E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 874
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Йозгю Намал ще партнира на Йозджан Дениз в нов сериал.

# 586
Добра нощ

Злати, Боби, Мимче хубава новина сте донесли Hug
След последния сериал на Ози и връщането му към музиката...многото концерти които изнесе си помислих, че се е отказал от сериалите....Много се радвам, че отново ще има сериал с негово участие Hug
Не съм гледала Йозгю Намал в друг сериал, или не си спомням...Дано да им се получи химията, защото с Нефес  от Черно море не се получи....И двамата са добри актьори, но както се казва не са един за друг....
Да доживеем до на есен и ще видим.....

Йозджан и Самар....На тази снимка Самар ми заприлича на Аслъ в първия момент...

Това девойче много самовлюбено - непрекъснато си прави селфита....

Ще чакам новини от вас за новия сериал с участието на Ози....
Лека и спокойна нощ

# 587
Добро утро,момичета!

7 юли е Европейски ден на шоколада! Нека ни е сладко и усмихнато през целия ден!

Скрит текст:
На този ден през 1550 г. от Америка в Испания е доставена първата партида шоколад. Тази дата е избрана от Европейския съюз за честване на неофициалния шоколадов празник. Ацтеките са първите хора в света, които правят шоколад. Те го наричат храна на боговете.

Ани,благодаря за споделеното! HugTwo Hearts

Хареса ми ,че Йозджан ще играе с Йозгю Намал.Видях,че е родена през 1978 г. и има разлика с Йозджан 6 г.,така че по ще си подхождат.Ирем беше доста млада за да му е партньорка.Как ги избират понякога продуцентите не ги разбирам.

📝 Израелската преса съобщава, че Асли Енвер е станала майка.

Има коментар под снимката от пресата от сутринта:
Цитат
Изглежда, че няма да има репортаж от изписването от болницата. Сега чета в Twitter, арабска фенка писа, че попитала Акиф, той отговорил, че Аслъ е много уморена и не иска да дава интервю. Така че най-вероятно Аслош и Елай вече са изписани и са си вкъщи.
Скрит текст:
Да поясня кой е Акиф-турски журналист,който се вре навсякъде по различни места и задава понякога и неудобни въпроси.Виждала съм го и на снимка в някоя от темите които следя и чета.Много са му набрали някои фенове.Скоро видях,бяха го изгонили от някакво събиране.

нови снимки

От вчера....
Актрисата Хатидже Шендил падна на кея!

Хатидже Шендил, която бе забелязана в Бодрум със съпруга си Бурак Сааяшар и сина си Джан, падна точно на кея на хотела, в който бяха отседнали в Гюндоган. Актрисата, която излезе от морето и искаше да подсуши сина си с кърпа, се подхлъзна и повлече сина си.

Щастлив петък и приятни почивни!

# 588
Йозгю е участвала в Милост (излъчван у нас), Долината на вълците и Господарката на чифлика.

# 589
Ехо....спинкате ли вече....
А аз току що
Скрит текст:
свърших с просмукването...Голям кеф е на село....Просмукваш когато искаш или имаш време и няма съседа нервак да дрънчи по тръбите за парното.....Joy
Злати Hug Мимче Hug
Злати взех си от бонбоните, но за кафето е късно....В Турция бързо изписват родилките, не е като при нас...Нормално е Аслъ да не се чувства като за пред камери...Има време....ще я видим, ще я чуем...все пак сега жената е лехуса.....Благодаря за подробностите относно журналиста Акиф....

За какво се разказва в този сериал "Милост"....След като са го излъчвали у нас, може да съм го гледала, но да не съм запомнила името на сериала...С кого си е партнирала в този сериал Йозгю.....

До утре

# 590
Добро утро,момичета!

Ани Hug,сериалът ''Милост'' или още го знаем като ''Мерхамет'' от турското заглавие ''Merhamet'' го даваха отдавна по БТВ.Имало е и повторение по БТВ Лейди.Участваха освен Йозгю Намал още Ибрахим Челиккол,Бурчин Терзиолу,Мустафа Юстюнда,Ясемин Ален,Дилара Аксюйек и др.
Повече за сериала можеш да прочетеш от статията,която открих.
https://www.spisanie.to/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB/%D0 … 0%B8%D0%B0%D0%BB/

Мимчи и ''Долината на вълците'' са давали у нас.Аз го гледах,но беше отдавна.Излъчваха го късно от 23 ч. тъй като имаше доста мафиотски изпълнения.

стара снимка

Още нови снимки с Еркан

Приятна събота ви желая!

# 591
Привет прекрасни 

Злати благодаря за споделеното за сериала "Милост"...Вече съм сигурна, че не съм го гледала...Сигурна съм, че не съм го глеала, слуд като в сериала е участвал  Ибрахим Челиккол....Навремето гледах "Ифет" с негово участие и бях много пристрастна към случката, а героя му се отнесе зле с Ифет....намразих героя му, което респективно се пренесе и върху актьора...По-късно гледах "Черни планини" с тегово участие, но го гледах заради Хатидже  и Бурак....

Преди ммалко ми попадна първата снимка на Аслъ с Елай - предполагам, че е първата преградка на мама....

Мамашите са написали

от Аслъ
Нашата красива майка Аслош и нейният съпруг Беркин споделиха снимка с дъщеря си, принцеса Елай! 👼🐣🧿❤

Асли написа: „Моето красиво семейство ❤ 4 юли 2023 г. най-специалният ден в живота ми.... Благодаря от сърце на всички

И са публикували снимките...

Нямам други новини....Лека и спокойна нощ Hug

# 592
Здравейте,момичета!

Ани ,благодаря за първите нови снимки на Аслъ с бебка и Беркин,и за останалото споделено.И аз съм гледала ''Ифет''. ''Милост'' е сниман след него.Гледала съм 7 от сериалите с Ибрахим Ч.,да не ги изброявам.Последните след ''Домът,в който си роден....'' не съм.

Нашата любима Аслъ, след като публикува снимка с дъщеря си Елай, е в тренда на турския Twitter.

Скрит текст:

Малката Елай вече е и в ръцете на леля Анил...
(Ще помагат на мама Аслъ...няма как)

Ще пусна и снимките с поздравите,които е получила Аслъ по случай щастливото събитие...
от рускините във ВК...
🆕 от Aслъ
Красавицата и бебето Елай са си у дома!(част 1)

Аслош приема поздравления за дъщеря си:
1. От Зейнеп Гюнай Тан, любимата ни режисьорка на ''Истанбулска невеста'' и ''Изгубени''.

2. От Ханде Ерчел.

3-4. От QNB Finansbank, чието рекламно лице е тя.

5. От рекламна агенция Рабарба.

6. От мениджъра на Aслъ от ID Damla Senbark и нейния съпруг.

част 2
1. От актьорската агенция ID iletişim

2. От художника и близък приятел Нилай Соргувен.

3. От приятел отвъд океана) от Маями изпраща поздравления на
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241911%2F30c4c877f8a5348453

(част 3)
От продуцентската компания на Тимур Савджъ. Именно той ни откри звездата Аслъ Енвер, като я снима още като ученик в първия си суперхит "Ветрове в главата", който се върти 5 сезона. Тогава Аслъ участва с Тимур Савджъ в "Мълчаливите", филмите "Наистина ли се разбираме" и "Брат ми". „В добри ръце“ в платформата Netflix беше друг хит в кариерата на Аслъ и също беше продуциран от Тимур Савджъ.

Приятна неделя ви желая!

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 10:11 от Zlatina3

# 593
Здравейте момичета Hug
Злати не е имало кой да те редува....
Вчера
Скрит текст:
изненадващо и за самата мен взех следобедния автобус и ходих в Русе. Моята приятелка, която ме кара с колата и със съпруга й ми помагат много има проблеми с очите...Когато идваха нямах никакви зеленчуци, а сега имам краставици, тиквички, зелен боб...и реших да им занеса...Натоварих количката като магаре и заминах. Тя остана приятно изненадана. Тази сутрин се върнах с първия автобус, но имах много работа и не ми остана време да вляза в темата...В 22 часа извадих лаптопа, за да гледам Черно море...

Злати благодаря ти, че си се постарала да издириш и публикуваш всички снимки с поздравите за Аслъ и малката принцеса Елай Hug
Очаквах, че и Ози ще поздрави Аслъ, но не го видях....

Нови снимки на Хатидже...
Не можах да кача новите снимки...Качих ги и в моя фейсбук и от там не ми позволи да ги кача...Ще останат за утре....

Лека и прохладна нощ Hug

# 594
Добро утро,момичета!

11 Юли - Световен ден на човечеството!
Нека бъдем по-толерантни, човечни, добри и разбиращи се един друг !

Ани Hug,благодаря че си писала.Flowers HibiscusСнощи явно е имало проблем с качването на снимки във форума,разбрах и от др.тема.Сутринта също имаше,когато започнах да пиша.
Явно БобиHug е заета или има проблеми и не е наминала няколко дни. Thinking

Още не съм изгледала сериала с Аслъ и Мехмет Г.

#DZMвидео
Хатидже Шендил разкри тайната си за младост и красота: Ледена вода с резени лайм/зелен лимон сутрин...
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456253066%2F715a1fa41 … l_wall_-132999259

#DZMnews
 Според новините на Muge Dagistanli, Йозгю Намал, която ще се завърне на екран години по-късно, ще получава по 700 хиляди турски лири на епизод от новия си сериал, като по този начин тя и Йозджан Дениз ще получават същата сума на епизод.
(Не ми се вярва...тези неща са конфиденциални,така мисля)

Желая ви приятен летен ден!

# 595
Добра вечер

Злати дано с Боби всичко да е наред Hands Pray

Снощи се опитвах да качвам снимки по различни начини  - от компютъра, с линк от фейсбук, по стария начин, но не стана и разбрах, че "повредата не е в моя телевизор" Joy

Преди време Хатидже беше писала, че се подържа със сок от нар...Сега е сменила нара с лайм....Съгласна съм, че природните продукти имат благотворно влияние, но при нея думата си казва и козметиката. Няма как...Когато се снимат във филми жеите  ги мазотят с много силни гримове, които им увреждат кожата....

Тези снимки исках снощи да сложа...

Хатидже трябва да се подържа млада, защото е кака на Бурак, а той има детска физиономия.....и много младее...

от Аслъ
Красивата майка Аслош приема поздравления за раждането на дъщеря си Ели (част 4)

1. От Mercedes Benz Turkey, с който  Аслъ си сътрудничи в реклама за луксозен електрически автомобил през 2021-2022 г.

2. От дигиталната платформа Disney Plus Turkey, на която тя е звезда.

3. От марката медицинска козметика Bepanthol на фармацевтичния концерн Bayer, на която тя беше рекламно лице през 2020 - 2022 г.

4. От модния фризьор  Tiryaki.

5. От продуцентска компания БКМ, която продуцира пиесата "Стъкло".

От мен за Аслъ, Елай и Беркай здраве, щастие и късмет Heart Flowers Four Leaf Clover

А на вас момичета спокойна нощ

# 596
Добро утро,момичета!

Ани,благодаря за всичко което си публикувала снощи! Two Hearts
Скрит текст:
Как е при вас с жегите?При нас достига до 34 градуса.Няма как пускаме и двата климатика по обяд.

💫 Стил на рубриката...
Тоалети на Nissan/Ниссан от марки дрехи в поредицата „Arayış / Search / Quest“

Хубав ден и късмет ви желая!

# 597
  • Стара Загора
Здравейте, момичета

Минавам много набързо, само да ви поздравя...
От неделя сме заедно с децата и снахата,а вчера дойдохме с тях на морето.Отседнали сме в техния апартамент  на Сл.бряг .

АниЗлатиблагодаря за новините и снимките!
Каквото съм пропуснала ще прочета,когато се прибера!
Вие бъдете здрави

Приятна вечер ви желая

# 598

Привет, сладури! Добра да ви е нощта и спокоен съня!

Злати, Боби радвам се, че при вас всичко е наред Hands Plus1

Боби - аз най-малко имам право, но се бяхме притеснили за теб. Пожелавам ти да си изкарате чудесно на морето

Злати

Скрит текст:
До обяд е добре....Къщите така са построени, че изгледа е на запад. Сутрин дори малко е хладно...Но след обяд е голяма горещина...често ни изненадват краткотрайни  дъждове - гърми, трещи, вали и слънце грее, което си е чиста мана......Дано да няма градушки Hands Pray На село нямам климатик - справям се като отварям и затварям прозорците...

Нови снимки от Хатидже....

До утре прекрасни

# 599
Добро утро,момичета!

Нека днес часовникът отброява само щастливи моменти!
            Да ви е сладко кафенцето и усмихнат деня!

Боби ,радвам се,че сте добре.Приятно да си изкарате,въпреки,че внуците си искат гледане! Grinning
Скрит текст:
Пак сте в нашата област.Предполагам няма да идвате до Б-с.Щяхме да се срещнем.

Ани
Скрит текст:
Нашата къща в моя край беше по-нова(моите родители си я правиха) и стабилна,с двойна тухла.Докато на ММ беше от дядо му с единична тухла,на 2 етажа.През лятото е горещо,а през зимата-студено.Беше ми трудно докато живеех и работех там.

Еркан вчера е пуснал кратко видео..как си говори с кучетата
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241119%2F31 … pl_wall_-58520450

Желая ви приятен ден,макар и горещ!

Общи условия

Активация на акаунт