E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 886
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро,момичета!

Насладете се на кафенцето си и благодарете за новия ден и новите
        възможности! Имайте хиляди причини да се усмихвате днес.
               Бъдете здрави и вярвайте, че хубавото предстои!

Ани,благодаря за поста! HeartЗа снимката и аз я видях,но сега не я открих за да я пусна.
Скрит текст:
Дано ремонта мине без проблеми...

Nature Zap Днес 14 юни е деня на премиерата на сериала „Arayış / Search / Quest“ от 20:00 ч.! На живо
 в официалния акаунт на Disney Plus ще се проведе Q&A среща с Аслъ Енвер и Мехмет Гюнсюр.

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241877%2F6d9d3 … pl_wall_-87501705

Плакати от поредицата "Arayış / Търсене / Търсене" по улиците и в транспорта в Истанбул.

📝 Пресата...
Пресата е трогната от факта, че самата Аслъ подготвя детска стая за бебето си.

Желая ви приятна сряда!

# 526
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Приятните неща ни напомнят,че животът е удоволствие...    
 Нова сутрин и любимо кафе!

Златиблагодаря за кафето,пожеланията и инфото!
Надявам се,че рускините ще превеждат сериала и ще можем да го гледаме и коментираме!

Ании на теб благодаря за споделеното инфо!
Да ти е спорен ремонта днес и да ти отстранят повредата.
Потърсих в ИГ
инфо за Арзум и Мехмет...

Нови снимки от Еркан

Пожелавам ви прекрасен ден

# 527
Добро утро,момичета!

Слънчево настроение и много щастливи усмивки в днешния ден!

Боби ,благодаря за новите снимки и инфо! Two Hearts

от вчера...
 Aслъ Енвер в прям ефир след излъчването на сериала по Disney Plus Turkey.

Аслъ е споделила снимки зад кадър,при заснемане на сериала

► Квест 1-6 серия | Оригинал
 онлайн – https://TurkRu.TV/kvest-1-seriya.html#original

1 еп. с руски субт.
https://vk.com/aslienver_love?z=video-76093790_456246220%2F9d8b1 … _-76093790_305067
и тук - https://cloud.mail.ru/public/vnej/Z59SSo77K

в тренда на Турция

Желая ви слънчев ден!

# 528
Здравейте прекрасни

Злати, Боби вече съм на линия.....

При нас валя пороен дъжд и си бях загубила интернета...

Скрит текст:
Правих някакви настройки, нищо не стана...Накрая рестартирах рутера и лаптопа и интернета дойде.....

Ремонта на парното стана....Майстора каза, че аварията, която е станала се случвала много рядко - едно на хиляда...Но аз нали съм голяма карък, при мен всичко е сложно...Три път пълни и изпразва инсталацията, но аварията беше отстранена....Обеща ми, че когато парното заработи на пълни обороти, ще дойде и ще  отстрани проблема в хола...Проблема не е при мен.......а във връзката с абонатната станция....

Днес майстора за ламината не дойде...В събота, когато правиха покрива ми каза, че е поел един ангажимент да обръща прозорци в една къща...Но излезли допълнителни работи и при мен ще дойде понеделник или вторник...

Момичета благодаря ви за новините и новите снимки Hug

Вижте какво пишат рускините за развода на Арзум и Мехмед...

Арзум Онан и Мехмет Аслантуг се разведоха първото съдебно заседание. Двамата, които бяха женени от 27 години, дойдоха в съда заедно, хванати за ръце, което изненада много журналисти и потребители на социалните мрежи. Съпрузите имат две седмици да оспорят решението за развод, ако променят решението си

Ето и нашата сладурана....

Гости се загуби....Липсваш ни мила....Дано всичко да е наред при теб Hands Pray

Лека и спокойна нощ

# 529
Добро утро,момичета!

"Една малка положителна мисъл в началото на деня може да промени целият ти ден!"

Ани Hug,благодаря за споделеното. Purple Heart
Скрит текст:
Хубаво е,че поне са отстранили проблема.Почини си и др. седмица продължаваш с ремонта.Този дъжд големи поразии направи на запад.При нас няма и капка.

📸 Нови снимки зад кадър от екипа на сериала "Arayış / Търсене / Мисия".

Приятен ден ви желая!

# 530
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Хайде на кафе!
Събудете се за живота, който с трепет и нетърпение ви очаква навън...
Започнете своето приключение още сега, превърнете деня си в приказка,
изпълнена с щастие, усмивки, добро настроение и позитивни мисли!
Раздавайте любов и вярвайте, ще ви се върне тройно!
Доброто винаги многократно се връща!

Злати
благодаря за кафенцето,пожеланията и  линковете за "Arayış / Търсене /" !
Погледнах малко ,има превод на руски и ще го гледам,когато имам време!

АниИ на теб благодаря за всичко споделено!
Скрит текст:
Радвам се,че ремонта на парното е успешен!И другите ремонти ще станат...Цяло лято ще си имаш работа,но после ще ти е хубаво и уютно.
Момичета,
Скрит текст:
В четвъртък водих свекървата на ендокринолог и отново на изследвания...
Вчера и взех резултатите-перфектни са!Сега ще видя на какъв доктор ще и скимне отново да я водя.
Вчера си написах поста и преди да го публикувам тока спря...
Имахме предупреждение залепено на входа,но аз бях забравила.Телефона ми беше с малко батерия и от него не посмях да пиша.И като за капак снощи снахата ми звънна,че големия внук е с шарка!
Ходих да купя спирт и розова вода и после в РЗИ да занеса листа от личната лекарка!
А след малко си тръгваме на село!

Приятен ден ви пожелавам

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 08:44 от bojana maneva

# 531
Добро утро,момичета!

При нас започна да се заоблачава.Дали ще завали?Вчера следобед се опита за кратко.

Боби ,благодаря за новите снимки,които ни пускаш.И аз не съм гледала сериала с Аслъ.Надвам се накоя от групите да направят бг.превод след като свършат сезоните на сериалите.Но те може да започнат някои от летните.Ще видим.
Скрит текст:
Хубаво е,че внукът ти като малък ще изкара шарката.Внуците още не са я изкарали.

сериалът го има и с озвучка
https://turkru.tv/kvest-1-seriya.html#aveturk

Nature Boom Сериалът "Arayış / Search / Quest" за първия ден в платформата Disney Plus зае първо място по гледаемост в Турция.

Приятна събота ви желая!

# 532
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Златиблагодаря за споделеното!
Минавам набързо,че тръгвам на работа!
Ани не е писала...Дано всичко е наред при нея!

Приятна неделя на всички

# 533
Добро утро,момичета!

Боби ,благодаря,че намина макар и рано преди работа, и за всички снимки! Two Hearts
Ани ,явно има проблем за да не пише. Thinking

Nature Boom от официалния акаунт на Disney Plus Turkey Nature Fire
„Същата история, само различни гледни точки...“
Оригинален сериал "Arayış" с всичките му епизоди на Disney Plus

Приятна неделя ви желая!

# 534
Здравейте момичета Hug

Злати, Боби
Скрит текст:
Когато писах вечерта и на другия ден до тази вечер нямах интернет...Не само на домашния, но и на телефона...Явно е станала някаква голяма повреда.....Снощи отново валя пороен дъжд...Но преди беше само 1 час, а снощи близо два часа и половина...Леко поспира и отново започва да се сипе като от ведро. Двора ни е равен като тепсия и всичко беше като езеро -  цветята, плочките, цялата градина....няма къде да се оттича водата...Сигурно два часа бях блокирана - не мога да мръдна...И в мазата влезе вода, но малко....Днес привечер - по същото време отново заваля...Нямах нищо за прибиране, бързо си стоплих манджата и се изнесох в къщата...то пък взе, че спря....Добре, че свършихме с покривите...Снощи в банята целия таван беше мокър...Дано майстора да има възможност да направи там покрива, защото плочата покрив явно е компрометирана....

Момичета, благодаря ви за споделеното Hug

Нямам време, а и с тези дъждове нета е нередовен и не мога да гледам нищо...В петък изпуснах и Черно море...нямам идея дали го повтарят и по кое време....

Рускините са пуснали снимки на Аслъ с баща й, по повод деня на бащата....

Боби
Скрит текст:
със свекърва ти "проблемите" са ясни....бъди търпелива....този филм и аз съм го гледала и сега се старая да не създавам проблеми....Кофти е, че в това горещо време малкия има шарка....Дано да я изкара леко....но го пазите от течение ако играе на терасата, защото покрай шарките много бързо правели пневмонии - така ми беше казал един възрастен лекар от РЗИ когато моя син кара скарлатина като дете през юни....

Лека нощ прекрасни

# 535
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Един чудесен ден предстои -
усмихнете му се, прегърнете го, изживейте го с цялото си сърце...
Красив, пълен, чудно хубав и вълнуващ Понеделник ви пожелавам!

Злати благодаря за новините и отново благодаря за линковете! Аз изгледах 1-ва серия на "Arayış"!Много ми хареса и исках да продължа с 2-ри епизод,но още няма превод!

Ани хубаво,че си се отбила снощи!Благодаря за споделеното!
Скрит текст:
И тук петък и събота много валя,но гледам в прогнозата,че дъждовете спират и започват жегите!
Ани,дано да успееш да си направиш ремонтите и всичко каквото си запланувала!
Моят внук вчера се скрил от майка си и изял цял шоколад и веднага му избили още пъпки...
Преди работа ще ходя да му занеса компот от праскови и една диня!

Айча с баща си и сестра си

Хубав ден,момичета!  

# 536
Добро утро,момичета!

Ани,радвам се,че намина в темата.Сериалът ''Ти разкажи,Черно море'' го повтарят на др.ден от 18 ч. по ДФ.Така,че днес можеш да гледаш повторението.
Скрит текст:
Добре,че нямаш поразии и наводнения както е на запад.При нас е друга Б-я.Няма капка дъжд,слънчево и горещо.Дори пуснах климатика,но държа вратата отворена заради внучката да не настина.Тя така и не се спира,обикаля стаите и терасите да гледа децата.В нашия вход няма с кой да се събере.Внуците на съседките живеят на др.места или пък са малки на възрастта на внука.

Боби ,благодаря за снимките.
Скрит текст:
Дано внука ти си вземе поука и да не прави повече така. Simple Smile Една история от мен.Когато съм била на 4 г. ми са извадени двете сливици.Били сме на гости в братовчедка на баба ми в Б-с.Вечерта ни посрещат,хапват си и пийват.Аз без да забележи майка ми и баща ми(лека им пръст),взимам чаша с лимонада и съм пила,а е газирана.Вдигам температура и ведна на болницата. Simple Smile

зад кадър

и от сериала..

Приятен ден и лека седмица ви желая!

# 537
Здравейте прекрасни

Пак окъснях, ама докато изгледам филмите......

Злати, Боби благодаря за новите снимки и раздумките Hug

Скрит текст:
Боби коя шарка кара внука ти - едрата или дребната....
Злати аз не обичам да стоя на климатик...Пускам го и стоя в друга стая...Тази година незнам дали ще има лято...При нас нощите са студени, а с тези дъждове и през деня е хладно.....
И днес майстора ми не дойде за ламината...Дано вече утре да идва, че ми омръзна да стоя в този хаос....

Момичета, аз отново нямам никакви новини и нови снимки......

# 538
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Казват, че всеки е художник на собствения си живот,
така, че ви пожелавам днес да използвате най-красивите цветове
 и да си нарисувате ден, от който да блика обич и красота,
а щастливите ви усмивки да греят като мънички слънца!

Златиблагодаря за споделеното!
Скрит текст:
Внука сигурно си е взел поука,като след шоколада са му избили стотици пъпки.
Много е нашарен...Дано не се чеши много и да ги разранява,че остават белези!
Снахата му е казала,ако го сърби веднага да маже със спирта!

Ании на теб благодаря за раздумката,както си писала!
Скрит текст:
Дано днес да ти сложат ламината...Знам какво е да чакаш майстори.
Тук при нас е доста горещо тези дни,а в магазина не са пуснали климатика още и през цялата смяна съм вир-вода !

Нови снимки от Еркан

Имайте вълшебен Вторник

# 539
Добро утро,момичета!

Ани Hug,Боби Hug,благодаря ви,че сте наминали в темата и за всичко споделено! Revolving HeartsRevolving Hearts

Скрит текст:
Моите дни минават с внучката.До обяд навън,следобяд почивка,четене на книга и упражнения,както и готвене разбира се. Simple Smile
Тази седмица и ние чакаме майстор да ни сложи последния останал не сменен вратопрозерец м/у кухнята и терасата.Така,че ако някоя сутрин не намина..да знаете.Не се е обадил..но може да е в четвъртък или петък.

Аслъ и Мехмет зад кадър...

и в сериала...

Желая ви приятен вторник!

Общи условия

Активация на акаунт