E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 877
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро,момичета!

Боби ,отново ти благодаря за новите снимки! Two Hearts
Еркан доста се снима, а Хатидже е била на oзон терапия и се е фотнала с лекаря за реклама...Simple Smile
Ани ,явно е заета с ремонта и е изморена.
Очаквам Гости да намине и да ни съобщи резултата от изпита вчера.

🆕 от Aслъ
„Гледане на вашите ваканционни истории“

Желая ви слънчев вторник!

# 556
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Жиивотът е толкова прекрасен, колкото е вътрешното ни усещане за него...
Имайте красиви мечти, хубави мисли и една много, много щастлива Сряда!

Честит Курбан-Байрям на нашите патрони и на всички мюсулмани

Скрит текст:

Златиблагодаря за споделеното и снимките
Скрит текст:
Днес почивам и големия внук е при мен...Вчера след работа го взех,че с тази шарка беше затворен 10 дни, а и ние се затъжихме за него...Ще излизаме на разходка.
Ании вчера не е писала...Дано всичко при нея да е наред и със здравето и с ремонта

Гостивярвам,че си взела изпита

Днес няма нови снимки...

Приятен ден на всички

# 557
Добро утро,момичета!

Честит празник на патроните ни!
Скрит текст:

Боби
Скрит текст:
Днес ще си имаш занимание за разтоварване от работата..Simple Smile

Nature Boom от Disney Plus Турция:
„Не се заблуждавайте от цвета“
🆕 Аслъ е направила репост

💫 Стил на облеклото...
Тоалети на Nissan от марки дрехи в поредицата „Arayış / Search / Quest“

....вчера следобед са пуснали...
Nature Boom Интервюто на Аслъ Енвер, Мехмет Гюнсюр, Дефне Каялар за предаването на Айсун Оз „Ne yapacak?“ за Habertürk TV с руски субтитри.
‼Преведено специално за нашата група Asli Enver / Аслъ Енвер. Превод Мане. Субтитри Анна Брадулова ‼
https://vk.com/aslienver_love?z=video136478071_456244576%2F0c304 … pl_wall_-87501705

Приятна сряда да имате всички!

# 558
  • Плевен / София

Гостивярвам,че си взела изпита

Не съм...Не ми стигна 1 точка....Наесен може да опитам отово, ако обяват нова дата....
Нямам търпение вече за бебчето на Аслъ....

# 559
Здравейте момичета Hug
Тук съм, жива съм, но имам проблеми с интернета.
Нямах никакво време да се обадя на доставчика, едва днес се обадих. Проблема бил от рутера. В понеделник ще идват да ми провят диагностика и демонстрация с друг рутер, защото интернета бил с оптичен кабел.
Скрит текст:
От три дни вече съм в моята собичка. Подреждам, идват помощници...лудница е. Утре и в други ден ще бъда  в Русе...На 30 ММ имаше рожден ден и ще ходя на гробища...Остана още малко да прибера всичките багажи и тогава ще си почивам...

Не съм чела нищо....
До утре вечер, защото ми е трудно да пиша от телефона...
Слагам една от вашите снимки....

# 560
Добро утро,момичета!

Петровден е!Честито на всички,които празнуват! Flowers Hibiscus

При нас от вчера следобед до сутринта преваляваше слаб дъжд с прекъсване.
Вече спря и слънцето започна да се показва сред облаците!
Скрит текст:
Вчера си направих пълни изследвания и всичко ми е в норма като никой път.Днес следобед съм на кардиолог за годишния преглед.
Покрай чистенето след ремонта се боях за ръката,но за сега ме болят и двете от умора,както и краката разбира се.

Гости Hug
Скрит текст:
Как пък 1 точка не ти достигна!Дано на есен ако има дата да успееш.

Ани Hug
Скрит текст:
Разбирам те какво преживяваш с ремонта.Добре,че вече се настаняваш в стаята си.А утре имаш рожденник,макар и да не при теб...ще го споминеш като отидеш на гроба му. Hands Pray

Nature Boom  Сериалът "Arayış / Търсене / Quest" на 14-ия ден от пускането на платформата
 Disney Plus продължава да заема първо място по гледаемост в Турция.

Има превод с руски субт. до 4 серия,остават още 2.

Ето линк за всички епизоди.Само 1 еп. е с озвучка и субт.!Останалите са с руски субт.в превод на МилаДизи
https://turkru.tv/kvest/

Желая ви приятен ден!

# 561
Здравейте момичета Hug
Отново по нощите....
Злати, Гости, Боби
Днес
Скрит текст:
ми се обаждаха техниците от интернет доставчика...Не обърнали внимание, че съм записала час за понеделник...Казах им да донесат нов рутер и да го сложат и да приключим сагата с липсата на интернет...Да видим дали това е причината...
Днес ми беше много натоварено, не успях да свърша всичко, утре ще се постарая, но колкото мога...Пробвах си летните дрехи и се оказа, че съм отслабнала много и почти всички са ми като подарени....Не съм спазвала никаква диета, но движението беше голямо, пък аз все си мислех, че нищо не съм свършила....Остана още малко да сложа всичко на място и след това ще си почивам....

Гости
Скрит текст:
вашите се оказаха големи скръндзи.....Не можаха ли да си затворят едното око...Не се кахъри...При следваща възможност всичко ще е ОК!

Злати
Скрит текст:
Радвам се, че изследванията ти са добре Hug Мислех да ходя утре да си изследвам холестерола, но няма да имам време, така, че ще остане за следващото идване.....

Една красива кандидат майка....

Лека и спокойна нощ мили момичета

# 562
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Животът е необикновено хубав, ако човек не се страхува от него
и го приеме с открита душа...
Изпълнете денят си с хубави мисли, добро настроение
и цветни усмивки и изживейте един запомнящ се, красив и щастлив  Петък!

Гости
Скрит текст:
Не се ядосвай..."Всяко зло-за добро"
На есен ще го вземеш изпита

Златиблагодаря за инфото,линка с преведените епизоди на "Търсене" и всичко споделено!
Скрит текст:
Радвам се,че резултатите от  изследванията ти са хубави!
Дано и при кардиолога всичко е наред!

Ани
Скрит текст:
Дано ти се реши проблема с интернета!
Почивай повече!Ти се преумори с този ремонт и с ядовете,които имаше покрай него...как няма да отслабнеш?

Приятен ден,момичета 

# 563
Добро утро,момичета!

Ани ,Боби ,благодаря ви за споделеното! Two HeartsTwo Hearts

Ани,
Скрит текст:
Почивай си повече и се храни...да не получиш някои болежки..особено с краката...
Днес предполагам ще ходиш на гробището.Пази се,че е горещо...

При мен...
Скрит текст:
Вчера прегледа мина добре.Лекарят работи в болница ''Сърце и мозък'' и след работа идва в частния си кабинет.Работи и чрез Здравната каса.Направи подробен преглед и всичко е наред.Вчера пропуснах да ви пиша,че мед.сестра пуснала ПКК,но не включва холесторола.Аз като давах кръв се сетих за кр.захар/диабета и си доплатих,като мислех,че холестерола го има.А миналата година имах малки отклонения.За това вчера кардиологът ми пусна  ново иследване и др. седмица пак ще ходя до лаболаторията.Даде ми направление и за очен лекар тъй като скоро не съм ходила,а ЛЛ вече ми е давала пролетта за ревматолог,съдов хирург да не искам и друго.Другият месец ще водя ММ и тогава ще покажа и допълнителните изследвания.

Още от облеклото на Нисан в сериала..

Вчера сестрата на Аслъ - Анъл е имала РД!Да е жива и здрава,навършила е 33 г.!

Хубав петъчен ден!

# 564
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Джулай  морнинг-
изгревът, когато мечтите  и надеждите се сбъдват !
Нека  бъдем обновени и пречистени със слънчевите лъчи на първия юлски ден
и да посрещнем месеца на щастието!
    Щастлив  и  късметлийски  Юли!

Злати благодаря за споделеното и снимките
Скрит текст:
Хубаво е,че прегледа ти е минал добре...Дано и останалите изследвания ти са добре!
ММ ходи на изследвания и нищо не му е добре...Висок холестерол и захар ,а триглицеридите му са мн.високи.В сряда ще ходи на ендокринолог и сърдечен лекар.
Аз тичам да водя всички по лекари и за мен няма време.

Прекрасен ден ви пожелавам

# 565
Здравейте,момичета!

Джулай Морнинг - 1 юли!
Нека първият юлски изгрев ви донесе много здраве, мир, любов и благоденствие!
Бъдете щастливи!

Сутринта наминах в другите теми,но тук нямаше пост след моя!
За това излязох да напазарувам докато не е станало горещо! Simple Smile

Боби ,благодаря за новите снимки, които ни пускаш! Revolving Hearts
Еркан пак е на софра за празника.А Дидем май е отекчена! Wink
Ози изнася концерти.Като не снима,ще пее.Трябва да изкарва пари,че всички са на неговия гръб! Simple Smile

Скрит текст:
Като водиш другите и ти си прави преглед.Не е за пренебрегване.ММ почти година всеки месец прави ПКК.От пролетта е на 2 мес.!Тъй като миналата година,когато беше болен имаше високи тромбоцити и левкоците, а хемоглобина беше нисък.Водихме го със сина на хематолог.Взеха му 3 епруветки кръв и ги изпратиха в София за анализ.Всичко беше наред.За това лекарят му изписа хапчета по схема.Започнаха да намалят и така сега взима 3 дни по ред и 4 почива.Др..месец ще водя него на кардиолог.Диабетът го овладява с хапчетата,които взима и с някои диети.

Ани ,не е наминала.Какво ли е станало?

вчера...
🆕 от Aслъ
Красавицата ни сподели разкошни снимки със съпруга си и подписа:
„Толкова много Heart за Berkin Gokbudak“

https://www.vbox7.com/play:fbb76640

Щастлив слънчев летен ден!

# 566
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Злати благодаря за поста и снимките от Аслъ

Минавам набързо...И вчера Ани не е писала
Скрит текст:
Внука е при мен два дни...Ходихме до село,игра до късно снощи и сутринта не можем да се събудим.
Злати, и ММ е с диабет на хапчета,но му е много висока този път...15,5.Не знам докторката какво ще му изписва.Той не иска инсулин,но да видим!

Снощи Ози е имал концерт в Алачати

Приятна Неделя на всички

# 567
Здравейте,момичета!

Боби ,благодаря за закуската край морето! Wink
Видях,че пусна пост сутринта,но бързах да изляза докато не беше станало горещо.При нас вече е 31 градуса.
Скрит текст:
ММ не е вдигал толкова високо диабета като твоя.Сутрин взима преди ядене 1 хапче Диаб,а вечер след ядене Неоформин.Така е от няколко години.Само миналата година спря Диаба през лятото,когато беше в болницата.Тогава покрай другите болести отслабна и диабета му падна.Мерех го всеки ден по три пъти.

Не знам какво става с Ани ,че не пише.Да не са й дошли внезапно гости и са заминали на село? Thinking

Пускам отново снимки с Аслъ,тъй като във ВК повече поддържат темата.На др. актьори не са толкова редовни с новостите и пускат стари.На Еркан видях,че има,но вече си ги пуснала!Хатидже не я следя,а на Ози не пускат нови.

🆕 от Aслъ и Нилай
Вчера красавицата ни с най-близките си приятели Нилай и Джихан посети Музея на ретро автомобилите.

💫 Стил на рубрика
Тоалети на Nissan от марки дрехи в поредицата „Arayış / Search / Quest“

Спокоен  следобед ви желая!

# 568
Любими  мои, момичета,  здравейте. Поздравявам ви с   новия   месец юли. Тук в планината е  много  хубаво.  Оня ден беше Еньов ден - празника  на  билките, на планината, на   цветята, на   манатарките.
Има много   хора,  които през тези дни  ходят да берат билки - сутрин от 5 часа до обед се берат  билките,  после се прибират задължително на  сянка.  Има фирми,  които  купуват  тези   билки  от  хората и   ги   продават  пак на българи в Италия, Франция, Испания,  Португалия,  Германия  и  Гърция.  Пренасянето в  чужбина е офиициално и  разрешено. В чужбина на една моя   съседка дъщеричката й е  омъжена  в  Сицилия.  Там има аптека   дрогерия и ги   продава.
Обичам ви.  Желая на  всички крепко  здраве на  вас и  вашите  деца и   близки.  Приятна  вечер.

# 569
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Вече сме в най летният месец...юли.  Аз незнам от колко години, сигурно  най малко 15 години, не съм стъпвала в морски курорт....Тази година, от утре до 14.07. ще бъда служебно във Варна
Скрит текст:
Медицинския университет
Надявам се сагата с ремонта на Ани да е приключила най после.....На вас пожелавам да се насладите на идващите горещини по възможно най добрия начин....Ето така...

Сиси, винаги, когато те видя в темата и се сещам за времената, когато в темата вреше и кипеше при излъчването на  "Памуковата принцеса"....

Общи условия

Активация на акаунт