E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 874
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро,момичета!

Да се насладим на кафенцето и си пожелаем късмет и сполука.
 Нека всичко, с което се захванем да ни спори и донесе успех.

Сиси , радвам се,че си наминала в темата! Flowers Hibiscus
Гости ,ето че сега покрай работата ще видиш и морето! Wink

Днес при нас е облачно.Чуват се далечни гръмотевици.Да видим дали ще завали.А аз ще излизам!
Скрит текст:
Отивам на зъболекар.Няма как,налага се...

...от Disney Plus Турция:
"Понякога една прегръдка е достатъчна"
🆕 Аслъ е направила репост...

И 5 еп. е преведен с руски субт.
https://turkru.tv/kvest-5-seriya.html#subtitry_mila_dizi

Приятен ден и лека седмица ви желая!

# 571
  • Стара Загора
Здравейте,момичета

Злати благодаря за кафето и пожеланията!
Снощи до 00:00ч. изгледах „Arayış " "Търсене" до 4 епизод .И преди бях писала,че сериала е много интересен и завладяващ...Ще изчакам превода и на 6-та серия,за да го доизгледам,че серийките свършват на най-интересното,както знаете,
а аз нямам търпение
М/у другото пишеше,че е драма и сигурно краят няма да е щастлив

Сиси радвам се,че си се "отбила" в темата!
Беше писала,че ще го правиш по-често...Твоят  любимец Еркан работи и се забавлява и от време на време качва по някоя снимка в ИГ!

Гости Лека и приятна командировка ти пожелавам...
Съчетавай работата с удоволствието и се наслади на морето

Еркан от снимачната площадка на "Питай ме"

Ози продължава с концертите,а Самар се забавлява и си прави селфита

Хубав ден,момичета и щастлива седмица  

Скрит текст:
Аз отивам да работя!

# 572
Здравейте красавици
От днес вече имам нов рутер и се надявам да нямам проблеми с интернета Hands Pray
Скрит текст:
Момчетата които дойдоха ми казаха, че такъв интернет нямам и в Русе...Между другото дъщерята на една братовчедка на ММ каза, че интернета на сео е по-добър от този в Русе - личен опит...Дано да е така Hands Pray...Интернета вече не е лукс, а необходимост, особено за нас бабите....
Та за новата придобивка да почерпя, че да не се развали магията....

Злати, Боби, Гости, Сиси благодаря ви за споделените новини и снимки Hug

В петък не писах
Скрит текст:
когато се върнах от гробищата, защото на връщане в автобуса ми прилоша.....Стана ми една топка в стомаха и започна да ми се повдига...Бях тръгнала за магазина където бях дала поръчка за покривките за леглата. Магазина е до бившия ми офис. Слязох от автобуса - краката ми треперят. Едва отидох до офиса. Приятелката ми беше там. Като влязах в тоалетната да си наплискам лицето, бях бяла като платно с едни огромни черни кръгове около очите...Приятелката ми отиде и взе покривките за леглата, извика едно такси и ме закара у дома и се върна на работа....Може би около час след като се прибрах повърнах и ми олекна...Спала съм около час и 15 мин....Имах още да пазарувам, но не ходих никъде. Приготвих си багажа и вечерта дойде момичето на което прехвърлих работата да ме вземе и се прибрах на село...Повече изпълнения нямах, но и на следващия ден се чувствах безсилна и много уморена...Вчера и днес вече съм добре...
В петък исках да ви почерпя с любимите на ММ еклери, но не успях...Вземете си сега да му се намерят...

Боби на какъв език гледа сериала с Аслъ....Има ли български превод....

Злати радвам се, че при теб всичко е ОК!

Гости потопи се в морето веднъж за мен...От 1989 година не съм стъпвала на морето, а много го обичам...

Прекрасен следобяд момичета

# 573
Сладури, Сладурчета, здравейте.  Благодаря  ви  за  поздрава към  мен.  Явно не  сте ме  забравили.  Направихте ме много  щастлива.  Ех, колко сериали  изгледахме заедно  с   Еркан Петеккая.   Писала съм  ви   как  преди  години  Боби  Манева  от   разкошния  град  Стара  Загора  ми изпрати един  стенен  голям частовник, който и  днес  виси  до   главата  ми  в   офиса, където  работя.  Гледам    Еркан  не  знам  колко  много  пъти  на ден и  не  ми  омръзва.
Обичам  го. Радвам се, че не  изневери на  себе си  да си остави  чорлава брада, вече побеляла,   както  и   четинести  мустаци. Не можах да се  променя и да  харесвам  чорлави  лица и бради.  Все си мисля  как  младите  момичета галят и  целуват   тези  черни рунтави   четинести бради и мустаци. Как  тази   козина  гали младото  женско  тяло??  Как  тази  свинска  четина  може  да  боде и дращи   голото младо  женско  тяло.
Обичам ви.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 18:00 от sisi55

# 574
Добро утро във вторник!

Мечтите са за да се сбъдват, кафето да ни събужда за тях.

Боби ,благодаря за всичко споделено.

Ани ,добре,че писа.Вече се чудехме толкова дни защо не се появяваш.Сериалът с Аслъ го има само с руски субт.!Аз съм дала линк в преден пост-има до 5 еп.,остана още един.
Скрит текст:
Благодаря за почерпките.Още дълги години да си ползваш стаята...

Сиси ,няма как да те забравим! Wink

Приятен ден ви желая!

# 575
  • Стара Загора
Здравейте,момичета

И аз да мина преди работа...

Ани хубаво,че писа...
Благодаря за почерпката!
Да си ползваш със здраве стаята и рутера и вече всичко да ти е наред ,без повече проблеми!
Скрит текст:
Бог да прости съпругът ти и да му се видят еклерите на оня свят!
„Arayış " "Търсене" го изгледах на руски.На Мила дизи не ми хареса превода...Преведени са само диалозите м/у  героите,а  това,което се разказва не е преведено!
Злати е дала линковете,но пак ги слагам!
https://turkru.tv/kvest-1-seriya.html#subtitry_mila_dizi
https://turkru.tv/kvest-2-seriya.html#subtitry_mila_dizi
https://turkru.tv/kvest-3-seriya.html#subtitry_mila_dizi
https://turkru.tv/kvest-4-seriya.html#subtitry_mila_dizi
https://turkru.tv/kvest-5-seriya.html#subtitry_mila_dizi

Сиси радвам се,че пазиш часовника и още е с теб!
Естествено,че не сме те забравили...и ти не ни забравяй!

Злати благодаря за кафето и споделеното!

Хубав остатък от деня ви пожелавам

# 576
Снощи Аслъ е родила момиченце на име Елай.
Честито!

# 577
Имаме чудесна новина....Hands Plus1

Честита дъщеричка на Аслъ и Беркин!
Нека да расте здраво,весело и щастливо дете,за радост на мама,тати и всички близки!

Добре дошла, Елай!
Малко бебе, дете на любовта, се появи на този свят! Нека житейският
ви път е много щастлив! Майка ти и татко ти много те обичат!  

Скрит текст:

Рускините са потърсили какво е значението на името Елай...

# 578
Златинче,  Златното момиче,  Златната   Красавица, от вчера нашата обща приятелка  Сърменка  Цветкова  стана пак баба -  снаха й -   булката на синът й  Тонито   вчера  роди  второ  дете - момче.  Първдото е момиче  на 10 години. Те живеят от доста години в Англия - Уелс. Заведе ни  на  обед на ресторант - изпихме  2 бут.  червено  вино  "Кианти".  Големи  радости.  Браво.  Нека  младите  да  се   плодят,  нека  да се размножават и да бъдат  щастливи.  Ако и ти беше тук в Троян  щеше задължително с  нас на купона.
И на Аслъ да й е  честито бебенцето. Радости за  младите.
Приятна  вечер.
С  обич -  Сиси.

# 579
Здравейте прекрасни
Мимче, Злати, Боби, Сиси прекрасна новина - Аслъ е родила дълго желаната си рожба Много, много се радвам да са живи и здрави и двете принцеси и да имат щастливо семейство

Много ми харесва името на бебка - Елай - да е жжива и здрава за радост на мама, татко и баби и дядовци Hands Pray

Мамашите са написали

В момента Аслъ и нейната новородена дъщеря са популярни в търсенето с Google в Турция и са класирани на 3-то място от Ели и нейната майка на 9-то място.

Злати, Боби . видях, че Злати беше сложила линковете за гледане с руски превод, но тайно се надявах да са пуснали и български....Все не ми остава време през деня да вляза и да се забавлявам....

Скрит текст:
От два дни пера на ръка, защото няма кой да ми помогне да смъкна пералнята по стъпалата и да я закарам в банята...Чувствам страшно неудобство да занимавам хората с моите проблеми....
Снощи след като свърши Черно море чух странен шум от кола и като погледнах пръскат за комари в 23.10 часа...Бързо затворих прозорците и чаках час да се отмирише, за да ги отворя пак, защото беше много горещо...А дъщерята на моята съседка били заспали, прозорците отворени и се събуждат не могат да дишат, кашлица, кихане....Ще изтровят народа....Днес пък не ми изхвърлиха контейнера, защото съм изхвърлила прецъфтяли мушката, че два часа се обяснавахме с директора на комуналното предприятие...Цветовете на мушкатата не били битов отпадък...Аз му казах, че си правя салата от цветовете и изхвърлям дръжките...Утре ако не го изхвърлят ще извикам телевизията....
Изобщо не ми е скучен живота на село Joy

Сиси сладурано, ти си незабравима скъпа...И да искаме не можем да те забравим, но пиши по-често, че ни липсваш....

Момичета, лека и спокойна нощ и да сънувате сладки сънища

# 580
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

МимсиЗлатиблагодаря за хубавата новина!

Честита рожба на Аслъ и Беркин

Пожелавам им да живеят в любов и разбирателство!
Скрит текст:
Да е честита малката Елай,да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и татко
Сисирадвам се,че се отбиващ в темата!

Аниблагодаря за споделеното!
И на мен много ми хареса името Елай
Може би ще го преведат на БГ „Arayış " "Търсене",но ще е по-късно...
Скрит текст:
Вярно,че не ти е скучно на село...

Скрит текст:
Аз тръгвам с ММ по лекари и после на работа

Приятен ден ви желая,момичета

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 08:41 от bojana maneva

# 581
Здравейте,момичета!

Ани ...Боби ,благодаря ви за всичко споделено! Two HeartsTwo Hearts

Скрит текст:
Аз след малко отивам на очен лекар за контролен преглед.Кардиологът ми пусна направление за да не занимавам ЛЛ.

Сиси ,страхотна си! WinkSimple Smile
Скрит текст:
Поздрави и от мен Сърменка за второто внуче.Да е здраво,весело и щастливо дете,за да радва всички близки.

👼 Проф. д-р Танер Уста, който се погрижи за раждането на Аслъ в частната клиника Acıbadem
altunizade hastanesi, сподели статия в лъскавото списание ELELE и поздрави малката Елай:
„Нашата любима Елай, добре дошла в нашия свят! Нека живееш в здраве и щастие
 с прекрасното си семейство“
#aslienvet

Лелите Анил и Нилай поздравяват принцеса Елай 👼🐣☀

Желая ви приятен ден!

# 582
Здравейте девойки

Боби, Злати благодаря ви за поздравите, пожеланията, новите снимки и новини Hug

Колко е пораснал и променен Кузей Дениз

Сигурно не е случайно раждането на малката принцеса Елай....Имало е организация....важното е, че всичко е минало добре и двете дами се чувстват прекрасно.....В Турция доколкото знам не ги държът дълго в болницата. Дано да пуснат снимки от изписването Hands Pray

Арабките са пуснали снимки на Аслъ, Елай и Биркан

Ето какво пишат рускините....

Цитат
В предложението на групата няколко души предложиха публикации с тази снимка, твърдейки, че това е истинска снимка. Но това не е истинска снимка!
Арабската фен страница се оказа много нетърпелива и докато чакаха снимка от Асли, те сами направиха фотошоп на семейство Гьокбудак, като честно отбелязаха, че е фотошоп. Не харесвам такива неща, особено съдейки по коментарите, много хора взеха този Photoshop за истинска снимка.
Приятели, това е PHOTOSHOP!!! Асли и семейството й не споделят снимки. Глупаво е да чакаш снимка от Аслъ с бебе на един ден.

Техниката много напредна и снимката изглежда като истинска, но не е.....

Потърсих нови снимки на нашите любимци, ама йок....Joy

До утре прекрасни

# 583
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Днес и сега е всичко, което имаме...
Усмихнете се и направете деня си прекрасен!

Златиблагодаря за новините и снимките!
Скрит текст:
Как ти мина прегледа?
Аз след малко тръгвам при личната...На ММ тотално му смениха лекарствата и му добавиха нови.
Трябва и строга диета...Направо не знам какво ще готвя

Ании на теб благодаря за споделеното!
Вчера тази снимка(фотошоп)беше публикувана в много профили в ИГ...
Добре са я измайсторили арабите!
А раждането сигурно е било планирано (секциум)...В днешно време така правят!
Да са живи и здрави !

Момичета,попаднах на хубава новина от Бирсен Алтунташ

Гледала съм Озгю Намал в "Милост"  с Ибрахим Челиккол и я харесвам!
Сега прочетох,че през 2020г.съпругът и е починал.

Приятен ден на всички

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 08:28 от bojana maneva

# 584
Добро утро,момичета!

Ани ..Боби ,благодаря за новите снимки и инфо! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom

Скрит текст:
При очната лекарка прегледа мина добре.Нямам отклонения.Оставам си със същия диоптър на очилата за четене и писане.

И аз съм доволна ако Йозджан играе с Йозгю Намал.Гледала съм я освен в ''Милост'',преди това няколко сезона в ''Долината на вълците''.Тя след като се омъжи спря да играе и си гледаше 2-те деца.През 2020 г.,както Боби е писала внезапно съпругът й почина от инфаркт.Понеше беше периода на пандемията,тя не отишла на погребението.Останала при децата си,а й прилошало и от притеснение.Бяха писали тогава в пресата и си го спомних сега.

Сериалът "Arayış / Search / Quest" с руска озвучка AveTurk се появи на сайта TurkRu. Озвучаването е отлично, два гласа. И най-важното, няма смущаващ глас зад кадър за незрящите.1 еп. си го имаше преведен,а сега са направили и на останалите!
Приятно гледане!
https://turkru.tv/kvest-2-seriya.html#aveturk

6 Юли - Световен ден на целувката
"Целувката е мил начин, измислен от природата, за да спре речта, когато думите станат излишни."
Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт