E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 899
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Злати Ани благодаря ви за инфото и снимките
Скрит текст:
Минавам рано,защото само днес почивам и имам много задачи...
Злати,хубаво е ,че децата ти са близо...И моите са в другия квартал,но с моята работа помагам по-малко и понякога не ги виждам по цяла седмица(внуците).
Ани,дъщерите са по-грижовни,а синовете не са така...Сина ти не прави добре,че не ти се обажда.
Пиши до кой момент си изгледала "Черно море"?Аз започнах да го гледам на руски,но сега нямам време и не съм гледала.Много насилие и напрежение има,но е интересен

Еркан зад кадър от снимките на новия филм"Питай ме"

Ново от Айча

Прекрасен ден ви пожелавам

# 511
Здравейте,момичета!

В деня на Приятелството...
"Не е важно колко приятели имаш, важно е колко от тях са истински."
Честит празник,  приятели!
Heart

Ани ...Боби ,благодаря за новите снимки и инфо! Two HeartsTwo Hearts
Скрит текст:
А моя син звъни през 2-3 дни по телефона,ако не дойде да ни види.За сметка на снахата-тя само по рожденни и именни дни,или ако е нещо наложащо.А с дъщерята през 2-3 дни на вайбъра.Сутринта ми се обади за това закъснях с поста.Имали работа до Б-с и ще ни оставят внучката да ни гостува.По едно време нямаше достъп и до БГ мама.

Пресата:
(пускам го на руски ез. в сктрит текст,че нямам време за превод на бълг ез.)
Скрит текст:
📝 Пресса
После обсуждения Гала премьеры сериала "Arayış / Поиск / Квест" и красивого, нежного образа Аслы, сегодня пресса цитирует ответы Аслы о беременности из интервью, которое вы можете посмотреть с русскими субтитрами у нас в группе https://vk.com/wall-87501705_50933

(Автоперевод)
Красавица-актриса Аслы Энвер, которую помнят по таким сериалам, как «Ветры в голове» и «Стамбульская невеста», некоторое время не появлялась на экранах. Аслы Энвер, вышедшая замуж за Беркина Гёкбудака в ноябре прошлого года, сейчас находится на 7,5 месяце беременности и считает дни, чтобы воссоединиться со своей дочерью. Аслы Энвер поделилась новыми кадрами со своими подписчиками из своего аккаунта в Instagram, у которого 6,5 миллиона подписчиков. Не остался незамеченным и растущий живот красавицы-актрисы, оказавшейся перед объективом в розовом платье.

Аслы Энвер, которая готовится стать матерью, рассказала о процессе беременности. Знаменитая актриса сказала: «Все в порядке. Процесс идет очень хорошо».
Аслы Энвер вышла замуж за Беркин Гёкбудак 12 ноября 2022 года и вскоре объявила, что беременна.

«Беременность проходит хорошо»

Согласно новостям Атакана Макара из Habertürk, Аслы Энвер , которая впервые готовится стать матерью , посетила специальный вечер «Arayış», где она разделила главную роль с Мехметом Гюнсуром .

Энвер ответила на вопросы журналистов.
Говоря о процессе беременности , Аслы Энвер сказала: «Все в порядке. Процесс идет очень хорошо».

«Каждый делится своим опытом»

У его коллеги по проекту , Мехмета Гюнсура , также есть двое детей от жены Катерины Монгио, на которой он женился в 2006 году.

Журналисты: «Получаете ли вы поддержку Мехмет-бея в этом процессе? Помогает ли вам его опыт?»
Аслы Энвер ответила: «Конечно. Все так или иначе делятся друг с другом своим опытом».

«Хочу нормальных родов»

С другой стороны, актриса ранее говорила, что родит ребенка в Турции. Аслы Энвер сказала: «Роды пройдут в Турции. Это будет любой метод, который доктор сочтет подходящим для родов. Я надеюсь, что это будут нормальные роды».

#aslienver

Желая ви приятен ден!

# 512
# 513
Здравейте прекрасни Hug

Злати, Боби, Лу много ви се радвам, като вляза вечер в темата и има нови снимки и новини....
Радвам се, че и Лу се е появила Hug
Гледам Черно море по ДФ -
Скрит текст:
Нефес щеше да заминава за Русия и на кораба се оказа, че е Ведат....Накара Нефес да му върже ръцете и го бутна в морето, но Тахир изплува...Този психопат Ведат едва го изтрайвам....

Момичета,
Скрит текст:
утре ще ремонтират покрива на голямата къща и съм много притеснена...Дано всичко да мине благополучно...Нощес от притеснение не можах да спя, днес се опитах, но пак не се получи...Стискайте палци....

До утре момичета Hug

# 514
Добро утро,момичета!

Една малка, позитивна мисъл сутрин, може да промени
 целият ти ден! Мисли добро, прави добро, бъди добро...

Лу Hug,радвам се,че си наминала в темата!

Ани Hug
Скрит текст:
Стискам палци ремонта да мине добре.Само да не вали при вас. Hands Pray

Момичета наминавам на бързо да пусна пост...
Скрит текст:
Вчера сутринта ми се обади дъщерята,че имат работа до Б-с.Използваха пътуването за да оставят внучката.Така,че вече си имам занимание.Сутрин на разходка,следобед почивка,а тя ще чете книги от списъка,който им дадоха.Вечер отново разходка.Днес синът обеща да я вземе сутринта,тъй като довечера е нощна смяна и следобяд ще спи.Ако снахата е свободна ще я водят на Морската градина и др.занимания.

Желая ви приятна събота!

# 515
Красива бременна Аслъ Енвер

# 516
  • Стара Загора
Момичета

Злати Благодаря за кафето,пожеланията и инфото!
Скрит текст:
Ще си имаш гостенче и развлечение.
И аз искам да взема внука при нас,но все сме на работа.
Той е много буен,но като е у нас е весело и както казват старите хора  къщата ни е пълна!
Ани
Скрит текст:
Стискам палци за покрива...Дано всичко е наред
Ведат ще отведе Нефес,но Тахир ще я спаси(не помня как)
Защо не го гледаш на руски?Аз като се захласна по някой сериал нямам търпение и започвам да ровя из нета да търся серии напред.
Ето ти линк да гледаш,когато имаш време
https://1plus1tv.ru/20201-ty-rasskazhi-karadeniz-sen-anlat-karad … sskom-yazyke.html
Лу радвам се,че си се отбила в темата.

Азисия

От официалния акаунт на платформата Disney Plus

„Време е да се изправите срещу страховете си“

Оригинален сериал от шест епизода „Arayış/Search/Quest“ на 14 юни в Disney Plus по целия свят

https://www.youtube.com/shorts/MXzaJYfwL1U

От Еркан...Зад кадър на "Питай ме"

От Айча

Приятнавечер, момичета

Ново от Аслъ
"Подготовката на бебешката стая изисква сериозност"

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 21:58 от bojana maneva

# 517
Здравейте момичета

Злати, Боби
Скрит текст:
Ремонта на покрива мина добре. Малко трудно беше, но момчетата се справиха чудесно....Като гедах днес майстора по керемидите върви по-добре от мен на земята...Халал да са им парите - със здраве да си ги харчат....Станах рано, направих баница за закуска...След това опържих кюфтета и направих картофена салата, защото нямах домати и краставици...Безалкохолни, биричка....И аз останах доволна от свършената работа и те останаха доволни...Добре е когато всичко свършва добре....Уморена съм, но съм удовлетворена....

Боби и аз съм като теб, за сериалите, но сега нямам никакво време....А и обстановката не позволява да имам развлечения....

Злати
Скрит текст:
радвам се, че си имаш приятна компания....Баба и внучка да се забавлявате и да изкарате едно прекрасно лято.....

Попадна ми едно интервю на Ирем Хелваджъоулу - една от партньорките на Йозджан Дениз....

https://tvnovellas.blogspot.com/2023/06/blog-post_25.html?fbclid … hh6ZfGrl2DDhaqGaU

Аслъ има опит в подготовката на детската стая...Сюрея беше направила много красива детска стая в Невестата...

# 518
Добро утро,момичета!

Не се нуждаем от големи неща, за да сме щастливи.Шепа усмивки и
  чашка кафе за началото на деня, здраве и любов, за да продължим
     напред.И малко вяра, че всичко хубаво предстои.

Боби Hug,Ани Hug,Азисия Hug,благодаря ви за новите сними,видеата и инфото! Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Blossom

Ани,
Скрит текст:
Радвам се,че ремонта на покрива е приключил.Сега остава стаята.Намери си работа с какво да ти мине лятото.

Стилът на Аслъ

Плакат от поредицата "Arayış / Търсене / Търсене" по улиците на Истанбул.

Желая ви щастлива неделя!

# 519
Привет момичета

Злати днес празнично си била самичка....
Скрит текст:
Покрива го оправих....сега каката иска да правим и други неща, но майстора каза ще чака...но съм в графика с моите работи - ламината и банята...Тази седмица пак ще ми бъде напрегнато, защото ще ходя да оправям теча от парното и в четвъртък трябва да съм тука защото майстора ще работи по подготовката за ламината и поставянето...

Аслъ и Беркин....

Когато искаше да я снима, не каза "усмивка"...
Той каза "Обичам те"...
И тя процъфтя...

Дано да са щастливи и да се обичат завинаги HeartFlowers Four Leaf CloverHands Pray

Спокойна нощ мили мои дружки

# 520
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Понеделник сутрин е! Жива съм! Здрава съм! Господи, Благодаря ти!
Денят започна със щастие!                                                  
Това е нашият ден и от нас зависи как ще го изживеем...
И да не забравяме – най-прекрасното в живота предстои!
"Каквото и да става продължавай да се усмихваш и се потопи в любовта."
Руми

ЗлатиАниблагодаря ви за всичко споделено!
Скрит текст:
Вчера бях 1-ва смяна и след това водих моето момче(внука) на фолклорен събор...
Ани,радвам се,че си оправила покрива и ремонта ти върви добре!
Дано и теча да ти оправят
Злати,внучката сигурно ти гостува и ти си имаш занимание

Има нови снимки от Еркан...

От Йозджан

От Хатидже

Прекрасен ден и неповторима седмица ви желая!  

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 08:42 от bojana maneva

# 521
Добро утро,момичета!

Ани,Боби ,благодаря ви за новите снимки и коментарите. Revolving HeartsRevolving Hearts

Скрит текст:
Ани,пак ще си в движение тази седмица.
Боби,няма как ще помагаме както можем. Simple Smile
Вчера до обяд бяхме с внучката на морската градина.Обиколихме различни места.На моста й направих снимки.Гледаше морето и малките рибки в него.Все още водата е хладка и  има малко плажуващи.Но градината беше пълна с почиващи и майки  с малки деца.След обяд почивахме,а тя чете книга от списъка.По-късно излезе с дядо си до близките детски кътове.А аз останах да подготвя вечерята.

Не открих нови снимки във ВК,а нямам ИГ,ТТ,ФБ и за това повтарям.Наближава пускането на 14.06.

Приятен ден ви желая!

# 522
Здравейте прекрасни

Боби, Злати утре отново съм Пантелей пътник...
Скрит текст:
Няма да вземам лаптопа....малко се затруднявам с писането от телефона, така, че ако не се появя да знаете защо....

Благодаря за новите снимки и прекрасните пожелания за началото на седмицата Hug

Преди малко влязох във фейса, но не ми излязоха никакви новини за нашите момичета и момчета...

Аслъ и Беркин на примиерата "Arayış/ Поиск / Квест"

Вижте колко е пораснал Джано и колко е променен...

Еркан зад кадър на филма "Питай ме"

Момичета, пожелавам ви да си изкарате едно прекрасно лято с внуците

# 523
Здравейте,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
Дано днес да се отстрани повредата в парното...

от вчера....
📈 Аслъ беше сред тренда за търсене в Google в Турция и се класира на 17 място,
след като публикува снимка на подготовка на детска стая за бебето си.

Приятен ден ви желая!

# 524
Здравейте момичета
Ще бъда кратка, само да редувам Злати.
Арзум Онан и Мехмет Аслантуу са се развили още на първото заседание. Мехмед имал връзка с бизнес дамата Гьогче Акпънар. От този телефон не мога да слагам снимки, но вие ще я намерите. Арзум е по-хубаво
Ремонта ще бъде утре. Уж всичко съм организирала. Дано да стане п

Общи условия

Активация на акаунт