E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 884
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте мили дружки

Боби, Злати
Скрит текст:
След дългото чакане днес имах майстор. Но залепи само фибрана. Утре ще ходят с майка си и сестра си в данъчното да си подават декларации, защото баща му е починал и ми обеща, че ще дойде в четвъртък да слага ламината. Много се проточи работата при мен, но така е с майсторите. Човек трябва да се въоръжи с търпение. В противен случай "направи си сам".....
Днес станах рано, слънцето току що беше изгряло и след 2 минути започна да вали...Като деца, когато грееше слънце и валеше дъжд казвахме мечка се жени и подскачахме...ама на тез години вече знам, че е чиста мана....и изобщо не ми е до подскачане....

Момичета, добре, че сте вие да научавам новостите Hug
Тази вечер едва изгледах филмите - интернета е много слаб и утре ще се обаждам на доставчика...Голяма реклама си направиха - оптичен кабел, ала бала....Лаптопа ми е в стаята при рутера и като пусна да гледам филм е жива мъка....Не ми се отварят и статиите във фейсбук, нито коментарите...Дано да успея да пусна поста....

Нови снимки от Аслъ....

Оказа се, че поста ми не се е публикувал, ще опитам отново...

# 541
Добро утро,момичета!

Вълшебно лято ви пожелавам, приятелки! Flowers Palm TreeBlue HeartBoat
Помнете, че най-хубавото лято е това, което предстои!

Ани, успяла си да пуснеш поста! Hug

Скрит текст:
При майсторите е така.Важното е,че си намерила кой да го направи.
Вчера по обяд и при нас валя повече.Беше силен дъжда придружен с вятър и гръмотевици.Следобед пак се появи за кратко.Бях извела внучката.Добре,че бяхме на близкия парк и се прибрахме преди да завали.

Блиц с въпроси и отговори от Disney Plus: „Да опознаем Аслъ Енвер и Мехмет Гюнсюр“ с руски субтитри.
‼ Преведено специално за нашата група Asli Enver / Аслъ Енвер. Субтитри Анна Брадулова ‼

https://vk.com/aslienver_love?z=video136478071_456244553%2Fbe9af … pl_wall_-87501705

Желая ви приятен и спокоен летен ден!

# 542
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Днес денят има нужда от вашите усмивки,
от най-смелите ви мечти, най-дръзките ви мисли и чудесно настроение,
за да се превърне в парченце прекрасен спомен,
подредено в пъстрата мозайка на вашия живот...
Пожелавам ви безумно красив, цветен и щастлив Четвъртък...
И помнете, че най-щастливите хора нямат най-доброто.
Те създават най-доброто от това, което имат!

Днес освен кафето имаме повод да се почерпим  
за РД(46г.) на  нашата  любимка  Айча Върлъер  

Скрит текст:

Пожелавам и здраве,лично щастие и професионални успехи

Златиблагодаря за инфото, лятното кафенце и хубавите пожелания!Снощи погледнах да видя дали има 2-ра серия с превод на "Търсене",но явно не са я пуснали още!
Скрит текст:
Вчера сутринта водихме малкия на изследвания(профилактични),след това имах и други задачки и не остана време да мина в темата.

Ани
Скрит текст:
Дано да ти е дошъл майстора и да ти сложи ламината Сигурно имаш много работа и си изморена!?

Незабравими....

Нови от Айча

Хубав ден на всички

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 09:18 от bojana maneva

# 543
Добро утро,момичета!

Скрит текст:
Днес не съм в кондиция от рано.Кръвно нормално,но ми е тежко...може би от резките промени в температурата и дъждовете..,а и покрай внучката си има работа....

Честита да е Айча Варлъер!
С пожелание за здраве,семейно щастие и успехи във всичко! TadaChampagne

Не открих нови актуални снимки за това от нета...

Желая ви приятен ден!

# 544
Здравейте момичета Hug
Злати, Боби благодаря ви за новите снимки и новостите Hug
Да е Честит Рождения ден на нашата Айча
Да е здрава и щастлива HeartFlowers Four Leaf Clover
Да има много професионални успехи Hands Plus1
Едва ли някога ще я видим отново в сериал или в киното, но дано да се сбъдне мечтата й Hands Pray

Може би Айча е единствената жена, която страда, че има дълги крака....Точно дългите крака са причината да не стане балерина....Но Всевишния я е надарил с глас и красота

https://www.youtube.com/watch?v=oAyZez_Zgc4

Момичета
Скрит текст:
при мен ремонта не върви добре...Майстора ме забави със седмица и се оказа, че май е нареждал ламинат само веднъж....Вчера дойде, не се получаваше добре...Отиде си и пристигна къв 18 часа със съпругата си...Явно, че пак не стана и тя се обади на един младеж....Дойде момчето, оказа се, че плоскостите, които е сложил са наранени...Сложи момчето два реда и си замина...Те чукаха лопаха и наредиха за два часа още три реда и си тръгнаха...Попита ме от къде съм купила ламината - казах му от Практис...15 минути след като си заминаха ми се обади, че негов съсед си купил ламинат от Практис и бил некачествен и направил рекламация и го върнал...Но аз няма как да го върна, защото имам само 2 пакета опакован, останалия е разопакован....И за капак ми каза, че се отказва...Сега щета ми ще е двойна - Едва ли ще намеря същия ламинат да закупя допълнително... или трябва да го направя шарен или трябва да купя нов за цялата стая....Бясна съм...голям карък съм.......

На вас приятна вечер момичета Hug

# 545
Добро утро,момичета!

Ани Hug,благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Лошо е като не случиш на майстор.Трябваше да се поинтересуваш дали го знаят майстора и как работи.Ние в едната/малката спалня го сложи на ММ на братовчедка му - сина й,но знаеше как и сина му помагаше.За хола отидохме в специализиран магазин за ламинат и оттам си имаха и майстор.До обяд го направи.

Аз наминавам набързо...
Скрит текст:
След 9 ч.идва майстора за смяна на последния вътрешен прозорец на кухнята.Вчера следобед ММ със сина купиха сушилня.Ще вземат и нея сутринта за да я поставят на остъклената тераса.Нямаше друг вариант.Утре следобед ще вземат и внучката след 2 седмици престой при нас.Ще я водят на плаж.

пуснато вчера...
🆕 от Aслъ...
Нашата красавица релаксира на своята тераса HeartFlowers Herb

Желая ви приятен ден! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 546
  • Стара Загора
Здравейте,момичета

Скрит текст:
Прибирам се сега от работа вир вода...Много е горещо тук!
Не знам при вас как е?

Да се разхладим...

Ани благодаря за споделеното!
Не съм знаела,че Айча е искала да става балерина
Скрит текст:
Много жалко,че така се е получило с майстора и ламината...
Но защо не пробваш да го върнеш?Какво като е отворен?Нали,за да разбереш,че е дефектен трябва да го разопаковаш? Ще береш ядове,но дано се оправят нещата и си намериш сериозен човек да ти го нареди

Злати благодаря за кафето и снимките от Аслъ
Аз пък от видеото направих едно гифче!

Приятна вечер 

# 547
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Наистина днес е много горещо, а и аз съм под пара
Скрит текст:
в понеделник ми е изпита...
Ани, съжалявам за проблемите с ремонта....Боби е права...пробвай да го върнеш нищо, че  е разопакован....Все пак е дефектен...Може да имат и други такива случаи...

Злати, сега ще си починеш, като вземат внучката...
Скрит текст:
Аз от 03.07-15.07 съм във Варна  служебна командировка.....
Изчезвам....

# 548
Здравейте прекрасни

Злати, Боби, Гости да ви се похваля...
Скрит текст:
Вече имам нараден ламинат...Утре ще сложат  перваите и вече съм готова за внасяне на багажа...
Днес с майстора дойде и момчето, което идва и нареди първите два реда...Той бил първи приятел на зетя  на съседката /Дидко/....Дойде и Дидко...Двамата сложиха ламината, а майстора само правеше подготовката...Стана за час и десетина минути, но беше много горещо и на два пъти излизаха да вземат въздух...Нищо не е било дефектно, просто моя майстор явно, че не е добър в тази област...По покривите няма грешка, но това е по-фин занаят....
Тази вечер се чувствам разбита...От притеснението, от напрежението...Седнах да гедам Черно море и съм заспала сигурно след петата минута и се събудих на надписите...
Нямате представа какви комари са ни нападнали...Големи са като мухи...не свирят и са много тъпи...не бягат...Ако плащаха за убити  комари, сигурно щях да стана милионерка...Joy
Гости пожелавам ти успех в понеделник...Ще чакам да се похвалиш

От мамашите....
Днес в пресата
Постът с малки червени обувки дойде от красивата актриса Аслъ Енвер, която скоро ще вземе дъщеря си на ръце.
Аслъ Енвер, която се омъжи за Беркин Гьокбудак миналия ноември, вече е бременна в 8-ия месец. Асли сподели с последователите си нови кадри от профила си в Instagram, който има 6,5 милиона последователи

И видео....

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241896%2F3f148 … pl_wall_-87501705

Тоалети на Nissan от марки дрехи в поредицата „Arayış / Search / Quest“

До утре с добри новини

# 549
Добро утро,момичета!

Честит Еньовден! Flowers Cherry BlossomFlowers HerbFlowers Hibiscus
Бъдете здрави и благословени!
Flowers Four Leaf Clover

Боби Hug,Гости Hug,Ани Hug,благодаря ви за споделеното! Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts
Скрит текст:
Гости,успех на изпита в понеделник!
А във Варна се надявам  да ти остане време да се цопнеш в морето Wink
Ани,радвам се,че ламината е качествен и вече е нареден...

колаж от арабската фен страница на Аслъ

Black Nib Отзиви за сериала...
Search/Arayış, ти оправда очакванията ми и си струваше да чакам няколко месеца за излизането ти . Да кажа, че ми хареса, означава да не кажа нищо... И изобщо не е, че Аслъ Енвер е любимата ми турска актриса.
В този сериал всичко съвпадна, актьорски състав, режисьор, място на снимките, работа на операторите, всичко! И темата, която се повдига в поредицата, е актуална и в момента.
Жалко е, че някои зрители не разбраха какво се случва, фиксираха се върху някои сцени и най-вероятно очакваха, че ще бъде летен, лек, с елементи на мистика, сериал. Не, този сериал ви дава възможност да обърнете главата си и да се замислите колко крехък е човек, как, намирайки се в трудна ситуация, той се поддава на влиянието и желанията на други хора с надеждата да намери решение.
Най-много ме изненада и зарадва тандемът Аслъ и Мехмет!Наистина има такава химия между тях! Вярвате ли, вярвате ли, че това наистина се случва, така се играят тези роли! Аслъ е красива, Мехмет е харизматичен!
Гледахте ли вече Search? Тогава е време!

Щастлив ден ви желая!

# 550
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Хубав неделен ден ви пожелавам

# 551
Здравейте,момичета!

Боби Hug,благодаря ти за споделеното! Two Hearts

Скрит текст:
В петък синът и майстора донесаха сушилнята(още не е разопакована).Поставиха и вратопрозореца до обяд.После имаше чистене.Вчера следобед взеха внучката.А днес сутринта ММ ще оправя изкъртеното от майстора при смяна на старата дограма с новата.Аз се захващам с пране и чистене.

💫  Тоалети на Nissan от марки дрехи в поредицата „Arayış / Search / Quest“

⚡ Днес от 16,30 часа ще има интервю на актьорите от сериала "Arayış / Търсене / Търсене" Аслъ Енвер, Мехмет Гюнсюр и Дефне Каялар в предаването Aysun Oz "Ne yapacak?" за Habertürk TV.
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241898%2F54742 … pl_wall_-87501705

''Истанбулска невеста'': песни от сериала 🎼🎶

Чудесен неделен ден с радостни преживявания ви желая!

# 552
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

ЗлатиАни
Щастлив Понеделник и прекрасна нова седмица!
Аз отивам да работя.

Хубав ден на всички

# 553
Здравейте,момичета!

Боби ,рано, рано си наминала преди да тръгнеш на работа.Благодаря за новите снимки,които си донесла! Revolving Hearts
Йозджан май е с брат си и жена му на снимката,а др. е от охраната му.Може и да греша.Thinking
На някои снимки Еркан е без мустак,а на др. от заснемането на филма с мустак.Не разбрах кои са нови?В момента ли се снима във филма? Thinking

от вчера
🔥 📸 Снимка на Аслъ Енвер, Мехмет Гюнсюр, Дефне Каялар и журналистката Айсун Оз зад кулисите на предаването „Ne yapacak?“ за Habertürk TV.

„Срещнахме прекрасните Аслъ Енвер, Мехмет Гюнсур и Дефне Каялар, главните актьори на сериала Arayış/ Търсене/Търсене, с награждавания режисьор Емин Алпер, който седеше на режисьорския стол. Беше трудно да се говори за сериала, без да се гледа, но говорихме малко за търсенето на градски хора, пропуски, нарушаване на природата и криза на съзнанието.
Очакваме ви в 16-30 по Habertürk TV в предаването "Ne yapacak?"

Желая ви приятен ден и успешна седмица!

# 554
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Златиблагодаря за споделеното!
Отново минавам рано преди работа,за да можеш и ти да пуснеш пост.
Анисигурно има работа...не е писала и вчера.

Приятен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт