджан нова снимка

Цитат
В допълнение към интервюто за списанието за култура и изкуство Episode Dergi, Аслъ, Мехмет и Дефне вчера дадоха интервю и на Айсун Оз за Habertürk TV.
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241865%2F8e850 … pl_wall_-87501705

Репост от мениджъра на Аслъ от актьорската агенция İD iletişim Дамла Сенбарк.

Приятна вечер,момичета

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 18:22 от bojana maneva

# 507
Здравейте момичета
Драго ми е като вляза в темата да чета, да гледам снимки....Така се чувствам добре

Злати, Боби благодаря за споделеното Hug

Злати
Скрит текст:
точно такива са проблемите с това цвете....Цъфти от седмица и дес гледам, че цветовете половината са паднали...За 10 дни красота и след това не представлява едно нищо...Когато чистих листата събрах една кофа охлюви и се чудя цяла пролет къде се крият тези охлюви - циментовите пътеки целите са олигавени...дори влизат в банята, пълзят по мивката... и трябва всяка сутрин да мия, защото ме е гнус....Откакто се появиха таралежчетата, изчезнаха по цимента и в банята, но цветето беше пълно....Снощи водих монолог със зълва ми...ще я питам изобщо информирана ли е за това цвете, че го е сложила в цветната градина пред къщата....

Боби
Скрит текст:
Няма как да не ти е мъчно, но нали за добро отиде там...Казвай да е жив и здрав Hands PrayМоя син е тук в България, но го виждам 2 пъти в годинта за по 2-3 дни....

И от мен няколко снимки от премиерата...

Бъдете здрави и се обичайте

# 508
Добро утро,момичета!

Понякога се нуждаеш просто от чаша кафе и шепа мечти. Дай си ги...

Боби ,Ани ,благодаря за новите снимки и инфото към тях! Two HeartsTwo Hearts

Скрит текст:
Аз съм най-добре.Синът е в Б-с,живее в друг комплекс.А дъщерята живее в др.град,но пак е близо.За около 40-50 минути се идва.А всяка ваканция са ни на гости.И сега скоро ще дойдат,докато не е станало време за плаж.

⚡⚡ Интервю на актьорите на гала премиерата на сериала "Arayış / Търсене / Търсене" с руски субтитри (06.06.2023)
‼ Преведено специално за нашата група Asli Enver / Асли Енвер. Субтитри Анна Брадулова ‼
https://vk.com/aslienver_love?z=video136478071_456244512%2Fae8a4 … pl_wall_-87501705

Желая ви приятен ден!

# 509
Привет момичета

Тази вечер много се разстроих от развитието в Черно море и досега търсих инфо какво ще се случи утре вечер и съвсем окъснях....

Злати
Скрит текст:
Радвай се, че децата ти са на близо.....Дъщеря ми се обажда почти всеки ден, но сина ми не съм го чувала от март месец....Той положи много труд докато ме отучи да му се обаждам и вече си знам урока...Докато трябваше да ходя да гледам внука, нямаше проблем....бях търсена. След като тръгна на градина, станах ненужна, а сега съвсем. Точно това отношение ме амбицира да се справям сама. Но нищо...Да са живи и здрави....Всичко се връща рано или късно.

Благодаря за новините и снимките....

От мамашите.....

Нашата любима красавица продължава да рекламира QNB Finansbank в своите истории.

„QNB First Officer Service е само на едно телефонно обаждане от получаване на всичко, от което се нуждая!

И снимка....

И една стара снимка на Хати....

Лека нощ мили дружки

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 01:58 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт