E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 860
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета

Макар, че само Злати е писала, останалите четат.....

Днес при нас беше страшен ад...В 18.30 часа беше 39 градуса...А по-рано беше като пещ....За утре предупреждават за 41 градуса....

Скрит текст:
Утре съм градска, но имам много ходене и незнам как ще оживея....След днешните горещини носа ми е запушен....трудно дишам...
,

Много са сладки кученцата на Еркан....От сой са Joy

Хатидже в дамска компания....

Не  намирам нищо ново за Аслъ и Елай.....

Да си пожелаем прохладна нощ Hands Pray

# 601
Добро утро,момичета!

Ани Hug,благодаря за снимките с Хатидже! На втората снимка е с двете си екранни майки,а на първата освен тях има още една актриса.Оприличавам е на една,но да не сбъркам няма да я пиша.Едната,която е седнала и е с очила и на двете снимки е Гюнеш Хаят.Беше й майка в ''Съдбата ...'' в ролята на Султан.Другата,която е права до Хатидже без очила(на първата снимка,а на втората е с очила) е Йешим Гюл Ашкар от ''Дила''.

Скрит текст:
Чух снощи по новините за температурните рекорди за Русе за 13.07.!
Трябва да се пазиш.Каква е тази градска?Явно е наложащо.
При нас беше 34 гр.В 13 ч. имах час за зъболекар и усетих жегата.
Добре,че ММ ме закара с колата,че вървях по-малко на слънцето.

На Гости Hug й свършва командировката.Дано намине да пише през почивните дни как е минала!

А Боби Hug е отпускарка и е на море.Покрай внуците пак ще е заета. Simple Smile

Аслъ сега е заета с бебка и ще излизат малко снимки...а и при тях е жега...

💫 Стил на рубрика
Тоалети на Nissan от марки дрехи в поредицата „Arayış / Search / Quest“

Спокоен ден и се пазете от жегите!

# 602
  • Стара Загора
Здравейте, момичета

Златимерси за кафето и инфото.
Малкия заспа в количката и аз използвам затишието да ви "нагледам".
Злати, за съжаление няма да можем да се срещнем, че с децата е чудо...Малкия е много ревлив, а и в тази жега и на него не му е добре.

Ани
благодаря за новите снимки.
И ние се тревожим като не пишеш някога и си заета...
Нали сме си дружки и се тревожим една за друга !
Ани,пази се в тази жегата...
Тук е 37 градуса.

Хубав ден, момичета
Бъдете здрави и се пазете

# 603
Здравейте красавици Hug
Трудно ми е да пиша от телефона, но наминах да редувам Злати, но Боби е свършила тази работа.
Наложително беше да се прибера, защото дъщеря ми е изпратила багаж по нейната приятелка.
Злати познах Султан от Съдбата, но не .азпознах майката на Дила ханъм.

Няма да се мъча повече да сричам

Май успях да кача снимките от стария телефон.
До утре милички:frowning1:

# 604
Добро утро,момичета!

Боби Heart,Ани Heart,благодаря ви за споделеното! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom
Скрит текст:
Не знам Боби и внуците как издържат на тази жега.И във водата да влизаш въздухът е мараня.
Ани,поне си успяла и снимки да качиш от телефона.

Аслъ в реклама на Bepanthol. Такива комплекти се продават в турските магазини.

Стил в облеклото на Нисан в сериала..

Nature Boom от Disney Plus Турция:
Очаквания за връзка
Нисан: Дойдохте в лош момент.
Туфан: - Дойдох, защото времето е лошо.

Оригинален сериал "Arayış" с всичките му епизоди на Disney Plus
🆕 Аслъ е публикувала повторно/репост...

Какво да знаем за датите 15,16 и 17 юли...
Скрит текст:

Щастливи почивни дни!

# 605
Здравейте
Получих доставката, утре ще се опитам да се връщам. В неделя почти няма автобуси.
Злати, утре вечер ще пиша повече в скрит текст

# 606
Добро утро,момичета!

Ани Hug

Вчера срещнах новината,че Еркан ще подпише за участието си в нов сериал.След като прочетох каква ще е ролята,нещо не ми допада.Да се ожени за приятелката на дъщеря си.Преди време игра подобна роля в сериала ''Gel Dese Aşk'' и го спряха на 4 еп. за нисък рейтинг.Това беше по времето на пандемията.

Ето инфото от Бирсен Алтунташ
#DZMnews
Nature BoomNature BoomNature Boom Новият партньор на Айбуке Пусат?

Причината Еркан Петеккая да излиза с Онур Тан и партньорката му Сейфи Шахин през последните дни е любопитна. Стана известно, че Онур Тан е предложил на Еркан Петеккая роля в сериала "Черен лебед", който той ще напише и режисира.
Еркан Петеккая, който много хареса сценария, скоро ще се срещне с Онур Тан и Сейфи Шахин, за да подпишат договора след нова среща.

✍🏻Бирсен Алтунташ

Така той може да стане партньор на Айбуке Пусат. Сериалът разказва впечатляващата история на млада жена, омъжила се за бащата на най-добрата си приятелка. По кой канал ще се излъчва "Черният лебед" и кои са останалите актьори ще стане ясно в следващите дни.

Аз съм гледала Айбуке Пусат в няколко сериала и ми харесва играта  й!

Желая ви приятна неделя!

# 607
Ужасна горещина. Трудно се диша. Прибрах се след много перипети. Нямам сила да си извадя лаптопа. Утре ще ви разкажа.
Злати благодаря за инфото за новостите около Еркан.
Ние не приемаме такава разлика в годините на съпрувихе нов .еала много често става така. Причините са различни, но винаги са намесени пари, обществено положение......все благинки.
Ще чакаме още подробности.
Не съм гледала актрисата в друг сериал и това ми харесва да се запознавам с нови лица.

# 608
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Мислете днес за каквото искате, само да е хубаво...
и имайте една красива, усмихната и много щастлива нова седмица
и успешен Понеделник!

Скрит текст:
Момичета,прибрах се вчера от морето и днес съм на работа!
5 дни са малко...,но няма повече.Никак не можах да си почина.

Златиблагодаря за инфото за новия проект с Еркан
и за всичко споделено!
И аз не съм гледала нищо с Айбуке Пусат.Ще почакаме ще видим...

Анихубаво ,че си си свършила работата и си се прибрала на село...
Скрит текст:
Тук при нас също е мн.горещо.От четвъртък го дават 40-42 градуса

Приятен ден ви пожелавам и се пазете

# 609
Здравейте,момичета!

Ани ,Боби ,благодаря ви за споделеното и новите снимки! Two HeartsTwo Hearts
Скрит текст:
При нас е една идея по-хладно отколкото при вас.Духа и морски бриз.Но за мен си е горещо,не мога да търпя изобщо.Почти цял ден съм в къщи на климатика. Grinning

Днес е Св.Марина!Честито на всички именници! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom
Скрит текст:

от облеклото на Нисан..

Приятен понеделник и щастлива седмица ви желая!

# 610
Здравейте прекрасни

Злати, Боби след такива хубави пожелания се надявам да сте имали прекрасен ден и чудесно начало на новата седмица

Снощи обещах да ви разкажа
Скрит текст:
перипетиите по завръщането ми...Тъй като цял ден в неделя няма автобус за моето село, едва в 17.30 часа, реших да пътувам до съседното село и имах уговорка момичето на което прехвърлих работата да дойде да ме вземе...то е на 6 километра. Ставам рано, приготвих се и тръгнах близо  1 час и половина по-рано...Никога не съм ходила на тази автогара и се притеснявах да не се объркам нещо...На автогарата няма никакъв служител. Имаше един мъж, който чакаше за същия автобус. Пристигнал от Турция на гости на сестра си...автобуса ми е за 9,20. В 9 часа реших отново да видя дали има някой служител. Разгеле...Имаше човек на гишето на диспечерите...Попитах за моя автобус и госпожата ми каза, че от декември автобуса е спрян и не пътува в неделя...Казах, че съм гледала  разписанието на автогарата и на превозвача и пише, че автобуса пътува в неделя...Дамата ми каза, че не са си актуализирали разписанието...Нямаше какво друго да направя и се прибрах у дома, след като чаках 1 час тролей....а и не минават никакви таксита...Обадих се на превозвача който автобус пътува в 17.30 часа и той потвърди, че ще пътува...В най-голямата горищина отново тръгнах...На спирката няма никаква сянка, а се наложи да чакам близо половин час...Как не припаднах, незнам...Добре, че в буса имаше климатик и имах вода...Когато се прибрах, зеленчуите ми бяха в окаяно състояние...Изчаках малко да се скрие слънцето и ги полях...Знам, че не е редно, но нямах избор....И снощи бях като убита....
Горките хора по селата....Нямат автобуси, нямат банкомати, защото на банките не им било изгодно да поддържат банкомати във всички села...Нямат магазини, освен на центъра на селото....В аптеката има само лекарства, които местните получават по здравна каса и аналгин......А нашето село е едно от големите села в региона....Вместо напред, ние с бясна скорост вървим назад....
Честито на всички, които празнуват днес - бъдете живи и здрави и много щастливи Flowers HibiscusHeartFlowers Four Leaf Clover

Отново не мога да качвам снимки...но ще опитам по стария начин....

https://www.facebook.com/reel/653296713077821

Бирсен Алтънташ съобщава, че сериалът с Еркан Петеккая и Айбюке Пусат, режисиран от Онур Тана, е преживял сериозна криза. Сценаристът Башак Ангигюн и продуцентът Сейфи Сахин имаха толкова голям спор, че в резултат на това снимките на сериала бяха отменени.

Добрата новина не издържа и един ден....

Прохладна нощ момичета

# 611
Здравейте,момичета!

В началото на поредния горещ ден да се насладим на кафето си и
    поне в мислите си да се пренесем на място, където да се разхладим.
     Сутрешната позитивна нагласа може да направи деня ни по-хубав.

Ани Hug,благодаря за инфото и снимките.И аз вчера видях инфото пуснато от Бирсен А.,че сериала с Еркан е спрян.Ще видим какво ще предприемат?
Скрит текст:
Големи перипетии си преживяла.Аз когато ми се налага да пътувам сама с маршрутка при дъщерята предварително отивам на автогара Юг.От там тръгват за Черноморието автобусите и питам на рецепцията.Понякога съм звъняла по те.,но не винаги вдигат.През лятото има доста автобуси,но после ги спират.Някога от 1 септември,друг път от 15.09.После ги пускат май или юни различно е.От нашия комплекс имаме 2 вида автобуси до центъра. Бързи за 15 мин. и други по-бавни,които обикалят през др.комплекси.

от вчера по обяд...
🆕 от Aслъ
Поздравява победата на турския женски отбор по волейбол в Лигата на нациите.
Скрит текст:
Победиха отборът на Китай.Разбрах,тъй като ММ го гледа мача.Много обича волейбола.Играл е като ученик в отбора на училището в селото им,а после в технукума,когато е учил в гр. Карнобат.Синът също играе в отбора към завода където работи.Тренира и ходи по състезания.

Желая ви спокоен пореден горещ ден.

# 612
Здравейте милички

Миналия месец големи валежи - надпреварвах се с дъждовете, сега ужасни жеги Добре, че сме близо до реката и вечер излиза прохладен вятър, но пък от комарите не може без мрежи на прозорците, а те спират прохладата....

Злати
Скрит текст:
И ММ беше голям почитател на волейбола и когато гледаше мачове и аз гледах, но откакто него го няма не съм попадала на волейболни мачове, пък и не ги търся....
По принцип още по време на пандемията спрях да гледам телевизия....следя само турските сериали и романтичните филми в събота и неделя по ДФ.....Преди гледах новините, вече и това не гледам....

Един от тоалетите на Нисан/Аслъ Енвер...

Видеоклип с Хатидже....

https://www.facebook.com/reel/1320199285547429

Прегръщам ви и ви желая свежа и прохладна нощ

# 613
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

ЗлатиАниблагодаря ви за всичко споделено!
Аз отново бързам..."Минавам"само да ви поздравя!

Приятен ден ви пожелавам

# 614
Добро утро,момичета!

Ани Hug...Боби Hug,радвам се,че сте наминали и двете!Благодаря за новите снимки на патроните! Two HeartsTwo Hearts

Сега видях,че в понеделник са пуснали 1 еп. на сериала ''Son gün/Последен ден'' с Еркан,но е на някаква платформа на ТРТ1.Потърсих набързо руски превод но не открих.
Една статия за сериала-сюжет и актьори,с превод чрез гугъл...
https://www-gazetevatan-com.translate.goog/galeri/son-gun-dizisi … kiliyor-2105394/2

Във ВК има пуснати 2 откъса
Сериалът "Последният ден" Първият епизод е излъчен по телевизионен канал #trt1
Снимките на втория сезон ще започнат през август.
1 откъс...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241120%2F9e … pl_wall_-58520450
2 откъс
Най-трогателната сцена  
Комисар Озан си спомня за починалата си сестра
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241121%2Ff6 … pl_wall_-58520450

Желая ви хубав ден и се пазете от жегите!

Общи условия

Активация на акаунт